FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

boys_ama
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la boys_ama » 30 sep 2008, 23:32

Allahrazosum svima sve naj od mene od srca i da nam jedno fino jutro svane sa osmijesima na licu i trofejom najsjajnijim u našim policama, Amin!

Eto zavrshi utakmica šta reći pa i nije loše sve dok smo prvi sada se treba koncentrisati na Viole i vjerovatno idemo dalje :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 okt 2008, 12:03

KLINSMAN RAUS!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2008, 15:14

Za sinocnji rezlutat ne zamjeram Klinsmanu nista, sem sto je stavio Demichelisa kao zadnjeg veznog. Vidjelo se da se snalazi na toj poziciji,a i nije imao svoj dan. Na onoj strani Lahm-Ribery veoma dobro, druga strana Oddo-Bastian i nije nesto bila, pogotovo u fazi napada.
Zamjeram samo debilu Rensingu, koji se nije ni bacio za loptom. Ne kazem da je morao ono odbraniti, ali morao je barem PROBATI. Milion pogresnih ispucavanja, dodavanja... Fuj. Ogadio mi se je. :twisted:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 okt 2008, 16:52

ribery je napisao/la:Za sinocnji rezlutat ne zamjeram Klinsmanu nista, sem sto je stavio Demichelisa kao zadnjeg veznog. Vidjelo se da se snalazi na toj poziciji,a i nije imao svoj dan. Na onoj strani Lahm-Ribery veoma dobro, druga strana Oddo-Bastian i nije nesto bila, pogotovo u fazi napada.
Zamjeram samo debilu Rensingu, koji se nije ni bacio za loptom. Ne kazem da je morao ono odbraniti, ali morao je barem PROBATI. Milion pogresnih ispucavanja, dodavanja... Fuj. Ogadio mi se je. :twisted:
kako mu ne zamjerati kad je demichelis postigao autogol imao milion pogresnih pasova,zanima me da li cu dozivjeti da schweini nekog predribla i odakle sad breno ima prednost na stoperu pored po meni solidnog v.buytena,kako god onako ne moze :evil: ,vidim pregovaraju sa pogrebnjakom to znaci ako on dodje poldi ide u man city vjerovatno bio bi to dobar potez....
al tonia ne ide u pm... :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2008, 23:08

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... _uefa_news

Iskreno se nadam da ovo nije tacno.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 01 okt 2008, 23:11

Ko ce znati,ruje su opasne ali ne vjerujem,po mom misljenju puno je ekipa moralo biti ukljuceno u to a milim da neke ekipe nebi to sebi dozvolile.
AMAR OSIM!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 okt 2008, 03:19

Zvuči nevjerovatno da se može namjestiti završnica jednog tako jakog takmičenja kakav je kup Uefa,ali ko zna Rusima...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 okt 2008, 10:37

tipicno spansko sranje novinarstva,neki novinarcic hoce da se profilira preko velikih imena tipicno za el pais ko malo prati 8-)

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 03 okt 2008, 00:23

Ma šupljak...
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 03 okt 2008, 10:43

jeste, pustio bayern zenitu da osvoje kup uefa, da je bilo 1-0 pa hajde al 4-0

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 okt 2008, 12:36

Beckenbauer i Hoenes da prodaju utakmicu.. :lol:
To je bas ono tesko povjerovati. Da je neki drugi klub u pitanju, pa hajde...

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 04 okt 2008, 01:07

nego hocemo li tog bochuma dobit :|

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 okt 2008, 19:07

I Bayern opet nije pobjedio-e kad nisu Bochum dobili kuci...

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 04 okt 2008, 20:10

Tone Bayern polako... :lol:
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 okt 2008, 20:24

hehe polahko ?!?

djeco moja niste vi još ni svjesni u kakvim smo **** ali doće i zima aBd :)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 okt 2008, 10:12

ljudi, sta se desava sa ovim Bayernom??? po meni, do klinsmanna je!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 okt 2008, 12:17

Evo moje misljenje o Bayernu

golman-katastrofa, ne moze tu ni jedan trener svijeta nista kad on ne moze da odbrani najjednostavnije lopte
odbrana-lucio jedino igra na svom nivou
vezni red-jedino ze roberto igra normalno, ribery nije jos u vrhunskoj formi zbog ozlijede, vidjelo se je jucer kad je izasao ze roberto igra se totalno raspala, schweinsteiger nezapazen, van bommel po mom misljenju zasluzeno prebacen na klupu jer kao kapiten ne smije se nako ponasati na terenu, mislim na utakmicu sa Dortmundom i udaranje igraca, umjesto njega igra lell on je dobar za neki klub u bundesligi od 10 do 18 mjesta
napad-trenutno bi Klinsmann mogao djecu sa ulice ubaciti da igraju ne bih puno pogrijesio, trenutno Bayern nema napada

Zakljucak: Bice teska sezona za Bayern, po mom misljenju Bayern ce uci u top 5, ali nisam siguran hoce li biti LP ili Kup Uefa, ali nakon 7 odigranih kola po meni glavni favoriti za osvajanje Bundeslige su Werder i Hamburg
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 okt 2008, 12:51

amerosm je napisao/la:Evo moje misljenje o Bayernu

golman-katastrofa, ne moze tu ni jedan trener svijeta nista kad on ne moze da odbrani najjednostavnije lopte
odbrana-lucio jedino igra na svom nivou
vezni red-jedino ze roberto igra normalno, ribery nije jos u vrhunskoj formi zbog ozlijede, vidjelo se je jucer kad je izasao ze roberto igra se totalno raspala, schweinsteiger nezapazen, van bommel po mom misljenju zasluzeno prebacen na klupu jer kao kapiten ne smije se nako ponasati na terenu, mislim na utakmicu sa Dortmundom i udaranje igraca, umjesto njega igra lell on je dobar za neki klub u bundesligi od 10 do 18 mjesta
napad-trenutno bi Klinsmann mogao djecu sa ulice ubaciti da igraju ne bih puno pogrijesio, trenutno Bayern nema napada

Zakljucak: Bice teska sezona za Bayern, po mom misljenju Bayern ce uci u top 5, ali nisam siguran hoce li biti LP ili Kup Uefa, ali nakon 7 odigranih kola po meni glavni favoriti za osvajanje Bundeslige su Werder i Hamburg
za sve ovo si upravu, al mislim da je i werder jako ranjiv ove sezone, bez obzira na onu pobjedu u minhenu.. vidio si juce protiv stuttgarta, pa ljudi su ih samljeli... mada jesu jaki, i puno jaci nego prosle sezone, ali ima tu jos posla oko uigravanja...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 05 okt 2008, 13:01

ma ljudi polako tek je 7 kola proslo ima jos za igrati, hamburg nam u najgorem slucaju bjezi 7 bodova
ali trebala bi nam dva tri dobra pojacanja na zimskom prelaznom roku :|

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 05 okt 2008, 13:21

Sve je to ok što vi kažete ali po meni je Marccelo Lippi dao najjači komentar :"Ne mozhe trener bez ikakvog klupskog iskustva preuzeti jedan od pet najjačih klubova u evropi." - ta logično je to i jasno svima bilo ali ko je sada kriv -Henes on je najveći kreten u svijetu sporta. Neko će reći i Beckenbauer ga je zhelio jeste ga zhelio ali mu je ima dva dana jasno dao do znanja uspjeh i bodovi ili se iskušaj u nekoj slabijoj ekipi pa ja ccc

Doće i zima ali što ste vi svi tako sigurni da ćemo mi dovesti prave igrače i da ćemo ih ikako dovesti? Sve osim dovodjenja Diega Fabregasa Malouda-e Robbena ili nekog tog kalibra se moze smatrati neuspjehom i mozemo odmah reći da ne igramo LP sljedeće sezone - logično nije li ?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.