Eto zavrshi utakmica šta reći pa i nije loše sve dok smo prvi sada se treba koncentrisati na Viole i vjerovatno idemo dalje

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
kako mu ne zamjerati kad je demichelis postigao autogol imao milion pogresnih pasova,zanima me da li cu dozivjeti da schweini nekog predribla i odakle sad breno ima prednost na stoperu pored po meni solidnog v.buytena,kako god onako ne mozeribery je napisao/la:Za sinocnji rezlutat ne zamjeram Klinsmanu nista, sem sto je stavio Demichelisa kao zadnjeg veznog. Vidjelo se da se snalazi na toj poziciji,a i nije imao svoj dan. Na onoj strani Lahm-Ribery veoma dobro, druga strana Oddo-Bastian i nije nesto bila, pogotovo u fazi napada.
Zamjeram samo debilu Rensingu, koji se nije ni bacio za loptom. Ne kazem da je morao ono odbraniti, ali morao je barem PROBATI. Milion pogresnih ispucavanja, dodavanja... Fuj. Ogadio mi se je.
za sve ovo si upravu, al mislim da je i werder jako ranjiv ove sezone, bez obzira na onu pobjedu u minhenu.. vidio si juce protiv stuttgarta, pa ljudi su ih samljeli... mada jesu jaki, i puno jaci nego prosle sezone, ali ima tu jos posla oko uigravanja...amerosm je napisao/la:Evo moje misljenje o Bayernu
golman-katastrofa, ne moze tu ni jedan trener svijeta nista kad on ne moze da odbrani najjednostavnije lopte
odbrana-lucio jedino igra na svom nivou
vezni red-jedino ze roberto igra normalno, ribery nije jos u vrhunskoj formi zbog ozlijede, vidjelo se je jucer kad je izasao ze roberto igra se totalno raspala, schweinsteiger nezapazen, van bommel po mom misljenju zasluzeno prebacen na klupu jer kao kapiten ne smije se nako ponasati na terenu, mislim na utakmicu sa Dortmundom i udaranje igraca, umjesto njega igra lell on je dobar za neki klub u bundesligi od 10 do 18 mjesta
napad-trenutno bi Klinsmann mogao djecu sa ulice ubaciti da igraju ne bih puno pogrijesio, trenutno Bayern nema napada
Zakljucak: Bice teska sezona za Bayern, po mom misljenju Bayern ce uci u top 5, ali nisam siguran hoce li biti LP ili Kup Uefa, ali nakon 7 odigranih kola po meni glavni favoriti za osvajanje Bundeslige su Werder i Hamburg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.