Znas li ti sta znaci precjenjen igrac? Aguero je ove sezone u osrednjem klubu zabio 20 komada u ligi , i da je precjenjen moze izjaviti samo neko ko nije pogledao vise od 2 tekme Ateltica u ovih 3-4 god ! Aguero je do sada za Atletico zabio preko 70 golova . Presaltaj na Youtube Aguerove golove odnosno poteze ako vec ne pratis atleticove tekme ,ili pogledaj onaj Hatrick u zadnjem kolu Primere protiv Mallorce . Carool npr vrijedi isto kao Aguero ?! nidje veze ,to je precjenjen igrac a za Pata nek odgovore Milanezi .LBJ MVP je napisao/la:To nisujuznjak> je napisao/la:Po cemu li su Aguero i Pato precjenjeni
Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Precijenjeni igraci
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pa eto kada tako postaviš slažem se s tobom da ako je Carrol 35 miliona onda je Aguero minimalno 70 no ja nisam na to mislio.juznjak> je napisao/la:Znas li ti sta znaci precjenjen igrac? Aguero je ove sezone u osrednjem klubu zabio 20 komada u ligi , i da je precjenjen moze izjaviti samo neko ko nije pogledao vise od 2 tekme Ateltica u ovih 3-4 god ! Aguero je do sada za Atletico zabio preko 70 golova . Presaltaj na Youtube Aguerove golove odnosno poteze ako vec ne pratis atleticove tekme ,ili pogledaj onaj Hatrick u zadnjem kolu Primere protiv Mallorce . Carool npr vrijedi isto kao Aguero ?! nidje veze ,to je precjenjen igrac a za Pata nek odgovore Milanezi .LBJ MVP je napisao/la:To nisujuznjak> je napisao/la:Po cemu li su Aguero i Pato precjenjeni
Precijenjen je iz tog razloga jer se o njemu govori kao o jednom od najboljih napadača na svijetu ali je li on bolji i korisniji za svoj tim od Ville,Ibrahimovića,Etoa,Drogbe,Hulka,Higuaina,Rossija,Rooneya,Van Persia ili Forlana njegovog kolege iz kluba,ako ti stvarno misliš da je Aguero u zadnje 3,4 godine uradio više u Atleticu i za Atletico od Forlana

Naveo sam samo igrače koji su u zadnje 3-4 godine bolji od njega i igrače koje sam ja pratio tih godina,a šta je tek sa Cavanijem ove sezone ili onim koje ja nisam pratio.Znači on nije ni među top 15 napadača na svijetu,a o njemu se govori kao o novom Maradoni,Peleu....E to znači precjenjen igrač.Aguero je sasvim solidan igrač,ali nije ono za šta ga predstavljaju
Pato je tek posebna priča od italijanskih ekipa pratim samo Napoli,Milan i Inter i ne sjećam se da sam zapažao puno Pata na utakmicama Milana.Jedino čega se sjećam iz njegove karijere je ono jdeno svjetsko klupsko prvenstvo dok je još bio u Interu gdje je bio pravo nahvaljen i jedan gol protiv Reala(mislim da ih je još zabio no tog jednog se sjećam fin gol)Ali i Uche je davao golove Realu pa to i ne znači puno.Sjećam se da je jedno vrijeme bio povrijeđen pa bi se i ukazao na tribini nekad
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E moj Juznjak,covjeku su bolji Rossi,Higuain i Hulk od tvoga Aguera 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Eto Aguero je bolji od njihDylan Dog je napisao/la:E moj Juznjak,covjeku su bolji Rossi,Higuain i Hulk od tvoga Aguera

Stvarno bih ti volio i objasnit zašto no već je 2,a sutra ustajem u 9 pa odo malo odspavat.Tebi preporučujem da nađeš sebi utakmica od ova 4 igrača i gledaš samo njih šta rade na terenu mada ni statistika te neće puno obmanut

Ja opet kažem Aguero je solidan igrač tipa Torres,Robinho,Llorente,Berbatov i tako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cek,sad su bolji i od TorresaLBJ MVP je napisao/la:Eto Aguero je bolji od njihDylan Dog je napisao/la:E moj Juznjak,covjeku su bolji Rossi,Higuain i Hulk od tvoga Aguera![]()
Stvarno bih ti volio i objasnit zašto no već je 2,a sutra ustajem u 9 pa odo malo odspavat.Tebi preporučujem da nađeš sebi utakmica od ova 4 igrača i gledaš samo njih šta rade na terenu mada ni statistika te neće puno obmanut![]()
Ja opet kažem Aguero je solidan igrač tipa Torres,Robinho,Llorente,Berbatov i tako

Pa pogledaj koliko dobrih sezona iza sebe imaju Torres i Aguero,i onda usporedi to sa Hulkom,koji je dok su oni harali igrao u Aziji

I ti mislis da godine trpanja u l.petica mogu prestici Hulkove 2 odlicne sezone u Portugalskoj ligi i 1 odlicna sezona u Evropa ligi

Ah da,tu je i Rossi,koji dok je Aguero trpao u Primeri ajd sto nije imao mjesta u Unitedu,pa ni u Newcastlu nije mogao da igra,ali se dokazao u zadnje 2 sezone u Villarealu sto jes jes,sto ga opet ne cini boljim od Torresa ili Aguera.
A Higuain,pa on je jednostavno Higuain

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Koliko mogu da razumijem ovde se radi o "medijskom izvikivanju", a mi odemo u off. i pričamo o transferima.raul-zakon je napisao/la:Svi smo svjedoci da danas u fudbalu/nogometu postoji mnogo igraca kojin su vise "izvikani" nego sto su stvarno dobri fudbaleri.To su oni fudbaleri za koje dok ih gledate pomislite da je totalno fulio profesiju !!! Evo prilike da nabrojite i dobro ispljujete sve one o kojima imate takvo misljenje![]()
Ja se za sada mogu sjetiti samo Ballotelli-a

Hm...pa ako je tako ,onda nekako mi se čini logičnim da naše igrače "naviču" naši mediji, engleske engleski itd.
Ako ćemo tim jezikom pričati onda:
Bekrić je naš No1.
Čovjek koji je trebao prijeći u njemačkog velikana kakav je BvB, završio je u KazHastanskoj ligi. Čak i nakon odlaska u Japan,o njem se nastavilo pričati kao o fudbalskom magu, ali očigledno je da sa dvadesetisedmoj u gu'zici ne može ni opepeliti ligama kakve su liga 5.
Drugo mjesto bih dodijelio Senijadu. Očekivao sam ga u Liga 5, mislio sam i da može (ono što sam upratio u 'ajduku),medjutm, otiš'o Seno u Rusiju ,a i tam ne meRe ni da mrdne.
Treći je Štilić.
Momak koga je nedavno Arsenal htio.

Kod zapadnih susjeda tu je na prvom mjestu Kalinić.
Momak ,koji je najavljen kao velika nada HrvaCkog nogometa. Neko za kog će se pola Europe boriti (a druga polovica okretat'

Drugi igrač u Hrvata,koji prednjači u ovom navikivanju je popularni 'ajdukovac Sharbini (mladji).
Momku je 24/25 kucnula na vrata, al' on još nije mak'o iz Hajduka. HĆeo ga navodno i bilić pozvati, no, vidio i on da je propalitet od igrača,pa odust'o.
Trećeg mi je bilo stvarno teško odabrati,no, odlučio sam se za Olića ( mislima sam im'o Raktića).
On jeste kvalitetan, al' daleko od toga, da je nosioc igre velikana iz Muchena. Čak šta više, češće je provodio na urgenci nego na travnjaku, ali još uvijek Hrvatski mediji ostavljaju dojam, kako Bajern bez njega ne može.
Što se pak istočnih komšija tiče, za No1 ja nemam neke dileme.
Danijel Aleksić.
Sve je jasno, ako kažem da su ga smatrali nekim ko će uz Ljajića povesti Srbiju u novu eru što se tiče fudbala, a završio je u Zvajti (Mislim da posudjen iz Djenove). Mislim da je čak bio i najbolji strijelac Jelen lige. Čak šta više, za njega odredjeni interes trenutno pokazuje i Roter Stern Belgrade. Premalo za nekoga,ko je najavljen kao veliki talenat europskog fudbala.
Drugo mjesto bih dao AdAmu Ljajiću.
Momak ,koga su povezivali i sa našom repkom, no,haman da je neka Fala, drugi put. Odlazio je i u Manchester i u druge velike klubove,a završio u Firenci. O njemu se govorilo kao o najvećem talentu na prostoru Jugoslavije,no,on to nije. Činjenica je da je i naš Pjanić pokaz'o više u većem klubu nego on, pa i neki drugi igrači.No, on je još mlad.
Treće mjesto je ,haman,uvijek najteži izbor, al' mislim da se nekako u tu sliku može uklopiti i Jovanović.
Jednostavno. Nakon tekme i gola protiv Njemačke u JARu proglašen je i Srpskim bogom na zemlji, bar što se fudbalskih zaljubljenika tiče.
Otiš'o je čak i u L'pool, al' kao što svi znamo minute ne može ni na kapaljku sabrati. Jednostavno, sjeo na klupu i čeka da se vrati u nižerazredni klub kakav je Standard, gdje objektivno i pripada.
Što se pak svijeta tiče, aj probaću i tu biti objektivan.
Po mom skromnom mišljenju , najprecjenjeniji igrač je Diego Capell.Ako me pitate za razlog, odgovoriću vam ovako:
Momak je star 23 godine, bio je meta i Barcelone i Arsenala i mnogih drugih klubova, no , njegova vrijednost i prema prikazanim igrama i prema nekim novinama iz dana u dan pada. Sa talentom koji je prikazan javnosti morao je do sada biti igrač neke od većih ekipa,no još uvijek nije i vjerovatno nikad i neće.
Drugo mjesto bih dao nekadašnjem Interovom igraču Obafemiju Martinsu.
Iako je znao briljirat u Njukaslu, posebno sa svojim slavljem, momak je koji se nikad nije afirmis'o u nekom velikom klubu,a rečeno je bilo da hoće. Čak je prema medijima bio vrlo blizu prelasku pod palicu Wengera, no otiš'o je u Wolfsburg, pa u Rusiju, a ja mislim da je tamo i danas dan.
I treće mjesto, po meni ,zauzima Babel.
Iako je igr'o solidno u Ajaxu,plaćen je velikih 17 mio i kusur eura.A u L'pool je doveden kao veliki talenat i kao pomagač Torresu,Gerrardu i kompaniji. No, što zbog svadja sa Benitezom (o čemu ne znam puno, al' sam načuo)što zbog loših predstava sve je manje dobiv'o prilike pokazati šta zna, pa čak i pod palicom drugih trenera. Uslijedio je nagli pad sa konja na magarca.Preš'o je u Hoffenheim i iskren da budem nisam ga upratio u dotičnom klubu.
Na toj listi top 5 po meni zaokružuju Carlos Eduardo i Andreas Beck. No ,bazir'o sam se samo na top 3 ,pa neću o njima.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Boateng_27
- Kontakt:
Pato nije precijenjen nego je još mlad i ubise ga povrede, svake sezone daje više od 15 komada. Sigurno će bit na razini Shevchenka sa 25 godina 

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Jeli bilo dosta prosipanja za danas? Prati šah, nije za tebe nogomet.LBJ MVP je napisao/la: Ja opet kažem Aguero je solidan igrač tipa Torres,Robinho,Llorente,Berbatov i tako
...što je više lome to je volim jače...
Carrick je podcijenjen igrac, a ne precijenjenemkic1 je napisao/la:Za mene Michael Carrick definitivno ,ja neznam koja njeg stela drzi u onom Manchesteru mada i ostali tipa Fletcher,Oshea iWes Brown dok je igrao ,su zweite klasa tipa Sanel Jahic,Vlado Zaro...A kod vec pomenutih se slazem za Krkica,Modrica,Neymara,Bendtner-a ,Fabregsa,Bale-a,Carrola...Mada bi se jos mogli pridodati Van Persie,Busquets,David Silva,Pato i Aguero.

Zadnje dvije sezone Rossi je u Villarealu od 2007.(čak sam i na wikiju provjerio jbg ako ja lažem ne laže wiki.Dakle to su 4 godine i iz godine u godinu se poboljšavao.Dylan Dog je napisao/la:Cek,sad su bolji i od TorresaLBJ MVP je napisao/la:Eto Aguero je bolji od njihDylan Dog je napisao/la:E moj Juznjak,covjeku su bolji Rossi,Higuain i Hulk od tvoga Aguera![]()
Stvarno bih ti volio i objasnit zašto no već je 2,a sutra ustajem u 9 pa odo malo odspavat.Tebi preporučujem da nađeš sebi utakmica od ova 4 igrača i gledaš samo njih šta rade na terenu mada ni statistika te neće puno obmanut![]()
Ja opet kažem Aguero je solidan igrač tipa Torres,Robinho,Llorente,Berbatov i tako![]()
Pa pogledaj koliko dobrih sezona iza sebe imaju Torres i Aguero,i onda usporedi to sa Hulkom,koji je dok su oni harali igrao u Aziji![]()
I ti mislis da godine trpanja u l.petica mogu prestici Hulkove 2 odlicne sezone u Portugalskoj ligi i 1 odlicna sezona u Evropa ligi![]()
Ah da,tu je i Rossi,koji dok je Aguero trpao u Primeri ajd sto nije imao mjesta u Unitedu,pa ni u Newcastlu nije mogao da igra,ali se dokazao u zadnje 2 sezone u Villarealu sto jes jes,sto ga opet ne cini boljim od Torresa ili Aguera.
Hulk je od 2008. u Portu i čovjek rastura gdje stigne.Portugalska liga,EL imao je i u LP dobru sezonu
Aguero je od 2006.u Madridu
Statistički oni su tu negdje mislim po omjeru broj utakmica i broj golova,ali zato ti ja kažem da pogledaš par utakmica dotičnih igrača i vidjećeš da Aguero radi najmanje za ekipu.Igraju njih trojica na otprilike istoj poziciji nešto kao lutajući napadača samo imaju različite uloge
E sada Higuain čovjek koji je i statistički bolji od Aguera i opet kažem pogledaj i njegovih par utakmica
P.S.Ne stigoh Torresa komentarisat,ali i za njega važe slične stvari kao i za Aguera
- schweinsteiger
- Kontakt:
Zbog svih silinh nebuloza,ja mislim da bi trebalo ukloniti ovu temu 
Govoriti za Terrya,Ronalda,Fabregasa,Dzeku,...,da su precijenjeni

Govoriti za Terrya,Ronalda,Fabregasa,Dzeku,...,da su precijenjeni

#miasanmia
Potpuno se slazem sa LBJ MVP sa svime sto je rekao u zadnjih par postova 

Zadnja izmjena: emkic1, dana/u 17 jul 2011, 10:51, ukupno mijenjano 3 puta.
Pa pogledaj koliko dobrih sezona iza sebe imaju Torres i Aguero,i onda usporedi to sa Hulkom,koji je dok su oni harali igrao u Aziji
I ti mislis da godine trpanja u l.petica mogu prestici Hulkove 2 odlicne sezone u Portugalskoj ligi i 1 odlicna sezona u Evropa ligi
[/quote]
Aguero kad je tek dosao u LFP Rossi je dao 9 golova u Seriji A u polusezoni za parmu koja je tada ostala u ligi direktno zahvaljujuci jednom 19-godisnjaku.A Uzmemo li statistike u obzir Rossi nista manje nije trpao mreze od kako je u spaniji,.A Aguero je u 5 sezona u Madridu postigao 74 gola u svim takmicenjima,sto je u prosjeku nekih 14 golova po sezoni sto je vise nego skroman ucinak,pa takav skor ima Ibisevic.
Ne kazem da nije dobar igrac nit da je Rossi bolji od njega ali u najmanju ruku tu su negdje,a uzmemo li u obzir da se za Rossijev transfer spominjala cifra od nekih 20-25M Eura a za Aguero i do 80M,e tu nastaje problem i termin precjenjenosti.A o Forlanu d ane govorimo ,aguero mu nemoze kopacke okrenuti,pa covjek u zadnjih 6 sezona u spaniji postigao preko 130 golova i najbolji je strijelac Spanske lige u zadnjih 5 godina,znaci konstanto je u top 5 od kako igra u Primeri,to je za mene uspjeh igrati toliko godina na takvom jednom nivou,a da ne spominjemo zlatnu kopacku i da je bio najbolji igrac svjetskog prvenstva i da je sam igrao u Urugvaju i svi znamo kako je zavrsilo sve, i kakve je sve bravure cinio na WC 2010.Za mene je to veca legenda nego Ronaldinho i slicni koji su trajali par sezona i zavrsili po Brazilu i kojekakvim Al Khali-ijima Arapskim.
I neko ce mi rec da su Pato i Aguero igracine i da vrijede zajedno preko 150M,koji su bljesnuli po par puta i nista posebno.Oni zajedno ne vrijede ko pola Forlana ,Xavija,Sneijdera i slicnih.

Aguero kad je tek dosao u LFP Rossi je dao 9 golova u Seriji A u polusezoni za parmu koja je tada ostala u ligi direktno zahvaljujuci jednom 19-godisnjaku.A Uzmemo li statistike u obzir Rossi nista manje nije trpao mreze od kako je u spaniji,.A Aguero je u 5 sezona u Madridu postigao 74 gola u svim takmicenjima,sto je u prosjeku nekih 14 golova po sezoni sto je vise nego skroman ucinak,pa takav skor ima Ibisevic.
Ne kazem da nije dobar igrac nit da je Rossi bolji od njega ali u najmanju ruku tu su negdje,a uzmemo li u obzir da se za Rossijev transfer spominjala cifra od nekih 20-25M Eura a za Aguero i do 80M,e tu nastaje problem i termin precjenjenosti.A o Forlanu d ane govorimo ,aguero mu nemoze kopacke okrenuti,pa covjek u zadnjih 6 sezona u spaniji postigao preko 130 golova i najbolji je strijelac Spanske lige u zadnjih 5 godina,znaci konstanto je u top 5 od kako igra u Primeri,to je za mene uspjeh igrati toliko godina na takvom jednom nivou,a da ne spominjemo zlatnu kopacku i da je bio najbolji igrac svjetskog prvenstva i da je sam igrao u Urugvaju i svi znamo kako je zavrsilo sve, i kakve je sve bravure cinio na WC 2010.Za mene je to veca legenda nego Ronaldinho i slicni koji su trajali par sezona i zavrsili po Brazilu i kojekakvim Al Khali-ijima Arapskim.
I neko ce mi rec da su Pato i Aguero igracine i da vrijede zajedno preko 150M,koji su bljesnuli po par puta i nista posebno.Oni zajedno ne vrijede ko pola Forlana ,Xavija,Sneijdera i slicnih.
- raul-zakon
- Kontakt:
Aguero kad je tek dosao u LFP Rossi je dao 9 golova u Seriji A u polusezoni za parmu koja je tada ostala u ligi direktno zahvaljujuci jednom 19-godisnjaku.A Uzmemo li statistike u obzir Rossi nista manje nije trpao mreze od kako je u spaniji,.A Aguero je u 5 sezona u Madridu postigao 74 gola u svim takmicenjima,sto je u prosjeku nekih 14 golova po sezoni sto je vise nego skroman ucinak,pa takav skor ima Ibisevic.emkic1 je napisao/la:Pa pogledaj koliko dobrih sezona iza sebe imaju Torres i Aguero,i onda usporedi to sa Hulkom,koji je dok su oni harali igrao u Aziji![]()
I ti mislis da godine trpanja u l.petica mogu prestici Hulkove 2 odlicne sezone u Portugalskoj ligi i 1 odlicna sezona u Evropa ligi![]()
I neko ce mi rec da su Pato i Aguero igracine i da vrijede zajedno preko 150M,koji su bljesnuli po par puta i nista posebno.Oni zajedno ne vrijede ko pola Forlana ,Xavija,Sneijdera i slicnih.[/quote]
Potpisujem
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Sigurno je da Rossi vrijedi vise od tih 25 mil eura ,ali Aguero u svakom slucaju vrijedi tih 45 mil koliko trazi Atletico .Ne znam sta ocekujete od lika koji ima tek 23 god ,vjerovatno 200 golova za Atletico u tih 5 god koliko je bio na Calderonu?! znamo svi gdje je bio Forlan sa 23 god(sada ispada moram braniti nogometasa kojeg poslije Ge Gee mrzim najvise
) jos je igrao u Manchesteru i nije se tamo dokazao dok Aguero kada predje u medijski naspalovaniji klub tipa City ili Real proglasit ce ga najboljim napadacem svijeta .
Ne zaboravite u tih 5 sezona dosta je bio ozljedjen . Opet ne vjerujem da neko moze napisati da je Kun precijenjen igrac Dios mio .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Nekada znao driblati a danas klasični Engleski krkan koji može trčati i koji zna napucavati loptu u prazan prostor(nešto poput mene,samo imam ja više osjecaja za igru) koliko ono koštao 25 miliona funti?
James fucking Milner..
Arona Lenona,solidan igrač ali lik koji može krenuti samo na jednu stranu je za mene samo to,solidan igrač.
Ima dosta,a ove neke zvjezdice tek trebamo da vidimo u pravim klubovima.
Modrić u svakom slučaju nije precijenjen
I da Švajnštajger..možda je do mene ali nekako mi se prevrne u stomaku kad čujem cifre od 40,50 miliona za njega.
James fucking Milner..
Arona Lenona,solidan igrač ali lik koji može krenuti samo na jednu stranu je za mene samo to,solidan igrač.
Ima dosta,a ove neke zvjezdice tek trebamo da vidimo u pravim klubovima.
Modrić u svakom slučaju nije precijenjen
I da Švajnštajger..možda je do mene ali nekako mi se prevrne u stomaku kad čujem cifre od 40,50 miliona za njega.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Prijatelju ako uzmes u obzira da se za 15-tak miliona moze dovesti jedan wonderkid Eden Hazard koji nema cini mi se ni punih 20 g a proglasen je najboljim igracem La Lige Nacionale,onda sigurno da je Aguero precjenjen,.kazemo da je i Dzeko precjenjen i vjerujem da jeste takodje za tih 30tak mil eura.Ali realno gledajuci pokazao je vise nego Aguero za kojeg se spominjao transfer i cak do 60-70mil Eura kad je navodno trebao u Chelsea.juznjak> je napisao/la:Sigurno je da Rossi vrijedi vise od tih 25 mil eura ,ali Aguero u svakom slucaju vrijedi tih 45 mil koliko trazi Atletico .Ne znam sta ocekujete od lika koji ima tek 23 god ,vjerovatno 200 golova za Atletico u tih 5 god koliko je bio na Calderonu?! znamo svi gdje je bio Forlan sa 23 god(sada ispada moram braniti nogometasa kojeg poslije Ge Gee mrzim najvise) jos je igrao u Manchesteru i nije se tamo dokazao dok Aguero kada predje u medijski naspalovaniji klub tipa City ili Real proglasit ce ga najboljim napadacem svijeta .
Ne zaboravite u tih 5 sezona dosta je bio ozljedjen . Opet ne vjerujem da neko moze napisati da je Kun precijenjen igrac Dios mio .
Citiram ''Ne znam sta ocekujete od lika koji ima tek 23 god ,vjerovatno 200 golova za Atletico u tih 5 god koliko je bio na Calderonu?!''
Sta smo ocekivali od Messija i Higuaina koji su takodje u dvadesetim poceli da zare i pale i postigli su do sad kisu golova a takodje imaju po 23g ,pa Higuain se procjenjuje na nekih 30-35M ,a samo pogledaj Copa Americu i uporedi igru ta 2 igraca i sve ce ti bit jasno.
Druze prosla su vremena kad se za igraca od 23-24 g govorilo da je mlad i da ima kad napredovat,danas klinci sa 18g igraju na maksimalnom nivou,Fabregas od 16te standardan u Arsenalu.Messi i Ronaldo sad kad bi se oprostili pricalo bi se o njima skoro ko i Pele-u i Maradoni kakve su karijere napravili do 24g.
Kao sto rekose stavite Ronalda il Messija u Peleovo vrijeme i postigli bi 1000 golova u sezoni,ali ni ta komparacija nije fer,jer sve ide uz svoje vrijeme

- Centre forward
- Kontakt:
Vidjoh da su se ovdje nasli igraci tipa Kaka', Lampard ili Carrick
.No coment

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Boateng_27
- Kontakt:
Boateng_27 je napisao/la:Quaresma nije precijenjen, da je precijenjen igro bi u većem timu. U Portu je igrao jako dobro i davao Nevjerovatne golove. Zato je Inter za njega Iskeširao 18miliona. Svi znate kakve je Serija A i onakvi šminkerčići tamo loše prolaze.Zapitaj te se zašto je u Inter došao tek sa 25 godina ??? Zašto ga nije niko prije kupio ( Isključujem Barcelonu ) Zato što ljudi znaju da je loš i da nema snage za veći tim, on može rasturati samo u Turskoj i Portugalu. Pitajte se zašto niko ne dovede Hulka ??? a ima 24 godine ... Zato što je sličan slučaj kao i Quaresma. Čini čuda po Portugalskoj Ligi i protiv kaktus Ekipa, a neće moći meda sa kašike' u većoj Ligi
Budite Sigurni ! ... Jedini igrač koji nešto vrijedi u Portu je Guarin !
Precijenjeni : Džeko, Carroll, Modrić, Neymar, Schweinsteiger, Robinho !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Dobar je i Ottamendi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.