Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 16 jul 2011, 01:14

Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ima l' jaca pjesma od ove :?:

a vi sto hocete da se udebljate samo pucajte slatko.
Ima koliko hoces. ;)
Izmedju ostalog...
[youtube][/youtube]
autobiografska. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 01:15

Dylan Dog je napisao/la:Papastathopoulos,mass gaineri nisu stetni uopce,shvati ih kao dodatke prehrani,ili si i ti jedan od onih sto su culi od nekog da ti se smanji od tamo nekih proteina pa se ne usudjujes :mrgreen:
ne ne...ja sam licno koristio gainer, ali posto nisam radio kako treba u teretani, samo sam par kila dobio, al to je bilo fakticki neprimjetno....al znas koji je problem u hemiji....ako prestanes ic u teretanu, vrati ti se brzo kako je i bilo....zato necu da s tim imam posla....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 jul 2011, 01:15

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 jul 2011, 01:19

Papastathopoulos je napisao/la: ma ja...napravit cu i ja sebi kakav raspored, malo sklekova i valjda ce bit nesto :mrgreen: :mrgreen: a jeli ima fajde recimo, od sendvica i hljeba....znaci, maloprije sam pojeo skoro cijel onaj cvijet (one okrugle kifle :mrgreen: ) al ipak mislim da nema od tog nista....
Pa vjerovatno neces 5 puta jesti kvalitetnu hranu. :lol:

Gledaj da maksimalno pojedes 2 sendvica na dan. Uzmes mladog sira, sirutke .. Nekad kila bananica itd.
Bijelo meso i tjestenina su vrh, od toga puca salo. :mrgreen: Uz racunar onaj grisini sto unutra ima kikiriki pucas i to je to ( ima oko 12 g ) :D
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jul 2011, 01:20

Papastathopoulos je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Papastathopoulos,mass gaineri nisu stetni uopce,shvati ih kao dodatke prehrani,ili si i ti jedan od onih sto su culi od nekog da ti se smanji od tamo nekih proteina pa se ne usudjujes :mrgreen:
ne ne...ja sam licno koristio gainer, ali posto nisam radio kako treba u teretani, samo sam par kila dobio, al to je bilo fakticki neprimjetno....al znas koji je problem u hemiji....ako prestanes ic u teretanu, vrati ti se brzo kako je i bilo....zato necu da s tim imam posla....
Pa to par kila i ne zvuci lose,mislim sta ocekujes od gainera :?

To drugo bas i nije zasnovano na cinjenicama,ti nemoj koristiti nista,nabaci odredjenu misicnu masu i opet ces "opasti"kad prestanes trenirati.

Mass gaineri i whey proteini su prilicno skupi,a od njih se i ne ocekuje vise od par kila da dobijes,to su samo dopune ishrani,ta nisu to steroidi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jul 2011, 01:21

Ima ih sto imaju drugaciji organizam, te neke kiseline sta ja znam, pa sta god ili koliko god da jedu ne debljaju se, primjera znam koliko hoces
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jul 2011, 01:23

Treba li vam posuditi kila ,ja ih bar imam viška :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 jul 2011, 01:24

Puma je napisao/la:Ima ih sto imaju drugaciji organizam, te neke kiseline sta ja znam, pa sta god ili koliko god da jedu ne debljaju se, primjera znam koliko hoces
Takav sam ti ja, vjeruj mi da sam mogu pojesti 2 hljeba za rucak ali dzaba kad se ne prima. Zato moram trenirati, rasporediti ishranu i dobro me je krenulo. :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 01:25

Jimmy from the hood je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: ma ja...napravit cu i ja sebi kakav raspored, malo sklekova i valjda ce bit nesto :mrgreen: :mrgreen: a jeli ima fajde recimo, od sendvica i hljeba....znaci, maloprije sam pojeo skoro cijel onaj cvijet (one okrugle kifle :mrgreen: ) al ipak mislim da nema od tog nista....
Pa vjerovatno neces 5 puta jesti kvalitetnu hranu. :lol:

Gledaj da maksimalno pojedes 2 sendvica na dan. Uzmes mladog sira, sirutke .. Nekad kila bananica itd.
Bijelo meso i tjestenina su vrh, od toga puca salo. :mrgreen: Uz racunar onaj grisini sto unutra ima kikiriki pucas i to je to ( ima oko 12 g ) :D
e de mi jos reci, surutka se treba pit, jel tako ? to je ja mislim dobro za ovo....tjesteninu nikad ne jedem, ne volim...ocito cu morat pocet....

@dylan dog gledaj, bolan ja sam ocajan :mrgreen: meni ne treba 8 kila misica....ja ocu 8 kila cega god :mrgreen: masnoce, boli ma racku, samo hocu kile :mrgreen:

@puma ja mislim da ja ne spadam medju te, jer ja ne jedem bas puno, to i jest problem,,,.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jul 2011, 01:29

Devil je napisao/la: Ima koliko hoces. ;)
Izmedju ostalog...
[youtube][/youtube]
autobiografska. :mrgreen:
joj jes pokid'o svaka mu cast, bolji je od grandovaca, neko rece ovde i da ima dobru sestru :lol:

al je autobiografska vala :lol: :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jul 2011, 01:30

Evo jedna prica u slikama :mrgreen:

slika
slika
slika
slika

http://www.--- SPAM ---/xmag/clanak/nabilda ... 53730.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 16 jul 2011, 01:30

cema kralju, lagano na zdravu vodu i uzmes kilo pecenja i lagano :mrgreen: :mrgreen:
najbolje ti je prije kupanje jest, na kupanju, cim dodjes s kupanja i jos jednom navecer jedes i to je to. iscrpis se na kupanju, pa mozes jest. ;)
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 jul 2011, 01:30

Papaaphaphaphaphahappupulos@ Okusi krmetinu. :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 01:33

jasmin256 je napisao/la:cema kralju, lagano na zdravu vodu i uzmes kilo pecenja i lagano :mrgreen: :mrgreen:
najbolje ti je prije kupanje jest, na kupanju, cim dodjes s kupanja i jos jednom navecer jedes i to je to. iscrpis se na kupanju, pa mozes jest. ;)
haha...jasta cu davat tolke pare na pecenje pa da opet nista ne bude :mrgreen: :mrgreen: aj vidit cu...ev dobio sam par savjeta pa cemo vidit kako i sta :mrgreen: :mrgreen:

edit: dog, ne kontam ovu pricu...jel ima neke veze s debljanjem :mrgreen: :mrgreen: :lol: ako nema, nista onda :lol: :lol: :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jul 2011, 01:41

ma procitao sam jedan clanak sa naslovom:
Nabildani muškarci seksaju se dvostruko više
pa stavio ove slike,ko poenta je price da od kako se nabildao da i ovome Lautneru bolje ide u zivotu :mrgreen:

pogledajte ove glumacke transformacije,ljudi nabiju tijelo kakvo zele za kratko vrijeme :lol:

slika
slika
slika

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 16 jul 2011, 01:45

vala mene nikad nije ni privlacilo da budem nesto nabildan. ne znam sto al meni i nije nesto fino kada vidim ono nabildanog muskarca. po meni je ljepse onaj ko je lijepo izdefinisan, nego onaj ko je previse nabildan.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 jul 2011, 01:49

jasmin256 je napisao/la:vala mene nikad nije ni privlacilo da budem nesto nabildan. ne znam sto al meni i nije nesto fino kada vidim ono nabildanog muskarca. po meni je ljepse onaj ko je lijepo izdefinisan, nego onaj ko je previse nabildan.
Evo ja naprimjer imam 4 plocice, solide prsne misice ... ;) U planu mi je nabildat malo ramena pokrit one kosti na ramenima i nabildat ledja(pokrit "lopatice". ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2011, 01:56

Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jul 2011, 01:58

Sarajlijc@ je napisao/la:Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala
[youtube][/youtube] :mrgreen:

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 16 jul 2011, 02:08

-
Zadnja izmjena: -HAR3-, dana/u 26 mar 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA JUVE !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.