TKC je napisao/la:ima li sanse da se Muhamed Dzakmic vrati na zim?,
Ako je lud vratit ce se....Tamo su extra primanja i redovna bez obzira sto Hame jako malo igra, sto su zadnji na tabeli,mislim da nije lud da se vrati ipak ima 25-26 god..Treba sta i zaraditi! A iskreno Hameta je tesko nadomjestiti u ovoj sadasnjoj ekipi...Jedan je Hame !
I sad gledam snimak ove utakmice iz Orebra,nemoguce da ono sudija nije vidio i nije svirao penal ,strasno,sa dvije ruke ga povlaci,pravi hrvacki zahvat,fuj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I sad gledam snimak ove utakmice iz Orebra,nemoguce da ono sudija nije vidio i nije svirao penal ,strasno,sa dvije ruke ga povlaci,pravi hrvacki zahvat,fuj
svaka čast za karte..
De Boga ti da bezveze ne gledam cijeli meč, u kojoj minuti je bila da sumnjiva situacija ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
svaka čast za karte..
De Boga ti da bezveze ne gledam cijeli meč, u kojoj minuti je bila da sumnjiva situacija ?
U taboru bordo tima vlada sjajna atmosfera. Pripreme za ovaj duel se privode kraju. Za sutra je na stadionu zakazana zajednička pres konferencija, a oba tima će sutra u poslijepodnevnim satima održati najvjerovatnije zatvorene treninge.
U četvrtak se očekuje i velika posjeta na našem najvećem stadionu na kojem će se pojaviti i veliki LED ekran najveći do sada u BiH (40 kvadrata). Nema sumnje da nas za dva dana očekuje veliki spektakl.
svaka čast za karte..
negdje oko 38 minute klipa...
Braco gdje ste nabavili video?
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)