Ma bola da uzmemo titulu sljedeće sezone i komotno nek ide sve u pm. Što se tiče mene.vm22 je napisao/la:nek bude 2022 ! Da prvo proslavimo 100 godina pa onda nek bude ....NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Who dares, wins !
tamanNeToBoLa je napisao/la:Ma bola da uzmemo titulu sljedeće sezone i komotno nek ide sve u pm. Što se tiče mene.vm22 je napisao/la:nek bude 2022 ! Da prvo proslavimo 100 godina pa onda nek bude ....NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Za ovo izboldano se i ja nadam. Nadam se da igraci razumiju kakvu srecu imaju a ne da im ovo dodje kao neka skolska ekskurzija prije pocetka godine...kimbo je napisao/la:Nalazi se sa suigracima u Francuskoj !tm-ovac iz mase je napisao/la:Šta je sa onim Zoljem, ima li ga na pripremama il je pronašao angažman?
@pirke
Jedino ogranicenje je u glavi, nisu ni oni vanzemaljci. A na sramocenje prije svega sam mislio na ponasanje i ostalo a bogami i na igru
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 18 jul 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
StoneIsland
- Kontakt:
Zelim Velezu mnogo srece ove sezone i abd da osvojite kakav pehar ili barem da se plasirate u EL.
Ima li ime ta firma?????NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
- mostarskiplemic
- Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ime ta firma?????NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Ta firma je u vlasnistu Jerke Ivankovica Lijanovica....istog onoga u kojoj mu radnici nemaju place po pola godine... to vam je onaj "strunf" sa plavom majicom i velikim "srcem"!!!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
ZDI Product iz Širokog Brijega!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
UUUUU nije zgodno,radnicima kasni placa 6-7 mjeseci!!!I mislio sam da je on jer nikome drugo takvo nesto nece pasti na pamet.Sad ce biti jos laksa kupovina glasova.Kakav je taj covjek i koliko ga vole pa da Širokom uopce nije sponzor!!!mostarskiplemic je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Ima li ime ta firma?????NeToBoLa je napisao/la:Dobili smo sponzora i u nekoj firmi sa Širokog. Smak svijeta bi mogao biti baš 2012.
Ta firma je u vlasnistu Jerke Ivankovica Lijanovica....istog onoga u kojoj mu radnici nemaju place po pola godine... to vam je onaj "strunf" sa plavom majicom i velikim "srcem"!!!![]()
![]()
ma ne mogu oni bez veleza vidis da stalno prate nasu temu 
loš ti humor brate...veze s vezom nema...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
bilo bi mi drago kada bi uskoro nekad pameti došao...
bilo bi vjerujem, lakše i tvojim bližnjim...
zaželjeh ti samo što i ti nama ,,,
evo ide jedna lagana lekcija pred spavanje;
Nismo birali ni zemlju ni mjesto gdje ćemo se roditi,
ni narod u kojem ćemo se roditi,
ni vrijeme u kojem ćemo se roditi,
ali biramo jedno - da li ćemo biti ljudi ili neljudi.
poz i laku noć lafćino,,,
bilo bi vjerujem, lakše i tvojim bližnjim...
zaželjeh ti samo što i ti nama ,,,
evo ide jedna lagana lekcija pred spavanje;
Nismo birali ni zemlju ni mjesto gdje ćemo se roditi,
ni narod u kojem ćemo se roditi,
ni vrijeme u kojem ćemo se roditi,
ali biramo jedno - da li ćemo biti ljudi ili neljudi.
poz i laku noć lafćino,,,
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ovo sve što se dešava pozitivno u Veležu, je ok, mada iskreno, očekujem ove sezone stabilizaciju kluba, i iskorak u organiacijskom smislu, u odnosu, na predhodne godine. Također mi je drago da praksa rekla - kazala, višee nije relevantna, već samo ono, što klub objavi na svojoj stranici. i na kraju se želim složiti s Mirzinom konstatacijom, da ne treba vršiti pritisak na tim, i obećavati kule i gradove, već treba igrati, pa šta bude na kraju.
volio bi čuti mišljenje cunamija o ovome, što se dešava u klubu, pošto ga dugo nema...
volio bi čuti mišljenje cunamija o ovome, što se dešava u klubu, pošto ga dugo nema...
a da stvarno gdje je cunamiAlemC85 je napisao/la:Ovo sve što se dešava pozitivno u Veležu, je ok, mada iskreno, očekujem ove sezone stabilizaciju kluba, i iskorak u organiacijskom smislu, u odnosu, na predhodne godine. Također mi je drago da praksa rekla - kazala, višee nije relevantna, već samo ono, što klub objavi na svojoj stranici. i na kraju se želim složiti s Mirzinom konstatacijom, da ne treba vršiti pritisak na tim, i obećavati kule i gradove, već treba igrati, pa šta bude na kraju.
Mozda covjek se negdje placa po Moru uzeo godisnji i Pluta negdje po vodi 
Samo jedan klub Velež Mostar
Da sam ja bogdo na njegovom mjestu, ako je otišao na more, ovdje na ILIDŽI pravi pakao, doći će abd uskoro i naših pet minuta tj. pet minuta obične raje...Adnel je napisao/la:Mozda covjek se negdje placa po Moru uzeo godisnji i Pluta negdje po vodi
jojj dodji u mostar da vidis sta je pravi pakaoAlemC85 je napisao/la:Da sam ja bogdo na njegovom mjestu, ako je otišao na more, ovdje na ILIDŽI pravi pakao, doći će abd uskoro i naših pet minuta tj. pet minuta obične raje...Adnel je napisao/la:Mozda covjek se negdje placa po Moru uzeo godisnji i Pluta negdje po vodi
ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
Ni na pofalicima nije nista bolje, DŽEHENEM
..... nego jesu se nasi smjestili u francuskoj, kad pocinju treninzi 
i tito je volio velež :D
Neretva majka
Kakvi bolan treninzi u Francuskoj, ne mislis valjda da su zato tamo otisli
Kakvi bolan treninzi u Francuskoj, ne mislis valjda da su zato tamo otisli
Support Velez, It's logical! ★
heehehehe pa dobro sad, ja ipak mislim da ce to proteci radno, nema vise cugera u ekipi, mislim manje ih je 
i tito je volio velež :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.