Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A i migliori di tutti tempi

Post Postao/la Puma » 16 jul 2011, 19:03

Nije, vec je nazasluzniji Grosso

da, da, i to nema nikakve veze ni sa Interom, ni sa Juventusom, niti sa bilo kojim destetim klubom, da je do Lippija Italija ne bi ni grupu prosla

i prosle godine je ocekivao nekon novog junaka da mu guzicu spasava, al ipak nije moglo preko sile kakva je Novi Zeland
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jul 2011, 19:05

baresi stvarno si sad usrao motku :D

U jednom postu si sam sebi uspio zavarati, prvo si napisao kako Lippiju ne treba gledati kao uspjeh osvajanje SP, jer to nema veze sa Serijom A, a da bi odmah nakon par rečenica veličao Capela kako je bio dobar trener u Španiji, umjesto da se smiriš i uvidiš da si se uveliko zeznuo ti nastavljaš i dalje sa nekim nebulozama, mislim da se šalim?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jul 2011, 19:06

Puma je napisao/la:Nije, vec je nazasluzniji Grosso

da, da, i to nema nikakve veze ni sa Interom, ni sa Juventusom, niti sa bilo kojim destetim klubom, da je do Lippija Italija ne bi ni grupu prosla

i prosle godine je ocekivao nekon novog junaka da mu guzicu spasava, al ipak nije moglo preko sile kakva je Novi Zeland
:lol: Grosso najzasuzniji??? sto je dao gol protiv Njemacke??? a prije toga da Buffon nije branio nemoguce, te Cannavarao skako kao ludjak, Grosso bi bio obicna karrina, pojedite se od muke, Cannavaro je bio juventino tada, prebjegao od vas, osvojio svijetsko, najbolji igrac svijeta, Buffon najbolji golman, Lippi najbolji trener, pojedite se od muke,vozdra

p.s. da ne pricam o 1982 godini, jos jedan JuvItalia prvak svijeta, pljujte i dalje, Juve je tim sa najvise igraca u istoriji finala SP-a , pojedite se od muke, jos jednom,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 jul 2011, 19:17

odustajem, imate pozdrav juventini.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 jul 2011, 19:18

JuveSissoko je napisao/la: :lol: Grosso najzasuzniji??? sto je dao gol protiv Njemacke??? a prije toga da Buffon nije branio nemoguce, te Cannavarao skako kao ludjak, Grosso bi bio obicna karrina, pojedite se od muke, Cannavaro je bio juventino tada, prebjegao od vas, osvojio svijetsko, najbolji igrac svijeta, Buffon najbolji golman, Lippi najbolji trener, pojedite se od muke,vozdra

p.s. da ne pricam o 1982 godini, jos jedan JuvItalia prvak svijeta, pljujte i dalje, Juve je tim sa najvise igraca u istoriji finala SP-a , pojedite se od muke, jos jednom,
:lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Boateng_27 » 16 jul 2011, 19:20

Curva Milana i Intera su se dogovorili da neće ići na Finale Super Cupa jer protestuju protiv FIGC zbog igranja finala izvan Italije
http://www.rossoneriblog.com/2011/07/16 ... cup-final/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jul 2011, 19:21

Boateng_27 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: :lol: Grosso najzasuzniji??? sto je dao gol protiv Njemacke??? a prije toga da Buffon nije branio nemoguce, te Cannavarao skako kao ludjak, Grosso bi bio obicna karrina, pojedite se od muke, Cannavaro je bio juventino tada, prebjegao od vas, osvojio svijetsko, najbolji igrac svijeta, Buffon najbolji golman, Lippi najbolji trener, pojedite se od muke,vozdra

najbolji su kao ti sto se smiju a nece da kazu cemu, sve sto sam naveo je istina, juventusovi igraci su bili srz uspjeha oba puta, Rossi najbolji strijelac 1982, Cannvaro najbolji igrac 2006. a ti se nastavi smijat od muke
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 jul 2011, 19:25

JuveSissoko je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:

najbolji su kao ti sto se smiju a nece da kazu cemu, sve sto sam naveo je istina, juventusovi igraci su bili srz uspjeha oba puta, Rossi najbolji strijelac 1982, Cannvaro najbolji igrac 2006. a ti se nastavi smijat od muke
ajd dobro, oni su sami igrali (Bianconeri) ;)

Sjeti se Pirla,Neste,Maldinija,Baresija,Gattusa,Ambrosinija svi su do sad skoro bili kapiteni repke ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 jul 2011, 19:25

Vidio sam ja odmah ko i kako ovdje glasa, pa je Dzenan bio pametan sto je odustao od ovoga, i ja sam htio, nego sam nastavio samo zbog @MaGiCe jer se covjek trudi i trudio se da od ovoga nesto bude

to ko koga ustvari mrzi, vidi se iz prilozenog ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jul 2011, 19:46

Boateng_27 je napisao/la:ajd dobro, oni su sami igrali (Bianconeri) ;)

Sjeti se Pirla,Neste,Maldinija,Baresija,Gattusa,Ambrosinija svi su do sad skoro bili kapiteni repke ;)
ja ti govorim o dva prvenstva, 06 i 82 ostala prvenstva nisam spominjao, oba ova su u najvecoj mjeri italijansku reprezentaciju obiljezili igraci Juventusa, ne umanjujuci doprinos drugih, a sve je ovo bio odgovor na post kako je Sv.Prventstvo osvojit stvar srece te Lippi nema pojma, te Juve nije bio jak etc etc

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jul 2011, 20:02

Kako je vama ostalim teško priznati jbt da je Juve najveći talijanski klub .
Ja konto najgori navijači Reala i Barce u prepiranju ,pa vi ste ovdje najgori jbt ,predvodi vas ovaj Pumha .
A ovo glasanje znamo kako je išlo ,niko nije gledao nikakav kvalitet igrača ni trenera ,nego je sam stavljao igrače iz svog tima.
Interovci u svemu po tri svoja ,Romanisti takođe ,Juventini po dva svoja i jednog drugog ,Milanisti takođe samo svoje igrače gurali itd.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 jul 2011, 20:56

legenda reala je napisao/la:Kako je vama ostalim teško priznati jbt da je Juve najveći talijanski klub .
Ja konto najgori navijači Reala i Barce u prepiranju ,pa vi ste ovdje najgori jbt ,predvodi vas ovaj Pumha .
A ovo glasanje znamo kako je išlo ,niko nije gledao nikakav kvalitet igrača ni trenera ,nego je sam stavljao igrače iz svog tima.
Interovci u svemu po tri svoja ,Romanisti takođe ,Juventini po dva svoja i jednog drugog ,Milanisti takođe samo svoje igrače gurali itd.
Sama prijasnja Anketa na temi Serie A je pokazala ;)

Milan je najveći Italijanski klub :!:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jul 2011, 20:58

@Sarajlija

Bolan, ne rise! Trap je ubedljivo #1 ako se gledaju trofeji. Tu svaka prica prestaje.

@legenda

Sjasi malo, covece. Razumemo mi tebe, ali razumi i ti nas. Svako ima podjednaka prava, ali ne valja precerivat.

@Strucnjak

Hvala na podrsci. I meni je krivo sto je najveci interista napustio ovu temu, ali jbga...

@Sissoko

Kapa dole Juventusovom doprinosu reprezentaciji, ali nije 2006. to bio ItalJuve, kako ti predstavljas. Milan, Palermo, Roma i Firenza su dali jake igrace.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jul 2011, 21:00

Boateng_27 je napisao/la: Sama prijasnja Anketa na temi Serie A je pokazala ;)

Anketa nema nikakve veze sa objektivnom realnoscu, pa se nemoj pozivati na nju kao krucijalni argument.
Ali, Milan jeste najveci italijanski klub zbog uticaja u modernom fudbalu i svih internacionalnih rezultata.
Samo je Real veci od Milana u Evropi. ;)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 16 jul 2011, 21:05

MaGiCa je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la: Sama prijasnja Anketa na temi Serie A je pokazala ;)

Anketa nema nikakve veze sa objektivnom realnoscu, pa se nemoj pozivati na nju kao krucijalni argument.
Ali, Milan jeste najveci italijanski klub zbog uticaja u modernom fudbalu i svih internacionalnih rezultata.
Samo je Real veci od Milana u Evropi. ;)
Upravu si al jbg nisam mogao naći bolji :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 jul 2011, 21:56

Možete vi pisati i "srati" koliko hoćete ( i sebe smatrati ekspertima, ali to vaše ne važi nigdje ili uzimati anketu na ss.ba forumu kao relevatnu :roll: :lol: ), ali FIFA i IFHHS su i zvanično proglasili Juventus kao drugi najbolji tim ovog desetljeća odmah poslije Reala iz Madrida ;)

Ovo ne možete pobiti, koliko god to htjeli, tako da se džaba trudite !

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 17 jul 2011, 17:25

SERIE B 2011/2012

slika]slika

Ko će u Seriu A?
Moja prognoza Sampa, za ostale nemam pojma
- " $...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jul 2011, 19:21

kad je izvlacenje brojeva za raspored prvenstva :roll:
nema potpisa

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 jul 2011, 22:30

Jao :lol:

Anketu na ss forumu smatra relevantnom :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jul 2011, 23:07

11 igraca smo izabrali uz malo polemike, a onda se sve slomilo na treneru. :lol: ;)
Marcello Lippi je tesno pobedio u ovom izboru, Trapattonija i Capella.
Dakle, il piu forte allenatore nella storia di calcio italiano:

slika

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.