La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 13 jul 2011, 22:17

Mallorca se fino pojacava ,doveli su odlicnog napadaca Hemeda iz Maccabia te Gianni Zuiverloona iz WBA,ako ne odu De Guzman, Chori i Castro Emilio Nsue tipujem na njih kao najprijatnije iznenadjenje prvenstva .Tu treba dodati i Espaynol jer Osvaldo ne zeli napustiti Pericose i najverovatnije da ce on biti novi kapiten tima .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jul 2011, 22:20

juznjak> je napisao/la:Mallorca se fino pojacava ,doveli su odlicnog napadaca Hemeda iz Maccabia te Gianni Zuiverloona iz WBA,ako ne odu De Guzman, Chori i Castro Emilio Nsue tipujem na njih kao najprijatnije iznenadjenje prvenstva .Tu treba dodati i Espaynol jer Osvaldo ne zeli napustiti Pericose i najverovatnije da ce on biti novi kapiten tima .
Kakav Aspanyol.. Oni sve sto imaju prodaju,otic ce i Osvaldo vjerovatno.. Prosle sezone su mogli puno vise ,pogotovo nakon onakve prve polusezone da bi rasprodali sve i vratili se u prosjek..
Mallorca ce vjerovatno izgubit Ramisa i Castra al ce Nsue nadoknadit dolazak jer licno ja ocekujem da digne igru na vecu razinu jer on fkt ima potencijala da bude next Villa :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 jul 2011, 22:24

xaviesta je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Pipita je ipak njegov sunarodnjak, ne znam zasto nekog ovo cudi. Uostalom, bitno je misljenje Capella, Del Bosquea, Hitzfelda... a ne Higuaina ;)
Ma to Higuain uopce nije izjavio sto je najgore i to je jos jedna od izjava ala one sa Gagom, zato i jesam komparirao to sa "Alvesovom". A sto se tice tih trenera i nogometnih licnosti, imas ih "milion", da smatraju Ronalda boljim, tako da...
Hm... Gagova izjava je sasvim malo izmijenjena, sustina je u tome da je on priznao da je Barca jedan od najboljih klubova ikada, i da je navijacima tesko prihvatiti. Ima video cak :D

Sto se tice trenera i nogometnih licnosti, da ima Safet Sušić, on je dao glas Ronaldu :D Ma naveo sam Capella i Del Bosquea zato sto su madridisti, a Hitzfeld je jedan od najvecih strucnjaka svakako.
Nije rekao da je navijacima to tesko prihvatiti, bas zbog toga i kazem da su novinari svasta spremni izmisliti i siguran sam da Higuain ovo nije rekao. Ajde, necemo o Realu i Barci ovdje...

Tamudo bi mogao cini se u neki Brazilski klub koji se takmici u drugoj lizi. Steta, mogao je odmah reci "adios", da mu zahvalimo i da dobije kakav posten posao u Espanyolu, pero bueno...
http://www.as.com/futbol/articulo/tamud ... ftb_55/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace, pamticemo ga svi po ovome:
[youtube][/youtube]
Nakon utakmice: "Drago mi je sto sam Realu donio titulu" :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 jul 2011, 22:26

Doveo je i Espaynol par dobrih pojacanja kao Hector Moreno iz AZ-a ili Albin iz Getafea te Zeegelaariz Ajaxa uz ponajboljeg mladog strucnjaka na svijetu i oni mogu nesto uraditi .

Caciedo iz Levantea otisao u Lokomotiv za nekih 8 mil eura.
Sasvim sigurno jednog drugoligasa vec imamo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 jul 2011, 04:46

Rondon strijelac protiv Paragvaja,pored silnih zvijezda koje su pristigle u Malagu mislim da ce ipak ovaj momak biti glavni igrac tima 8-)
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2011, 13:11

Dylan Dog je napisao/la:Rondon strijelac protiv Paragvaja,pored silnih zvijezda koje su pristigle u Malagu mislim da ce ipak ovaj momak biti glavni igrac tima 8-)
[youtube][/youtube]
Bgm je bio dobar za sada na Kopi.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jul 2011, 22:36

Malaga top tema :D mislim da nije bilo razloga da se tema o njima zakljuca .

Legenda španske nogometne reprezentacije i madridskog Reala, Fernando Hierro, potpisao je četverogodišnji ugovor s Malagom.

Hierro (43) će u andaluzijskom klubu, inače od prošle sezone bogatom španskom klubu koji dovodi brojne zvijezde, obavljati ulogu generalnog direktora.

"Riječ je o vrlo ambicioznome, uzbudljivom i strastvenom projektu. Sretan sam što sam dio njega", kazao je Hierro koji je 89 puta nastupao za Furiju.

Inače, trener Malage je Čileanac Manuel Pellegrini, a šeik Abdullah Al-Thani je već ranije u klub doveo Ruuda van Nisterlooyja, Julija Baptistu, Jeremyja Toulalana, a uskoro bi za Andalužane mogao potpisati i Lucho Gonzalez iz Marseillea.

Inace kada sam kod njih , La Rosaleda rasprodana za sljedecu sezonu . 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 15 jul 2011, 12:32

Strašan momak, podsjeca na Messija 8-)

Ja ga pratim vec odavno, otrkio ga na Footbal Manageru, strašan je 8-)

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 jul 2011, 13:03

Boateng_27 je napisao/la:Strašan momak, podsjeca na Messija 8-)

[youtube][/youtube]
Nadam se da ce nas Pablo Piatti opet ovako mjesati Barcu,a da ce Soldado biti na vrhuncu te da ce zabijati po koji im pogodak :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 jul 2011, 16:06

Novi Joaquin, isti je bio u njegovim godinama. I dan danas mi je krivo sto on (Joaquin) i Vicente nisu nikad zaigrali u Realu, a bilo je prilike...

Pedro Leon bi mogao u Getafe, a Camacho bi trebao biti novi selektor Kine. :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 jul 2011, 22:04

Parovi najprestiznijeg turnira u Spaniji . Trofeo Carranza | Málaga-Sporting de Portugal y Cádiz-Udinese

Malaga osvaja 8-)

Diogo i Jorge lopez odlaze iz Zaragoze , kako stvari stoje ima da se bore za goli zivot u ovoj sezoni :cry:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2011, 13:16

[youtube][/youtube]
Slažem se, momak je sila od igraca...Piatti ne miruje ni sekunde, konstantno mjenjanje pravca i igranje bez lopte (a to je nocna mora za odbranu)...a pogotovu je zayeban i nezgodan kad ima loptu u nogama.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 jul 2011, 14:06

Jonathan dos Santos u Zaragozi, u ugovoru "buy-back" klauzula?
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 16 jul 2011, 19:23

odlican je Piatti igrac.
Mislim da je jedan od najnizig profi igraca u svijetu.Visok svega 160 cm :D
Stranger in the night. SIDA in the morning!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jul 2011, 20:10

messilla je napisao/la: Jonathan dos Santos u Zaragozi, u ugovoru "buy-back" klauzula
Jeste ta buy-back" klauzula vrijedi prve 2 god,a Jonathan potpisao na 4 god . Drago mi je zbog Zaragoze ,doveli su i Oriola iz Barce.

Espaynol predstavio pojacanja Hector Morena i Didaca .
slika

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 jul 2011, 20:13

+ je Zaragoza dovela i Juana Carlosa, jako dobrog lijevog beka/ krilo uglavnom pokriva citavu lijevu stranu , par puta pozivan za mladje repke..

Oriol (Barcelona B)
Abraham (Barcelona B)
Juan Carlos (Castilla)
Mateos (Castilla)
to su njihova pojacanja

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 16 jul 2011, 23:24

[youtube][/youtube]
Volim ove video zapise koji pokazuju koliko su ti igraci nesposobni. Pa tu se na videu ne vidi nista vrijedno spomena.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 16 jul 2011, 23:37

Iako sam neko ko mrzi globalizaciju i vještačke tvorevine u sportu,realno je da će Malaga bit tvrd rival svakom.Medjutim mislim da je njihov krajnji domet ove godine medju 6 bit. A zaostatak za dva vječita nosioca će biti veći od 25 bodova na kraju,džabe im Toulalan i Diego mršavko. ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2011, 23:44

KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Volim ove video zapise koji pokazuju koliko su ti igraci nesposobni. Pa tu se na videu ne vidi nista vrijedno spomena.
Jel mislis na Piattia ili Barcelonu? :o
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 16 jul 2011, 23:50

Adi_Zepce je napisao/la:
KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Jel mislis na Piattia ili Barcelonu? :o
sta mislis :D
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.