Ima koliko hoces.Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ima l' jaca pjesma od ove![]()
a vi sto hocete da se udebljate samo pucajte slatko.
Izmedju ostalog...
[youtube][/youtube]
autobiografska.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima koliko hoces.Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ima l' jaca pjesma od ove![]()
a vi sto hocete da se udebljate samo pucajte slatko.
ne ne...ja sam licno koristio gainer, ali posto nisam radio kako treba u teretani, samo sam par kila dobio, al to je bilo fakticki neprimjetno....al znas koji je problem u hemiji....ako prestanes ic u teretanu, vrati ti se brzo kako je i bilo....zato necu da s tim imam posla....Dylan Dog je napisao/la:Papastathopoulos,mass gaineri nisu stetni uopce,shvati ih kao dodatke prehrani,ili si i ti jedan od onih sto su culi od nekog da ti se smanji od tamo nekih proteina pa se ne usudjujes
Pa vjerovatno neces 5 puta jesti kvalitetnu hranu.Papastathopoulos je napisao/la: ma ja...napravit cu i ja sebi kakav raspored, malo sklekova i valjda ce bit nesto![]()
a jeli ima fajde recimo, od sendvica i hljeba....znaci, maloprije sam pojeo skoro cijel onaj cvijet (one okrugle kifle
) al ipak mislim da nema od tog nista....
Pa to par kila i ne zvuci lose,mislim sta ocekujes od gaineraPapastathopoulos je napisao/la:ne ne...ja sam licno koristio gainer, ali posto nisam radio kako treba u teretani, samo sam par kila dobio, al to je bilo fakticki neprimjetno....al znas koji je problem u hemiji....ako prestanes ic u teretanu, vrati ti se brzo kako je i bilo....zato necu da s tim imam posla....Dylan Dog je napisao/la:Papastathopoulos,mass gaineri nisu stetni uopce,shvati ih kao dodatke prehrani,ili si i ti jedan od onih sto su culi od nekog da ti se smanji od tamo nekih proteina pa se ne usudjujes
Takav sam ti ja, vjeruj mi da sam mogu pojesti 2 hljeba za rucak ali dzaba kad se ne prima. Zato moram trenirati, rasporediti ishranu i dobro me je krenulo.Puma je napisao/la:Ima ih sto imaju drugaciji organizam, te neke kiseline sta ja znam, pa sta god ili koliko god da jedu ne debljaju se, primjera znam koliko hoces
e de mi jos reci, surutka se treba pit, jel tako ? to je ja mislim dobro za ovo....tjesteninu nikad ne jedem, ne volim...ocito cu morat pocet....Jimmy from the hood je napisao/la:Pa vjerovatno neces 5 puta jesti kvalitetnu hranu.Papastathopoulos je napisao/la: ma ja...napravit cu i ja sebi kakav raspored, malo sklekova i valjda ce bit nesto![]()
a jeli ima fajde recimo, od sendvica i hljeba....znaci, maloprije sam pojeo skoro cijel onaj cvijet (one okrugle kifle
) al ipak mislim da nema od tog nista....
![]()
Gledaj da maksimalno pojedes 2 sendvica na dan. Uzmes mladog sira, sirutke .. Nekad kila bananica itd.
Bijelo meso i tjestenina su vrh, od toga puca salo.Uz racunar onaj grisini sto unutra ima kikiriki pucas i to je to ( ima oko 12 g )
joj jes pokid'o svaka mu cast, bolji je od grandovaca, neko rece ovde i da ima dobru sestruDevil je napisao/la: Ima koliko hoces.![]()
Izmedju ostalog...
[youtube][/youtube]
autobiografska.

haha...jasta cu davat tolke pare na pecenje pa da opet nista ne budejasmin256 je napisao/la:cema kralju, lagano na zdravu vodu i uzmes kilo pecenja i lagano![]()
![]()
najbolje ti je prije kupanje jest, na kupanju, cim dodjes s kupanja i jos jednom navecer jedes i to je to. iscrpis se na kupanju, pa mozes jest.
pa stavio ove slike,ko poenta je price da od kako se nabildao da i ovome Lautneru bolje ide u zivotuNabildani muškarci seksaju se dvostruko više

Evo ja naprimjer imam 4 plocice, solide prsne misice ...jasmin256 je napisao/la:vala mene nikad nije ni privlacilo da budem nesto nabildan. ne znam sto al meni i nije nesto fino kada vidim ono nabildanog muskarca. po meni je ljepse onaj ko je lijepo izdefinisan, nego onaj ko je previse nabildan.
[youtube][/youtube]Sarajlijc@ je napisao/la:Mene zanima kako da skinem jedno 5-6 kg sala
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Faraon iz Visokog, Giuseppe1 i 25 gostiju.