La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Mallorca se fino pojacava ,doveli su odlicnog napadaca Hemeda iz Maccabia te Gianni Zuiverloona iz WBA,ako ne odu De Guzman, Chori i Castro Emilio Nsue tipujem na njih kao najprijatnije iznenadjenje prvenstva .Tu treba dodati i Espaynol jer Osvaldo ne zeli napustiti Pericose i najverovatnije da ce on biti novi kapiten tima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kakav Aspanyol.. Oni sve sto imaju prodaju,otic ce i Osvaldo vjerovatno.. Prosle sezone su mogli puno vise ,pogotovo nakon onakve prve polusezone da bi rasprodali sve i vratili se u prosjek..juznjak> je napisao/la:Mallorca se fino pojacava ,doveli su odlicnog napadaca Hemeda iz Maccabia te Gianni Zuiverloona iz WBA,ako ne odu De Guzman, Chori i Castro Emilio Nsue tipujem na njih kao najprijatnije iznenadjenje prvenstva .Tu treba dodati i Espaynol jer Osvaldo ne zeli napustiti Pericose i najverovatnije da ce on biti novi kapiten tima .
Mallorca ce vjerovatno izgubit Ramisa i Castra al ce Nsue nadoknadit dolazak jer licno ja ocekujem da digne igru na vecu razinu jer on fkt ima potencijala da bude next Villa
Nije rekao da je navijacima to tesko prihvatiti, bas zbog toga i kazem da su novinari svasta spremni izmisliti i siguran sam da Higuain ovo nije rekao. Ajde, necemo o Realu i Barci ovdje...xaviesta je napisao/la:Hm... Gagova izjava je sasvim malo izmijenjena, sustina je u tome da je on priznao da je Barca jedan od najboljih klubova ikada, i da je navijacima tesko prihvatiti. Ima video cakPortillo je napisao/la:Ma to Higuain uopce nije izjavio sto je najgore i to je jos jedna od izjava ala one sa Gagom, zato i jesam komparirao to sa "Alvesovom". A sto se tice tih trenera i nogometnih licnosti, imas ih "milion", da smatraju Ronalda boljim, tako da...xaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina![]()
Sto se tice trenera i nogometnih licnosti, da ima Safet Sušić, on je dao glas RonalduMa naveo sam Capella i Del Bosquea zato sto su madridisti, a Hitzfeld je jedan od najvecih strucnjaka svakako.
Tamudo bi mogao cini se u neki Brazilski klub koji se takmici u drugoj lizi. Steta, mogao je odmah reci "adios", da mu zahvalimo i da dobije kakav posten posao u Espanyolu, pero bueno...
http://www.as.com/futbol/articulo/tamud ... ftb_55/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace, pamticemo ga svi po ovome:
[youtube][/youtube]
Nakon utakmice: "Drago mi je sto sam Realu donio titulu"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Doveo je i Espaynol par dobrih pojacanja kao Hector Moreno iz AZ-a ili Albin iz Getafea te Zeegelaariz Ajaxa uz ponajboljeg mladog strucnjaka na svijetu i oni mogu nesto uraditi .
Caciedo iz Levantea otisao u Lokomotiv za nekih 8 mil eura.
Sasvim sigurno jednog drugoligasa vec imamo .
Caciedo iz Levantea otisao u Lokomotiv za nekih 8 mil eura.
Sasvim sigurno jednog drugoligasa vec imamo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Rondon strijelac protiv Paragvaja,pored silnih zvijezda koje su pristigle u Malagu mislim da ce ipak ovaj momak biti glavni igrac tima
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bgm je bio dobar za sada na Kopi.Dylan Dog je napisao/la:Rondon strijelac protiv Paragvaja,pored silnih zvijezda koje su pristigle u Malagu mislim da ce ipak ovaj momak biti glavni igrac tima![]()
[youtube][/youtube]
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Malaga top tema
mislim da nije bilo razloga da se tema o njima zakljuca .
Legenda španske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Fernando Hierro, potpisao je četverogodišnji ugovor s Malagom.
Hierro (43) će u andaluzijskom klubu, inače od prošle sezone bogatom španskom klubu koji dovodi brojne zvijezde, obavljati ulogu generalnog direktora.
"Riječ je o vrlo ambicioznome, uzbudljivom i strastvenom projektu. Sretan sam što sam dio njega", kazao je Hierro koji je 89 puta nastupao za Furiju.
Inače, trener Malage je Čileanac Manuel Pellegrini, a šeik Abdullah Al-Thani je već ranije u klub doveo Ruuda van Nisterlooyja, Julija Baptistu, Jeremyja Toulalana, a uskoro bi za Andalužane mogao potpisati i Lucho Gonzalez iz Marseillea.
Inace kada sam kod njih , La Rosaleda rasprodana za sljedecu sezonu .
Legenda španske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Fernando Hierro, potpisao je četverogodišnji ugovor s Malagom.
Hierro (43) će u andaluzijskom klubu, inače od prošle sezone bogatom španskom klubu koji dovodi brojne zvijezde, obavljati ulogu generalnog direktora.
"Riječ je o vrlo ambicioznome, uzbudljivom i strastvenom projektu. Sretan sam što sam dio njega", kazao je Hierro koji je 89 puta nastupao za Furiju.
Inače, trener Malage je Čileanac Manuel Pellegrini, a šeik Abdullah Al-Thani je već ranije u klub doveo Ruuda van Nisterlooyja, Julija Baptistu, Jeremyja Toulalana, a uskoro bi za Andalužane mogao potpisati i Lucho Gonzalez iz Marseillea.
Inace kada sam kod njih , La Rosaleda rasprodana za sljedecu sezonu .
- Boateng_27
- Kontakt:
Strašan momak, podsjeca na Messija
Ja ga pratim vec odavno, otrkio ga na Footbal Manageru, strašan je
[youtube][/youtube]
Ja ga pratim vec odavno, otrkio ga na Footbal Manageru, strašan je
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Nadam se da ce nas Pablo Piatti opet ovako mjesati Barcu,a da ce Soldado biti na vrhuncu te da ce zabijati po koji im pogodakBoateng_27 je napisao/la:Strašan momak, podsjeca na Messija![]()
Ja ga pratim vec odavno, otrkio ga na Footbal Manageru, strašan je![]()
[youtube][/youtube]
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Novi Joaquin, isti je bio u njegovim godinama. I dan danas mi je krivo sto on (Joaquin) i Vicente nisu nikad zaigrali u Realu, a bilo je prilike...
Pedro Leon bi mogao u Getafe, a Camacho bi trebao biti novi selektor Kine.
Pedro Leon bi mogao u Getafe, a Camacho bi trebao biti novi selektor Kine.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Parovi najprestiznijeg turnira u Spaniji . Trofeo Carranza | Málaga-Sporting de Portugal y Cádiz-Udinese
Malaga osvaja
Diogo i Jorge lopez odlaze iz Zaragoze , kako stvari stoje ima da se bore za goli zivot u ovoj sezoni
Malaga osvaja
Diogo i Jorge lopez odlaze iz Zaragoze , kako stvari stoje ima da se bore za goli zivot u ovoj sezoni
Slažem se, momak je sila od igraca...Piatti ne miruje ni sekunde, konstantno mjenjanje pravca i igranje bez lopte (a to je nocna mora za odbranu)...a pogotovu je zayeban i nezgodan kad ima loptu u nogama.Boateng_27 je napisao/la:Strašan momak, podsjeca na Messija![]()
[youtube][/youtube]
Jonathan dos Santos u Zaragozi, u ugovoru "buy-back" klauzula?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
odlican je Piatti igrac.
Mislim da je jedan od najnizig profi igraca u svijetu.Visok svega 160 cm
Mislim da je jedan od najnizig profi igraca u svijetu.Visok svega 160 cm
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Jeste ta buy-back" klauzula vrijedi prve 2 god,a Jonathan potpisao na 4 god . Drago mi je zbog Zaragoze ,doveli su i Oriola iz Barce.messilla je napisao/la: Jonathan dos Santos u Zaragozi, u ugovoru "buy-back" klauzula
Espaynol predstavio pojacanja Hector Morena i Didaca .

+ je Zaragoza dovela i Juana Carlosa, jako dobrog lijevog beka/ krilo uglavnom pokriva citavu lijevu stranu , par puta pozivan za mladje repke..
Oriol (Barcelona B)
Abraham (Barcelona B)
Juan Carlos (Castilla)
Mateos (Castilla)
to su njihova pojacanja
Oriol (Barcelona B)
Abraham (Barcelona B)
Juan Carlos (Castilla)
Mateos (Castilla)
to su njihova pojacanja
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Volim ove video zapise koji pokazuju koliko su ti igraci nesposobni. Pa tu se na videu ne vidi nista vrijedno spomena.Boateng_27 je napisao/la:Strašan momak, podsjeca na Messija![]()
[youtube][/youtube]
-
melanholicar
- Kontakt:
Iako sam neko ko mrzi globalizaciju i vještačke tvorevine u sportu,realno je da će Malaga bit tvrd rival svakom.Medjutim mislim da je njihov krajnji domet ove godine medju 6 bit. A zaostatak za dva vječita nosioca će biti veći od 25 bodova na kraju,džabe im Toulalan i Diego mršavko. 
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Jel mislis na Piattia ili Barcelonu?KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Volim ove video zapise koji pokazuju koliko su ti igraci nesposobni. Pa tu se na videu ne vidi nista vrijedno spomena.Boateng_27 je napisao/la:Strašan momak, podsjeca na Messija![]()
[youtube][/youtube]
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
sta mislisAdi_Zepce je napisao/la:Jel mislis na Piattia ili Barcelonu?KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Volim ove video zapise koji pokazuju koliko su ti igraci nesposobni. Pa tu se na videu ne vidi nista vrijedno spomena.Boateng_27 je napisao/la:Strašan momak, podsjeca na Messija![]()
[youtube][/youtube]
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.