Zar to nije bio Maccabi haifa..?
nije mislim da im je medunjanin bio prvi strijelac kvalifikacija
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Zar to nije bio Maccabi haifa..?
za to imas pm!Omar500 je napisao/la:Btw, izvini što ti se nisam na fejsu javio, nisam bio u mogućnosti ( dan prije tekme ) . Nadam se da ne zamjerašHamo je napisao/la:Pun sam impresija,jer prvi put Želju gledam a da navijam sa Manijacima.Stvarno je sve bilo fenomenalno od kortea koji je išao do Koševa do igre naših igrača (mada nisam nešto plaho ni vidio).Kada smo ja i jaran u nekim prilikama nekoj raji govorili da smo iz Livna svima je drago bilo da neko 5 h putuje radi Želje po ovakoj vrućini,stvarno fin prijem od sarajevske raje i hvala vam što smo se ugodno osjećali.Divan osjećaj i kada su igrači busem išli na stadion pa su pored kortea prošli i od onolike mase kojoj ja nisam kraja vidio svi su pljesak uputili prema busu, ugledao sam malog Zolotića i na licu mu se vidjela ogromna zahvalnost i ponos.Kada je Bešlija gol dao mislio sam sruši se tribina kako se treslo, u ludilu sam uhvatio nekog lika i trzao sam ga vičući gooool gooool.Stvarno za onake stvari se živi da je barem više europskih utakmica.
Jaro, Zeljo je izbacio igraca svjetske klase vise nego cijeli Izrael zajedno sa strancima koji su igrali u izraelskim ekipamaDylan Dog je napisao/la:Situacija se moze i ovako postaviti:
Maccabi u svojim redovima ima igraca koji je standardan u 11 BiH reprezentacije.Koliko je Zeljo(vazi i za druge nase klubove) daleko od toga da ima takvog igraca u ekipi ?
Potruditi se sacuvati prednost u revansu protiv Sheriffa,a u slucaju prolaska dalje,igraci nek daju sve od sebe pa sta bude,ako ispadnu nema im ko sta spocitavati.
Eh, eh, Kone.neko treći je napisao/la:@ Van Basten
Kone
"Horde su velinčanstvene"
mislim da je onaj celavi nesretnik danas rekao (ili onaj pored njega) da je moguce naknadno mijenjanje domacinstava i termina, i da ce pismenim putem klubovi biti obavjesteni...ne vjerujem da cemo igrati u istoj hefti kuci vi i mi...ali vidjet cemo sta ce "monopol" odrediti...VanBasten je napisao/la:Eh, eh, Kone.neko treći je napisao/la:@ Van Basten
Kone
Pa istinu je rekao...bilo je više njihovih klipova po yt s te tekme nego naših
![]()
No, bijond d pojint.
Proći Moldavce i Švede, i onda fudbalska groznica u gradu 7 dana...Oba kluba domaćini u istoj sedmici. Valjda će se igrati utorak-četvrtakMalo da pokažemo i ovim zapadnjacima/turistima šta je stadion i šta je ona old skul strast na tribinama.
Hmm, nisam gledao to izvlačenje stoga sam i propustio to pojašnjenje.Seyo_TM je napisao/la:mislim da je onaj celavi nesretnik danas rekao (ili onaj pored njega) da je moguce naknadno mijenjanje domacinstava i termina, i da ce pismenim putem klubovi biti obavjesteni...ne vjerujem da cemo igrati u istoj hefti kuci vi i mi...ali vidjet cemo sta ce "monopol" odrediti...VanBasten je napisao/la:Eh, eh, Kone.neko treći je napisao/la:@ Van Basten
Kone
Pa istinu je rekao...bilo je više njihovih klipova po yt s te tekme nego naših
![]()
No, bijond d pojint.
Proći Moldavce i Švede, i onda fudbalska groznica u gradu 7 dana...Oba kluba domaćini u istoj sedmici. Valjda će se igrati utorak-četvrtakMalo da pokažemo i ovim zapadnjacima/turistima šta je stadion i šta je ona old skul strast na tribinama.
A mogu ih vala i Azerbejdzanci dobit 2:0, pa da se ne sikiramoragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Vala kad su ovi mogli 1:1 igrati sa njima mozemo i mi dobiti 3:1aBd
i pogledaj datum ispod videa kad je vo biloEdin TM87 je napisao/la:A mogu ih vala i Azerbejdzanci dobit 2:0, pa da se ne sikiramoragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
ma nisu uopste tolko opasni kao sto mi mislimo eto te su jedva prosli,samo sto su izraelci pa se mi prepali kontamo ako su izraelci da su englezi,spanci,vanzemaljci xDsantos je napisao/la:Gledao sam ih prosle godine(zbog Medunj.) protiv crnogorskog predstavnika Mogrena i nisu bili nimalo dominantniji u toj tekmi cak su me iznenadili koliko su se mucili i izgubili su 2:1 da bi kuci dobili sa 2:0 i prosli dalje
Kako god prosle godine su izgubili od mogrena u elMaJaBa je napisao/la:i pogledaj datum ispod videa kad je vo biloEdin TM87 je napisao/la:A mogu ih vala i Azerbejdzanci dobit 2:0, pa da se ne sikiramoragazzidelsud1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Bašš... Jao što se isfura Đurbuz!Number1 je napisao/la:što Osim isfura Đurbuzovića![]()
![]()
ovaj mu pruža ruku, ovaj ga fuli..
il ga nije vidio il ne znam![]()
Trenutno korisnika/ca: antibot, boki86, Sarun, trunks1946 i 64 gosta.