shaman7 je napisao/la:samo radno. iza gola svi, prvo kolo, napuniti stadion..
Potpis !
shaman7 je napisao/la:samo radno. iza gola svi, prvo kolo, napuniti stadion..
uff brate, neznam kako ce se sve ovo zavrsiti...kimbo je napisao/la:Drago mi je zbog ove Velezove mlade raje a i zbog veterana da na ovoj turneji osjete djelic onoga sto su prijeratne generacije Veleza osjetile. Nek ih sreca prati na putu i da nas ne osramote.Uzivanje je ovh dana biti navijc Veleza, uprava svaka cast za sve postignuto tokom ovog ljeta a oni koji se nisu jos uclanili sta cekate ??!!!
Nalazi se sa suigracima u Francuskoj !tm-ovac iz mase je napisao/la:Šta je sa onim Zoljem, ima li ga na pripremama il je pronašao angažman?
Da se rahat napatimo !Mont0 je napisao/la:Bolje sto nije, suti, pola bi nas vec mrtvo od srece bilo
nek bude 2022 ! Da prvo proslavimo 100 godina pa onda nek bude ....NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Dje ce na kipar jadan onAlemC85 je napisao/la:Vidim, da se konačno počelo raditi na stadionu, i da Tana nije slagao, valjda će ispuniti sve ono što je obećao. Danas sam u jednoj novini pročitao da je Stokić otišao na probu na Kipar, i da nije otputovao u Francusku na završne pripreme, i kako piše ako ne uspije, vraća se u velež...
Ma bola da uzmemo titulu sljedeće sezone i komotno nek ide sve u pm. Što se tiče mene.vm22 je napisao/la:nek bude 2022 ! Da prvo proslavimo 100 godina pa onda nek bude ....NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
tamanNeToBoLa je napisao/la:Ma bola da uzmemo titulu sljedeće sezone i komotno nek ide sve u pm. Što se tiče mene.vm22 je napisao/la:nek bude 2022 ! Da prvo proslavimo 100 godina pa onda nek bude ....NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Za ovo izboldano se i ja nadam. Nadam se da igraci razumiju kakvu srecu imaju a ne da im ovo dodje kao neka skolska ekskurzija prije pocetka godine...kimbo je napisao/la:Nalazi se sa suigracima u Francuskoj !tm-ovac iz mase je napisao/la:Šta je sa onim Zoljem, ima li ga na pripremama il je pronašao angažman?
@pirke
Jedino ogranicenje je u glavi, nisu ni oni vanzemaljci. A na sramocenje prije svega sam mislio na ponasanje i ostalo a bogami i na igru
Ima li ime ta firma?????NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ime ta firma?????NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
UUUUU nije zgodno,radnicima kasni placa 6-7 mjeseci!!!I mislio sam da je on jer nikome drugo takvo nesto nece pasti na pamet.Sad ce biti jos laksa kupovina glasova.Kakav je taj covjek i koliko ga vole pa da Širokom uopce nije sponzor!!!mostarskiplemic je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ime ta firma?????NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Ta firma je u vlasnistu Jerke Ivankovica Lijanovica....istog onoga u kojoj mu radnici nemaju place po pola godine... to vam je onaj "strunf" sa plavom majicom i velikim "srcem"!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.