FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 15 jul 2011, 12:33

Nije Baho kasnio vec stream tj. slika tako da sam ja Bahu mutu sound a vamo gledao ,opet kazem nista strasno ekipa jesu imali 2 najbolje prilike na utakmici al ostalo ravnopravna igra na sredini terena sa dosta gresaka i sa jedne i sa druge strane,ipak i sa ovako nasom mladom ekipom vjerujem da ovo prolazimo 8-)

Al imam par pitanja ako moze neko da odg. :sto nije Hadjiju ubacio i po spisku na uefa.com uopste nije bilo ni Adilovica ni Maksumica na spisku a neki su ovdje govorili da mogu naknadno da se prijave pa sta je bilo :?:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 15 jul 2011, 12:34

adnanhz je napisao/la:Nije Baho kasnio vec stream tj. slika tak oda sam ja Bau mutu a vamo gledao ,opet kazem nista strasna ekipa jesu imali 2 najbolje prilike na utakmici al ostalo ravnopravna igra na terenu sa dosta gresaka i sa jedne i sa druge strane.

Al imam par pitanja ako moze neko da odg. :sto nije Hadjiju ubacio i po spisku na uefa.com uopste nije bilo ni Adilovica ni Maksumica na spisku a neki su ovdje govorili da mogu naknadno da se prijave pa sta je bilo :?:

Maksumic nije dobio papire iz Rumunije za Adilovica pojma nemam.

Muki_FCS
Kontakt:

Post Postao/la Muki_FCS » 15 jul 2011, 12:40

ima li link izvlacenja... Hvala!

maxHZ
Kontakt:

Post Postao/la maxHZ » 15 jul 2011, 12:42

Muki_FCS je napisao/la:ima li link izvlacenja... Hvala!
Bit' će ti ovdje http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... draw+looms" onclick="window.open(this.href);return false;

Žrijeb počinje u 13:30 h ! ;)
FK SARAJEVO

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009).

Muki_FCS
Kontakt:

Post Postao/la Muki_FCS » 15 jul 2011, 12:44

maxHZ je napisao/la:
Muki_FCS je napisao/la:ima li link izvlacenja... Hvala!
Bit' će ti ovdje http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... draw+looms" onclick="window.open(this.href);return false;

Žrijeb počinje u 13:30 h ! ;)
hvala drug!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jul 2011, 13:08

Povoljan rezultat za Sarajevo. Iako bi bilo bolje da je rezultat glasio 1:1 (nego li 0:0), znajući kakvo je Orebro na domaćem terenu i ovo je uspjeh. Očekujem pobjedu Sarajeva u revanšu na Koševu (da, neće biti lako, ali Šveđani nisu pokazali ništa naročito). Kako bi bilo lijepo kada bi i Bosna i Hercegovina imala svog predstavnika u grupnoj fazi Evropske lige. :D

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 15 jul 2011, 13:28

Sve čestitke iz Tuzle,sa željom da odete što dalje.Samo mi žao što sam cijelu utakmicu čekao na taj prokleti prenos.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jul 2011, 14:05

Ako prođemo Orebro čeka nas Sparta Prag !!! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 jul 2011, 14:37

[size=150]PRAG DOLAZIMO ![/size]
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2011, 14:37

Zagor je napisao/la:Ako prođemo Orebro čeka nas Sparta Prag !!! ;)
Sparta je prejak protivnik isto kao i Makabi, bas nemamo srece. Ja sam ubjedjen da UEFA petlja oko ovih parova. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jul 2011, 14:40

Sta vam je ba sa serverom, sredite to malo, nikad ne mozes ostvorit stranicu kad je guzva ccc...

Dobili smo veliki klub, naravno, ukoliko prodjemo. Jedan od najljepsih gradova u Evropi i klub sa ogromnom tradicijom. Tesko je sad govoriti, ali da se s njima igrati i zadovoljan sam donekle. Jaki su, ali jbg...probat..bar na Kosevu...

Jedino je sad pitanje, obzirom da je predvidjeno da i Zeljo prvu igra kuci, kako ce se to organizovat...ma nista, nek ispadnu oni, tako je najlakse, da se ne mucimo :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 14:41

Heh...
Teško, veoma teško protiv Sparte.
Nadu možda možemo tražiti u tome da Plišek odlično poznaje Spartu, od igrača do sistema igre.
Ali opet, teško.

No hajde da završimo Orebro pa ćemo brinuti o Česima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 jul 2011, 14:45

Generali Arena
Capacity: 20,854

slika

Boja dresova- PERVERZIJA!

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jul 2011, 14:46

eto vam prilike da pijete toceni staropramen
Thomas Müller - Fußballgott

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 jul 2011, 14:47

VanBasten je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Kome smeta Kojasevic taj nema pojma o fudbalu i ne prati FKS sasvim dovoljno. Nazalost tesko je laicima objasniti da igrac poput njega cesto nema priliku da odigra saigracu jer mu slabije prilaze, a i nije frke ako treba crtati da momak nije krilo vec poluspic i da on tu treba da igra i igrat ce kada se Pehla vrati, momak toliko lijepo elegantno zadrzava vrijeme i elegantno uzima prekrsaje, pa veceras je pet puta probio od toga dao dvije kvalitetne lopte jedna presjecena u zadnji cas a druga penal rukom 100%.

Damir je igracina, normalno izgubi lopte a niko nije primjetio kada je izgubio da se bori za nju.Zaboravljate koliko puta nas je svojim potezom spasio, namjestio gol sanse ali kada igra pravu poziciju. Doduse pitarluk je najvece zlo FKS lik kad je dosao MESSI sada nam ne valja mi kao mozemo naci boljeg 8-)
Objasnio!
Meni se iskreno nije dalo crtati. Ali neka si!
damir je poseban zato sto je jedini igrac koji uvijek moze sam nesto uraditi...i slazem se da treba da ima vecu slobodu..uredu je da i nekad bude sebican, i da izgubi loptu..al ne brate mili u svakoj utakmici,u odlucujucem momentu,kao sinoc...navijaci uvijek vise cijene nesebicnu asistenciju,nego nemoguc samostalan pokusaj,..morat ce plisek to malo dovest u red,i bice ok...

High

Post Postao/la High » 15 jul 2011, 14:48

Nije Dresden previše udaljen od Praga. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 jul 2011, 14:48

:mrgreen:

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 jul 2011, 14:49

Kolko me sjećanje služi Liverppol ih je u 1/8 finala prošle godine na guzove izbacio :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 15 jul 2011, 14:50

High je napisao/la:Nije Dresden previše udaljen od Praga. :D

118.72 KM. :mrgreen:

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 15 jul 2011, 14:51

Elegant je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Ako prođemo Orebro čeka nas Sparta Prag !!! ;)
Sparta je prejak protivnik isto kao i Makabi, bas nemamo srece. Ja sam ubjedjen da UEFA petlja oko ovih parova. :|
ja sam prizeljkivao njih ili harts,mozda je bolje bilo skote dobit al sam zadovoljan i ovi su kanta nije to stara sparta mozemo igrat s njim samo sad se treba pojacat bar skoru dovest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], James1987, mnon46, nedimmmm1337, soe, Zagor i 48 gostiju.