Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miralem444
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la miralem444 » 17 jul 2011, 08:03

[youtube][/youtube]

dobra edinova partija..radujeme cinjenica da opet sa lakocom prima loptu ,da nema vise one treme,straha ....i nekako mi s puno brze krece....bravo edine samo naprijed dijamantuu
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2011, 08:51

santos je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Hart- Lescott, Clichy, McGivern, Savic, Veseli, Wright-Phillips, Weiss, Barry, De Jong, Dzeko
Ko je ovaj Veseli ? :?
Igrao za KK Partizan,skoro draftovan u Ameriku :D
Ma mora da su ga Vizardsi zamijenili sa City-em za nekog pley-a, da im nece mozda Dzeku poslat' tamo.. :lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2011, 10:35

Dzeko je sasvim solidno odigrao utakmicu, mada je po meni jos malo spor sa loptom, te mora raditi na brzini.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jul 2011, 10:45

Sinoc sam odgledao prvo poluvrijeme.Za razliku od prosle sezone Dzeko je dosta jaci.Nije izgubio ni jedan duel.Prosto se lopta lijepi za njega.Na njega idu trojica a on to sa lakocom apsolvira.Odlicno je asistirao Wright Philipsu i imao jednu dobru priliku u stilu Henrya.Nadati se da ce Dzeko jos napredovati i izboriti se za prvih 11,

Btw:Onaj Mcgiven sto je dao prvi gol strasan igrac.Sprinta ko lud.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 jul 2011, 11:34

oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 17 jul 2011, 11:39

Dzeko odigrao dobro poluvrijeme, steta sto isto nije okrunjeno golom, al' po onom sto sam vidio na extended highlightsima odigrao je prilicno dobro, plus sto ga je na kraju Mancini pohvalio, kad ga je sedma sila upitala kojim igracima je zadovoljan, pomenuo je Edina, i onda dodao da su i ostali igraci igrali dobro.
Ocigledan je napredak u odnosu na proslu polusezonu, primanje lopte na prsa, ne bjezi nigdje, pa prodavanje finti obrambenim igracima. Uglavnom, ja sam zadovoljan, kako koja utakmica, on ce biti bolji. Doci ce i golovi. I navijaci Citya su vecinom zadovoljni njegovom "jutrosnjom" predstavom.

C'mon EDIN !
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 17 jul 2011, 11:44

Ma nije trebao ići u veliki klub, trebao je ostati u Teplicama.
Koji će on k... u M City-u da bruka nas Bosance. Mi znamo bolje od njega, trebali smo mi potpisat ugovor sa
M. City-em, njihovi skauti ko da nemaju oči... Misle ako je dva puta bio u vrhu liste strijelaca, jedne od Liga Petice, da je dobar igrač..
Slučajno je zabio sve te golove...Aman Bože kako su glupi ti engleski skauti, oni ne znaju nać igrača da valja...

Jadni njihovi klubovi sa njihovim skautima. :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2011, 11:45

Novinar: Ko vas je najvise impresionirao danas ?
Mancini: Ne bih sada izdvajao nikoga, ekipa je odigrala jako dobro, iako su bili malo umorni, mada je Dzeko jako dobro igrao u napadu, mada sada ne bih nikoga izdvajao :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jul 2011, 11:46

jasko_juve je napisao/la:oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jah,i ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jul 2011, 11:48

Ovaj @jasko_juve je jedan od dezurnih pljuvaca a smijem se kladiti da sinoc nije ni gled'o utakmicu.Dzeko odigro maestralno sto je i potvrdio Mancini.

Uskoro ce pljuvaci da pobjegnu u misije rupe.

Sve ce ti Bosnjo oprostiti al' uspjeh nikad.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jul 2011, 11:50

Megamon je napisao/la:Ovaj @jasko_juve je jedan od dezurnih pljuvaca a smijem se kladiti da sinoc nije ni gled'o utakmicu.Dzeko odigro maestralno sto je i potvrdio Mancini.

Ma, ne treba se obazirati. Doduse, i ja se obazirem a kako necu. Dodjes ovdje da diskutujes ili da procitas sta, uvijek neki kompleksasi pricaju gluposti.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 17 jul 2011, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 jul 2011, 12:02

Goalgetter je napisao/la:Novinar: Ko vas je najvise impresionirao danas ?
Mancini: Ne bih sada izdvajao nikoga, ekipa je odigrala jako dobro, iako su bili malo umorni, mada je Dzeko jako dobro igrao u napadu, mada sada ne bih nikoga izdvajao :mrgreen:
Hvala
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 jul 2011, 12:37

jasko_juve je napisao/la:oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... i-reaction" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako razumijes engleski pogledaj video i bice ti jasno koliko si glup.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jul 2011, 12:46

Mislim da ce Dzeko dobro iskoristiti ove pripreme i tempirati formu za pocetak sezone. Sinoc je odigrao veoma dobro (barem po onom sto sam vidio na pregledu) i Mancini ga je pohvalio na kraju. Ako ovako nastavi, negine mu prvih 11
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 17 jul 2011, 12:57

Nema razloga uopšte obraćati pažnju na ove pripremne utakmice na ovoj SA-oj turneji jer su protivnici prosjek prosjeka. Naravno da će Džeko (a i svi ostali) imati prostora i da će igrati bolje protiv neiskusnih i slabih odbrana kao što je to bio slučaj u Njemačkoj, sve to izgleda i može izgledati bajno i "kao po maslu" dok se ne vrate pravim muškim utakmicama (protiv granitnih odbrana) u EPL. Jedna utakmica u EPL je pravi test i bolji pokazatelj nego ovih 5 s priprema prije sezone, zato ja za sada ostajem rezervisan i čekam prve/prave utakmice koje najviše i vrijede a koje će nam reći svu priču i pokazati pravu sliku.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 jul 2011, 13:02

SamoZeljo je napisao/la:
http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... i-reaction" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako razumijes engleski pogledaj video i bice ti jasno koliko si glup.
Opet 'zeko' :mrgreen: ...Sto mu ne kaze Edin kako se izgovara.

Gledo sam poluvrijeme, jer je receno da nece igrat u drugom. Dobar je bio. Mada se ja jos nadam da ce i dovesti nekih igraca (Nasri npr) koji bi koristili Dzeki. Jos uvijek nemaju krila koja zele asistirati. (mislio sma da su se rijesli SWP)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 jul 2011, 13:34

Megamon je napisao/la:Ovaj @jasko_juve je jedan od dezurnih pljuvaca a smijem se kladiti da sinoc nije ni gled'o utakmicu.Dzeko odigro maestralno sto je i potvrdio Mancini.

Nisu to pljuvaci,nego isfrustrirane gnjide,dosadno im u zivotu,pa nemaju pametnijeg posla,**** od cjelog svijeta,nisu vidili one stvarke,e to su ti koji dodju da se ovdje istresu,jer ne smiju tamo gdje treba.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 17 jul 2011, 13:40

POTPIS ko kuca prijatelju!!! stvarno sve znas..svaka ti cast..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 jul 2011, 13:59

jasko_juve je napisao/la:POTPIS ko kuca prijatelju!!! stvarno sve znas..svaka ti cast..
Pa vidis da znam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,a pogotovu za onu stvarku :mrgreen:

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 jul 2011, 14:16

jasko_juve je napisao/la: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
i'm busted..
Nego hajdi ti sa pljuvanjem Dzeke,to je pametno ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, Proximic i 34 gosta.