FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
korteo u cetvrtak? jel zna oce li biti
Na pomocnom stadionu na zidu ce se raditi grafit veliki 68 METARA eto bar su tako rekli neki momci na grupi jednoj bilo bi premocno 
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
padobranac1978
- Kontakt:
sta ovo, lafo nam se vraca vaginica Bucan koji je otisao kod malenih u najgorem trenutku....ccccccccccccccccc
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma normala kumee, kad vidim da mi pocnu kenjat oko ovih 12KM povraca mi seKODRO je napisao/la:otiće mi više od sto km. al biti na koševu neprocjenjivo
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Giallorossi
- Kontakt:
Ne znam sta ce nam ovaj Bucan em lik nema pojma o fudbalu em je k.arina teska od covjeka
... nadam se da nece biti nista od ovoga 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
padobranac1978 je napisao/la:sta ovo, lafo nam se vraca vaginica Bucan koji je otisao kod malenih u najgorem trenutku....ccccccccccccccccc
Mora negdje mi ga necemo,ni Olimpik eto ga u sarajevo
AMAR OSIM!
-
Gistro Bančo
- Kontakt:
Za tm-ovac iz mase : ZMIU SPOLOVILO U STAU I NE DIVA VAGINO SVIĐA TI SE I DOBRO TI STOJI
http://www.fksinfo.com/np-1405-FOTO_Bes ... aliane.htm
Bravo
I sad gledam snimak ove utakmice iz Orebra,nemoguce da ono sudija nije vidio i nije svirao penal ,strasno,sa dvije ruke ga povlaci,pravi hrvacki zahvat,fuj
Bravo
I sad gledam snimak ove utakmice iz Orebra,nemoguce da ono sudija nije vidio i nije svirao penal ,strasno,sa dvije ruke ga povlaci,pravi hrvacki zahvat,fuj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
svaka čast za karte..miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-1405-FOTO_Bes ... aliane.htm
Bravo
De Boga ti da bezveze ne gledam cijeli meč, u kojoj minuti je bila da sumnjiva situacija ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
negdje oko 38 minute klipa...Zagor je napisao/la:svaka čast za karte..miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-1405-FOTO_Bes ... aliane.htm
Bravo
De Boga ti da bezveze ne gledam cijeli meč, u kojoj minuti je bila da sumnjiva situacija ?
da, evo taman i ja vidjeh. čovjek s obje ruke uhvati Kojaševića...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
U taboru bordo tima vlada sjajna atmosfera. Pripreme za ovaj duel se privode kraju. Za sutra je na stadionu zakazana zajednička pres konferencija, a oba tima će sutra u poslijepodnevnim satima održati najvjerovatnije zatvorene treninge.
U četvrtak se očekuje i velika posjeta na našem najvećem stadionu na kojem će se pojaviti i veliki LED ekran najveći do sada u BiH (40 kvadrata). Nema sumnje da nas za dva dana očekuje veliki spektakl.

U četvrtak se očekuje i velika posjeta na našem najvećem stadionu na kojem će se pojaviti i veliki LED ekran najveći do sada u BiH (40 kvadrata). Nema sumnje da nas za dva dana očekuje veliki spektakl.
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Braco gdje ste nabavili video?pastore je napisao/la:negdje oko 38 minute klipa...Zagor je napisao/la:svaka čast za karte..miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/np-1405-FOTO_Bes ... aliane.htm
Bravo
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
[youtube][/youtube]
Od 38:40 ide akcija za penal
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Svaka tebi cat za ovaj vid!!afa97 je napisao/la:[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Joj raja mene vec puca neka euforija, mogu samo zamisliti kakav cu biti u cetvrtak...ne mogu da iscekam!!! Svaka cast za grafit, ono kad se vidi ima da se gine na treningu
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
Svak cast uprav kluba za ove karte maloj djecu
I da li neko zna cisto onako informativno da li ce biti tv prijenosa sa AFH
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ma hoce sigurno,al to ce ti zvanicno vjerovatno biti na dan utakmice,ista prica ko sa Zeljom
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jul 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
neadnanhz je napisao/la:Svak cast uprav kluba za ove karte maloj djecu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.