nije mislim da im je medunjanin bio prvi strijelac kvalifikacija
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Hamo je napisao/la:Pun sam impresija,jer prvi put Želju gledam a da navijam sa Manijacima.Stvarno je sve bilo fenomenalno od kortea koji je išao do Koševa do igre naših igrača (mada nisam nešto plaho ni vidio).Kada smo ja i jaran u nekim prilikama nekoj raji govorili da smo iz Livna svima je drago bilo da neko 5 h putuje radi Želje po ovakoj vrućini,stvarno fin prijem od sarajevske raje i hvala vam što smo se ugodno osjećali.Divan osjećaj i kada su igrači busem išli na stadion pa su pored kortea prošli i od onolike mase kojoj ja nisam kraja vidio svi su pljesak uputili prema busu, ugledao sam malog Zolotića i na licu mu se vidjela ogromna zahvalnost i ponos.Kada je Bešlija gol dao mislio sam sruši se tribina kako se treslo, u ludilu sam uhvatio nekog lika i trzao sam ga vičući gooool gooool.Stvarno za onake stvari se živi da je barem više europskih utakmica.
Btw, izvini što ti se nisam na fejsu javio, nisam bio u mogućnosti ( dan prije tekme ) . Nadam se da ne zamjeraš
Dylan Dog je napisao/la:Situacija se moze i ovako postaviti:
Maccabi u svojim redovima ima igraca koji je standardan u 11 BiH reprezentacije.Koliko je Zeljo(vazi i za druge nase klubove) daleko od toga da ima takvog igraca u ekipi ?
Potruditi se sacuvati prednost u revansu protiv Sheriffa,a u slucaju prolaska dalje,igraci nek daju sve od sebe pa sta bude,ako ispadnu nema im ko sta spocitavati.
Jaro, Zeljo je izbacio igraca svjetske klase vise nego cijeli Izrael zajedno sa strancima koji su igrali u izraelskim ekipama
Problem kod Zelje u Evropi je sto im fali muda u igri.....nadam se da ce i to prevazic.
Eh, eh, Kone.
Pa istinu je rekao... bilo je više njihovih klipova po yt s te tekme nego naših
No, bijond d pojint.
Proći Moldavce i Švede, i onda fudbalska groznica u gradu 7 dana...Oba kluba domaćini u istoj sedmici. Valjda će se igrati utorak-četvrtak Malo da pokažemo i ovim zapadnjacima/turistima šta je stadion i šta je ona old skul strast na tribinama.
Ne znam,zasto nas neki vec otpisuju,ovaj Maccabi je puno slabiji od Hapoela i Haife i jedva su bili treci 4 i 5 pobjegli za 2 boda ;)na transfermarktu pise da jedino Medjunjanin vrijedi vise od miliona cak ja smatram da sherif bolja ekipa od njih,samo sto se mi bojima **** imamo traume a u ostalom nismo jos ni sheriffa prosli,ako njih podjemo mozemo i njih,zivi bili pa vidjeli
Zadnja izmjena: MaJaBa, dana/u 15 jul 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Eh, eh, Kone.
No, bijond d pojint.
Proći Moldavce i Švede, i onda fudbalska groznica u gradu 7 dana...Oba kluba domaćini u istoj sedmici. Valjda će se igrati utorak-četvrtak Malo da pokažemo i ovim zapadnjacima/turistima šta je stadion i šta je ona old skul strast na tribinama.
mislim da je onaj celavi nesretnik danas rekao (ili onaj pored njega) da je moguce naknadno mijenjanje domacinstava i termina, i da ce pismenim putem klubovi biti obavjesteni...ne vjerujem da cemo igrati u istoj hefti kuci vi i mi...ali vidjet cemo sta ce "monopol" odrediti...
Eh, eh, Kone.
No, bijond d pojint.
mislim da je onaj celavi nesretnik danas rekao (ili onaj pored njega) da je moguce naknadno mijenjanje domacinstava i termina, i da ce pismenim putem klubovi biti obavjesteni...ne vjerujem da cemo igrati u istoj hefti kuci vi i mi...ali vidjet cemo sta ce "monopol" odrediti...
Hmm, nisam gledao to izvlačenje stoga sam i propustio to pojašnjenje.
Vodio sam se sjećanjem da smo jednom menečini igrali tako, kad smo mi igrali protiv Sartida, vi ste protiv ne znam koga. Ko da smo tad igrali dan za danom. Il mene sjećanje vara. A možda je s ovim promjenama UEFA cup-a došlo do promjena i na tom planu...
E jgb, sad me malo isfura, kakva bi to sedmica bila u gradu... Ludnica opšta...
pa slucaj najblizi nama je inter/milan, kada igraju isto takmicenje u europi i domacinstva im se potrefe, onda dolazi do izmjena(koliko se sjecam)...ali yebo sad to, ima vremena misliti o tome when the moment comes...
Gledao sam ih prosle godine(zbog Medunj.) protiv crnogorskog predstavnika Mogrena i nisu bili nimalo dominantniji u toj tekmi cak su me iznenadili koliko su se mucili i izgubili su 2:1 da bi kuci dobili sa 2:0 i prosli dalje
santos je napisao/la:Gledao sam ih prosle godine(zbog Medunj.) protiv crnogorskog predstavnika Mogrena i nisu bili nimalo dominantniji u toj tekmi cak su me iznenadili koliko su se mucili i izgubili su 2:1 da bi kuci dobili sa 2:0 i prosli dalje
ma nisu uopste tolko opasni kao sto mi mislimo eto te su jedva prosli,samo sto su izraelci pa se mi prepali kontamo ako su izraelci da su englezi,spanci,vanzemaljci xD
Netraba sad gledati na ove Izraelce treba Serifa prvo proci pa onda dalje razmisljati, ova euforija oko ovih Izraelaca nam netreba. Ima jos 90+ min. da se igra i tek onda znamo dal se isplatilo sto smo onako dobro odigrali sinoc i dal Zeljo moze sta uraditi u Evropskom takmicenju.
Number1 je napisao/la:što Osim isfura Đurbuzovića
ovaj mu pruža ruku, ovaj ga fuli..
il ga nije vidio il ne znam
Bašš... Jao što se isfura Đurbuz!
Nisam htio ništa baliti o tekmi sinoć, jednostavno uživam. Samo bih podcrtao da je Višća potpuno nepotreban u našoj ekipi. On čovječe skoro nikako ne napreduje. Je li već dotakao vrh ? SMAJIĆ obavezno umjesto njega, a Višća nek uleti umjesto Mirse pred kraj. Evo Karić kaže da će se truditi da izbaci GREŠKE.
@ Hamo Baš mi je drago zbog tebe, znam da si iz Livna i da ti je teško doći, ali potrefio si pravi meč, pravu priliku. Ja gledam Želju malo češće ali i ja sam jučer iz Jablanice sam došao, i još dosta raje iz Konjica. Bio je i trans TM Konjic tako nesto. Samo pokazujemo da smo najveću u državi i nismo mahalski klub. ŽELJO ŽIVI VJEČNO !