Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Goalgetter
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2011, 14:40

Papastathopoulos je napisao/la:e de mi jos nesto recite....ima li kupiti negdje neke, recimo tablete za debljanje, al da se ne mora ic u teretanu ? recimo, da je dovoljno radit kuci sklekove, imam jedan dvorucni od oko 40 kg. i tak to....mozda je glupo pitanje, al dzaba....
Imas jedino onaj sirup ili tablete za apetit, a za tablete za debljanje neznam :mrgreen: .

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jul 2011, 14:40

Papastathopoulos je napisao/la:e de mi jos nesto recite....ima li kupiti negdje neke, recimo tablete za debljanje, al da se ne mora ic u teretanu ? recimo, da je dovoljno radit kuci sklekove, imam jedan dvorucni od oko 40 kg. i tak to....mozda je glupo pitanje, al dzaba....
Proteini, vitamini, kreatini,... - Za sve ostalo, tu je Google. :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 14:42

Goalgetter je napisao/la:
Imas jedino onaj sirup ili tablete za apetit, a za tablete za debljanje neznam :mrgreen: .
e mogao bih sebi nabavit to za apetit, posto mi to treba da vise jedem....

@claus hemija= NE :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2011, 14:43

Ma imas to u sve i jednoj apoteci, to sam i ja pio kad sam imao 11-12 godina, mada ja nisam oscjecao nikakvu razliku, isto sam jeo kao i prije :lol: . Meni barem nije pomoglo ..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jul 2011, 14:44

Monolog je napisao/la:@Claus,

Ma jara, imam 1.90 i 80+ kila. Jedem 4-5x dnevno (i to baš jedem, ne pilićarim), a opet kilaža ostaje nepromijenjena. Svakog jutra (oko 07:00) odem na trčanje (što u prirodu, što na atletsku stazu), a tu su i rekreacije 2x sedmično (sad već toga nema, ipak je ovo pravo pravcato ljeto). Nema šta nisam prob'o da nabrijem još barem 10 kg, al' ne ide i ne ide.

@Tanzla,

Onda ću se baciti na čitanje, pa da vidim dodatak "According to Zlatan". :mrgreen: Ma kad bih prekin'o s trčanjem, to bi značilo da prekidam i sa ovim vannastavnim aktivnostima (cura voli dugoprugaše :lol: ).
Većina stvari ti je do genetike. Neke osobe, ma šta radile, uvijek će im kilaža ostati kao ranije. Probja ovo što sam rek'o, ako ne uspije probaj s medicinskim preparatima. :mrgreen:

@Papastathopoulos, sve se može konzumirati u umjerenim količinama. Ako redovno vježbaš, bildaš (ili još bolje, ideš u teretanu),... nabit ćeš mišiće dok si rek'o keks. ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 15:03

@Papastathopoulos, sve se može konzumirati u umjerenim količinama. Ako redovno vježbaš, bildaš (ili još bolje, ideš u teretanu),... nabit ćeš mišiće dok si rek'o keks. ;)
ma meni ne trebaju misici, meni treba masa, masnoca, sta god....samo mi trebaju kile...

i molim vas, da mi neko napise namirnice koje sadrze dosta ugljikohidrata, jer oni najvise debljaju....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jul 2011, 15:10

Papastathopoulos je napisao/la:
ma meni ne trebaju misici, meni treba masa, masnoca, sta god....samo mi trebaju kile...

i molim vas, da mi neko napise namirnice koje sadrze dosta ugljikohidrata, jer oni najvise debljaju....
Namirnice koje sadrže ugljikohidrate (koliko ja znam) su žitarice, hljeb, tjestenina, riža, krompir i razne vrste peciva...

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 jul 2011, 15:18

Za debljanje (trovanje :D) imate u Sarajevu MCDonald hamburger ... :D
Za mrsavljenje koristite sirće od kisalih jabuka :D :D ali samo bez donasipanja vode .. i morate ga piti umijesto vode ... mogu vam garantovati da će te izgubiti za 2 mjeseca 15 kila ... ali što je najgore izgubit če te apetiti i mnogi će misliti da ste došli iz etiopije :D ;)
EVO ŠTA RADI HAMURGER :D
slika
EVO ŠTA RADI SIRČE OD KISALIH JABUKA :D
slika
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2011, 15:46

@ Sarajlica,imas dobro obrazlaganje dijete u emisiji "Djurine zute minute" ;) (Branko Djuric-ex nadrealisti).Stavis lepo 3 tanjira na pod,jedan za dorucak,jedan za rucak,jedan za veceru,prvo preskocis prvi tanjir,pa drugi,pa treci i eto..dok trepnes izgledaces ko japanska manekenka ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 jul 2011, 15:47

Tribalian je napisao/la:@ Sarajlica,imas dobro obrazlaganje dijete u emisiji "Djurine zute minute" ;) (Branko Djuric-ex nadrealisti).Stavis lepo 3 tanjira na pod,jedan za dorucak,jedan za rucak,jedan za veceru,prvo preskocis prvi tanjir,pa drugi,pa treci i eto..dok trepnes izgledaces ko japanska manekenka ;)
hahahahahahah :lol:
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 jul 2011, 15:51

... Mrsko mi sada tražit po knjiga al imam ja sastav skoro svih namirnica koliko kalorija imaju. A ako hočete smršat to je jednostavno, potrošite više kalorije nego što ih unesete i sve je riješeno ;) ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 jul 2011, 15:58

Jimmy from the hood@
Posto vidim da se ti bavis teretanom,dali je dobro da uzimam gener ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 17:11

ma nije problem smrsat...kako to moze nekom bit problem...pussy smoke :D

@desimal ev ja sam koristio gainer i samo da znas ako pravilno budes radio u teretani da ces za onu jednu kesu gainera od 800 gr il kilo dobit sigurno par kila....al ako slucajno prestanes vjezbat, sve ce ti se vratit na staro....al ebiga, to je hemija....brzo ces napredovat, al isto tako i nazadovat ako ne isao dalje u teretanu....

i da, ja sam koristio jedan od najjeftinijh gainer...30 KM , mislim kilo...al opet je bilo nekog napretka....a nisam radio kako treba u teretani....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jul 2011, 17:47

Zasp'o sam oko pola tri i probudim se maloprije.Jesam nekako nikakav,pravo sam popisan.Necu vise nikad spavati preko dana :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 16 jul 2011, 17:48

p90x za sve koji imaju viska kila i zele da smrsaju i dobiju misicnu definiciju,a za ove sto su taman teretana ili ovaj momak http://www.youtube.com/user/scooby1961" onclick="window.open(this.href);return false; + pravilna ishrana,mada ste trebali na to raniej mislit gdjes sad po ovoj vrucini... :)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 16 jul 2011, 17:53

kako najlakše skinuti stomak,trbušnjacima?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 jul 2011, 17:57

Megamon je napisao/la:Zasp'o sam oko pola tri i probudim se maloprije.Jesam nekako nikakav,pravo sam popisan.Necu vise nikad spavati preko dana :(
hehe, ja zaspo oko 2 sata, ustao u 13, nikakav, glava me boli, uzasan osjecaj

syebo se do bola

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 16 jul 2011, 17:57

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:kako najlakše skinuti stomak,trbušnjacima?
nikako :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 17:59

Mr.Casual je napisao/la:p90x za sve koji imaju viska kila i zele da smrsaju i dobiju misicnu definiciju,a za ove sto su taman teretana ili ovaj momak http://www.youtube.com/user/scooby1961" onclick="window.open(this.href);return false; + pravilna ishrana,mada ste trebali na to raniej mislit gdjes sad po ovoj vrucini... :)
de majke ti, prevedi ovo sto si napisao :mrgreen:

http://translate.google.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 16 jul 2011, 18:05

Papastathopoulos je napisao/la:
Mr.Casual je napisao/la:p90x za sve koji imaju viska kila i zele da smrsaju i dobiju misicnu definiciju,a za ove sto su taman teretana ili ovaj momak http://www.youtube.com/user/scooby1961" onclick="window.open(this.href);return false; + pravilna ishrana,mada ste trebali na to raniej mislit gdjes sad po ovoj vrucini... :)
de majke ti, prevedi ovo sto si napisao :mrgreen:

http://translate.google.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.com/#en|de|v%20 ... sch%20bsch" onclick="window.open(this.href);return false;

eto klikni na listen.. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sirBobbyMoore i 10 gostiju.