mer'aba narode![]()
može neko link za download Football Manager 2011(po mogućnosti da je ispravan, link/igrica) ?? Vjerujem da ima na prethodnim stranicama, al' mrsko mi tražit'
![]()
Zahvaljujem
Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2011
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma ovo je dokaz da je Puel i na FM 11 glup menadzer.Number1 je napisao/la:
Uploaded with ImageShack.us
jedna od najdražih pobjeda, maloprije ostvarena
bilo je još, čak i zaebanijih, npr Željo-Anderlecht 1-0 (BAJRO SPAHIĆ)![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jbmti ne mogu da uzimam SS-ove sa FM-a pa da podijelim sa vama ono što sam uradio u 2 sezone
Prvu osvajam sa Liverpoolom EPL onako bezze ekipa onda se pojačavam i već na početku pobjegnem svim ostalim,ali Mourinho dobije otkaz u Realu i jbg ja jedva dočeko i preuzimam Real 7. na tabeli 16 kola prošlo jbg dobio sam velik tb 150 miliona i sve potrošim no povrijede mi se Ronaldo i Higuain prvi na 4 mjeseca drugi na 2 mjeseca uglavnom da ne dužim na kraju sam završio sa trostrukom krunom
Cavani u 28 utakmica 39 golova
Prvu osvajam sa Liverpoolom EPL onako bezze ekipa onda se pojačavam i već na početku pobjegnem svim ostalim,ali Mourinho dobije otkaz u Realu i jbg ja jedva dočeko i preuzimam Real 7. na tabeli 16 kola prošlo jbg dobio sam velik tb 150 miliona i sve potrošim no povrijede mi se Ronaldo i Higuain prvi na 4 mjeseca drugi na 2 mjeseca uglavnom da ne dužim na kraju sam završio sa trostrukom krunom

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Boateng_27
- Kontakt:
Šta mislite hoce li i kada izlaziti novi update ???
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
sta ce ti?Boateng_27 je napisao/la:Šta mislite hoce li i kada izlaziti novi update ???
i nece izlaziti nikakav update ili patch
treba nam jos igraca iz BiH
-
- Kontakt:
Hajde budite dobri pa mi odgovorite
Prosto je pitanje,al nikako da nadjem odgovor koji ce pasati mom kompu... Kako da igram BiH ligu bez patch-a?

Prosto je pitanje,al nikako da nadjem odgovor koji ce pasati mom kompu... Kako da igram BiH ligu bez patch-a?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hoce ali ne oficijalni !Boateng_27 je napisao/la:Šta mislite hoce li i kada izlaziti novi update ???
Meni trebaju sve engleske lige ako nije problem

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja to imam za 10-ku kuci na kompu,strasna zajebancija kada krenes iz 8.lige.Sarajlijc@ je napisao/la:Hoce ali ne oficijalni !Boateng_27 je napisao/la:Šta mislite hoce li i kada izlaziti novi update ???
Meni trebaju sve engleske lige ako nije problemZnaci na fm-u ima do 6 lige meni treba jos nize

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imam 10-ku haj daj link bratuDevil je napisao/la:Ja to imam za 10-ku kuci na kompu,strasna zajebancija kada krenes iz 8.lige.Sarajlijc@ je napisao/la:Hoce ali ne oficijalni !Boateng_27 je napisao/la:Šta mislite hoce li i kada izlaziti novi update ???
Meni trebaju sve engleske lige ako nije problemZnaci na fm-u ima do 6 lige meni treba jos nize

Na CroFm-u sam ja to nasao,probaj tamo,mrzi me da ulazim,mislim da sam zaboravio i korisnicko ime i lozinku. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema potrebe nasao sam do 10-tog nivoa za 11-kuDevil je napisao/la:Na CroFm-u sam ja to nasao,probaj tamo,mrzi me da ulazim,mislim da sam zaboravio i korisnicko ime i lozinku.
nikako !Bosnian_Serb je napisao/la:Hajde budite dobri pa mi odgovorite![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto je problem skinuti pec ?EmirTM87 je napisao/la:nikako !Bosnian_Serb je napisao/la:Hajde budite dobri pa mi odgovorite![]()
i ja se pitamSarajlijc@ je napisao/la:Sto je problem skinuti pec ?EmirTM87 je napisao/la:nikako !Bosnian_Serb je napisao/la:Hajde budite dobri pa mi odgovorite![]()

Ima li ko najnoviji update za menager 2001/2002. ja imam neki od prije godinu ipo 

nema potpisa
Zna li neko gdje mogu skinuti fm 2006 ?

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
ILoveLFC je napisao/la:Zna li neko gdje mogu skinuti fm 2006 ?![]()
evo ovdje
http://thepiratebay.org/torrent/3435037 ... 6-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa nevjerovatno da niko neće (ili nezna) da postavi link ovdje za download ovoga Menadžera 2011 

http://thepiratebay.org/torrent/5932257 ... R-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Pa nevjerovatno da niko neće (ili nezna) da postavi link ovdje za download ovoga Menadžera 2011
Sretno

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Treba li jos nesta osim ovog 11.3.0 patcha za BiH ligu?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.