Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]
dobra edinova partija..radujeme cinjenica da opet sa lakocom prima loptu ,da nema vise one treme,straha ....i nekako mi s puno brze krece....bravo edine samo naprijed dijamantuu
dobra edinova partija..radujeme cinjenica da opet sa lakocom prima loptu ,da nema vise one treme,straha ....i nekako mi s puno brze krece....bravo edine samo naprijed dijamantuu
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma mora da su ga Vizardsi zamijenili sa City-em za nekog pley-a, da im nece mozda Dzeku poslat' tamo..santos je napisao/la:Igrao za KK Partizan,skoro draftovan u AmerikuGiallorossi je napisao/la:Ko je ovaj Veseli ?Goalgetter je napisao/la:Hart- Lescott, Clichy, McGivern, Savic, Veseli, Wright-Phillips, Weiss, Barry, De Jong, Dzeko
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko je sasvim solidno odigrao utakmicu, mada je po meni jos malo spor sa loptom, te mora raditi na brzini.
- Megamon
- Kontakt:
Sinoc sam odgledao prvo poluvrijeme.Za razliku od prosle sezone Dzeko je dosta jaci.Nije izgubio ni jedan duel.Prosto se lopta lijepi za njega.Na njega idu trojica a on to sa lakocom apsolvira.Odlicno je asistirao Wright Philipsu i imao jednu dobru priliku u stilu Henrya.Nadati se da ce Dzeko jos napredovati i izboriti se za prvih 11,
Btw:Onaj Mcgiven sto je dao prvi gol strasan igrac.Sprinta ko lud.
Btw:Onaj Mcgiven sto je dao prvi gol strasan igrac.Sprinta ko lud.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
jasko_juve
- Kontakt:
oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!!

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dzeko odigrao dobro poluvrijeme, steta sto isto nije okrunjeno golom, al' po onom sto sam vidio na extended highlightsima odigrao je prilicno dobro, plus sto ga je na kraju Mancini pohvalio, kad ga je sedma sila upitala kojim igracima je zadovoljan, pomenuo je Edina, i onda dodao da su i ostali igraci igrali dobro.
Ocigledan je napredak u odnosu na proslu polusezonu, primanje lopte na prsa, ne bjezi nigdje, pa prodavanje finti obrambenim igracima. Uglavnom, ja sam zadovoljan, kako koja utakmica, on ce biti bolji. Doci ce i golovi. I navijaci Citya su vecinom zadovoljni njegovom "jutrosnjom" predstavom.
C'mon EDIN !
Ocigledan je napredak u odnosu na proslu polusezonu, primanje lopte na prsa, ne bjezi nigdje, pa prodavanje finti obrambenim igracima. Uglavnom, ja sam zadovoljan, kako koja utakmica, on ce biti bolji. Doci ce i golovi. I navijaci Citya su vecinom zadovoljni njegovom "jutrosnjom" predstavom.
C'mon EDIN !
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ma nije trebao ići u veliki klub, trebao je ostati u Teplicama.
Koji će on k... u M City-u da bruka nas Bosance. Mi znamo bolje od njega, trebali smo mi potpisat ugovor sa
M. City-em, njihovi skauti ko da nemaju oči... Misle ako je dva puta bio u vrhu liste strijelaca, jedne od Liga Petice, da je dobar igrač..
Slučajno je zabio sve te golove...Aman Bože kako su glupi ti engleski skauti, oni ne znaju nać igrača da valja...
Jadni njihovi klubovi sa njihovim skautima.
Koji će on k... u M City-u da bruka nas Bosance. Mi znamo bolje od njega, trebali smo mi potpisat ugovor sa
M. City-em, njihovi skauti ko da nemaju oči... Misle ako je dva puta bio u vrhu liste strijelaca, jedne od Liga Petice, da je dobar igrač..
Slučajno je zabio sve te golove...Aman Bože kako su glupi ti engleski skauti, oni ne znaju nać igrača da valja...
Jadni njihovi klubovi sa njihovim skautima.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Novinar: Ko vas je najvise impresionirao danas ?
Mancini: Ne bih sada izdvajao nikoga, ekipa je odigrala jako dobro, iako su bili malo umorni, mada je Dzeko jako dobro igrao u napadu, mada sada ne bih nikoga izdvajao
Mancini: Ne bih sada izdvajao nikoga, ekipa je odigrala jako dobro, iako su bili malo umorni, mada je Dzeko jako dobro igrao u napadu, mada sada ne bih nikoga izdvajao
Jah,i ?jasko_juve je napisao/la:oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Ovaj @jasko_juve je jedan od dezurnih pljuvaca a smijem se kladiti da sinoc nije ni gled'o utakmicu.Dzeko odigro maestralno sto je i potvrdio Mancini.
Uskoro ce pljuvaci da pobjegnu u misije rupe.
Sve ce ti Bosnjo oprostiti al' uspjeh nikad.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma, ne treba se obazirati. Doduse, i ja se obazirem a kako necu. Dodjes ovdje da diskutujes ili da procitas sta, uvijek neki kompleksasi pricaju gluposti.Megamon je napisao/la:Ovaj @jasko_juve je jedan od dezurnih pljuvaca a smijem se kladiti da sinoc nije ni gled'o utakmicu.Dzeko odigro maestralno sto je i potvrdio Mancini.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 17 jul 2011, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
HvalaGoalgetter je napisao/la:Novinar: Ko vas je najvise impresionirao danas ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... i-reaction" onclick="window.open(this.href);return false;jasko_juve je napisao/la:oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako razumijes engleski pogledaj video i bice ti jasno koliko si glup.
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da ce Dzeko dobro iskoristiti ove pripreme i tempirati formu za pocetak sezone. Sinoc je odigrao veoma dobro (barem po onom sto sam vidio na pregledu) i Mancini ga je pohvalio na kraju. Ako ovako nastavi, negine mu prvih 11
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nema razloga uopšte obraćati pažnju na ove pripremne utakmice na ovoj SA-oj turneji jer su protivnici prosjek prosjeka. Naravno da će Džeko (a i svi ostali) imati prostora i da će igrati bolje protiv neiskusnih i slabih odbrana kao što je to bio slučaj u Njemačkoj, sve to izgleda i može izgledati bajno i "kao po maslu" dok se ne vrate pravim muškim utakmicama (protiv granitnih odbrana) u EPL. Jedna utakmica u EPL je pravi test i bolji pokazatelj nego ovih 5 s priprema prije sezone, zato ja za sada ostajem rezervisan i čekam prve/prave utakmice koje najviše i vrijede a koje će nam reći svu priču i pokazati pravu sliku.
Opet 'zeko'SamoZeljo je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... i-reaction" onclick="window.open(this.href);return false;jasko_juve je napisao/la:oj asistencije i qrca..hahahahhahaha..lijep prodor,oslobodio se trojice al da je asistencija odlicna??ni blizu..nit je dao loptu u prostor nit ista..obicna poprecna lopta i Wright je lijepo opali i gol..al da je asistencija odlicna ne mogu da vjerujem..jos ovi sa ss.ba pisu da je ucestvovao kod oba gola..kod prvog pogotovo,masio prazan gol i onda momak opali iz koljena,dade lijep gol..al da Edin nije masio prazan gol ne bi ni mogao isti postignut..bravo Edine!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako razumijes engleski pogledaj video i bice ti jasno koliko si glup.
Gledo sam poluvrijeme, jer je receno da nece igrat u drugom. Dobar je bio. Mada se ja jos nadam da ce i dovesti nekih igraca (Nasri npr) koji bi koristili Dzeki. Jos uvijek nemaju krila koja zele asistirati. (mislio sma da su se rijesli SWP)
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Nisu to pljuvaci,nego isfrustrirane gnjide,dosadno im u zivotu,pa nemaju pametnijeg posla,**** od cjelog svijeta,nisu vidili one stvarke,e to su ti koji dodju da se ovdje istresu,jer ne smiju tamo gdje treba.Megamon je napisao/la:Ovaj @jasko_juve je jedan od dezurnih pljuvaca a smijem se kladiti da sinoc nije ni gled'o utakmicu.Dzeko odigro maestralno sto je i potvrdio Mancini.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
jasko_juve
- Kontakt:
POTPIS ko kuca prijatelju!!! stvarno sve znas..svaka ti cast..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pa vidis da znamjasko_juve je napisao/la:POTPIS ko kuca prijatelju!!! stvarno sve znas..svaka ti cast..
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Nego hajdi ti sa pljuvanjem Dzeke,to je pametnojasko_juve je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i'm busted..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, HariTz, sagitarius, UtdBiH21, zikerrz21 i 36 gostiju.