sretan rodjendanDylan Dog je napisao/la:Danas slavi rodjendan najveci navijac Zenita na Balkanu
baci nam sta
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sretan rodjendanDylan Dog je napisao/la:Danas slavi rodjendan najveci navijac Zenita na Balkanu
ozeni se , ako vec nisiPapastathopoulos je napisao/la:ee fakat kad je neko spomeno mrsanje i debljanje, moze li neko dat neki recept za debljanjeal ovo ozbiljno.....i jos da spomenem da pusim
(cigare)
Sta imas protiv premijer lige ?LBJ MVP je napisao/la:Sve najbolje
Gleda ovu temu i kontam ovdje najviše dolaze sportski tipovi sve pijanice.U duhu BH Premijer Lige![]()
polahko, ima vremena aBd....a ozb....don_burza je napisao/la:ozeni se , ako vec nisiPapastathopoulos je napisao/la:ee fakat kad je neko spomeno mrsanje i debljanje, moze li neko dat neki recept za debljanjeal ovo ozbiljno.....i jos da spomenem da pusim
(cigare)
Jedem 5 puta na dan, idem u teretanu, koristim NO XPLODE.Papastathopoulos je napisao/la:ee fakat kad je neko spomeno mrsanje i debljanje, moze li neko dat neki recept za debljanjeal ovo ozbiljno.....i jos da spomenem da pusim
(cigare)
Pa ko kaže da imam nešto protivSarajlijc@ je napisao/la:Sta imas protiv premijer lige ?LBJ MVP je napisao/la:Sve najbolje
Gleda ovu temu i kontam ovdje najviše dolaze sportski tipovi sve pijanice.U duhu BH Premijer Lige![]()
Čuko nek ti je sretan rodjendan
treba tebi i vise. isto k`o i meniPapastathopoulos je napisao/la:meni treba jedno 8 kila....a jeli istina da je bolje jesti na dan 5 puta ono normalno, nego recimo 3 puta se prenajest ? tako sam cuo....
ne treba vjeruj mi....buraz mi ima oko 7-8 kila vise od mene, al izgleda dosta punije.....jasmin256 je napisao/la:treba tebi i vise. isto k`o i meniPapastathopoulos je napisao/la:meni treba jedno 8 kila....a jeli istina da je bolje jesti na dan 5 puta ono normalno, nego recimo 3 puta se prenajest ? tako sam cuo....![]()
Puuuno bolje.Papastathopoulos je napisao/la:meni treba jedno 8 kila....a jeli istina da je bolje jesti na dan 5 puta ono normalno, nego recimo 3 puta se prenajest ? tako sam cuo....
Gledaj,ako zelis kile,moras unositi u organizam mnogo ugljicnih hidrata(hljeb,riza,tjestenina),jos krenes u teretanu pa kupis sebi maslinovog ulja,kakvog mass gainera da to malo pojacas,svako jutro za dorucak jaja,za veceru posni sir,ima da budes ko arnold u predatoruPapastathopoulos je napisao/la:meni treba jedno 8 kila....a jeli istina da je bolje jesti na dan 5 puta ono normalno, nego recimo 3 puta se prenajest ? tako sam cuo....
ma ja...napravit cu i ja sebi kakav raspored, malo sklekova i valjda ce bit nestoJimmy from the hood je napisao/la:Puuuno bolje.Papastathopoulos je napisao/la:meni treba jedno 8 kila....a jeli istina da je bolje jesti na dan 5 puta ono normalno, nego recimo 3 puta se prenajest ? tako sam cuo....
Nemas nista od prenatrpavanja, bolje da ti zeludac fino prevari hranu i posalje ga dalje.
Rasporedis sebi, ja jedem oko 10 sati, 13, 16, 19 i 22 sata.
ma ja sam ko penzioner, ionako ne radim nistaVjecna Robija je napisao/la:Ma brate ako se hoces udebljati samo jedi poslije 6 ko stokasjedi za racunarom ,tv-om nemoj se kretati i eto za 10 dana isto toliko kila
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.