Komentare i sugestije, vezane za forum, mozete ovdje pisati:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1780
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Boateng_27 je napisao/la:Ni mene Ganso nije impresionirao, Pastore iako nije bio u prvih 11 sjajno je igrao ...
E Raja volio bih da se malo više ukljucite u forum jer stvarno ovih dana osjećam se kao da sam ja jedini na ovom forumu. Meskalin,Tony i baresi dođu, napišu jedan post i ćao. Tony se većinom prepire sa maloumnim interistima.Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečnoNekako mi glupo, al hajd vaša stvar
![]()
drug budem i ja na ovom forumu samo u par zadnjih dana nisam bio kod kuce pa ewo i od mene jedan post
Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa:
Paulo Henrique Ganso jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu i zainteresovan je preseliti u Evropu, a njegova želja je Milan.
Anži, PSG, Manchester United, Inter su klubovi koji žele Gansa u svojim redovima. Naravno tu je i Milan, ali on je u prednosti u odnosu na ostale klubove, jer crveno-crni dres je želja 21-godišnjeg veznjaka.
"Ne znam otkud informacije da je PSG posalo ponudu. To je čista izmišljotina. Ne zanimaju nas PSG-ovi petrodolari. Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana", rekao je Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa, dodavši:
"On želi da igra protiv Intera, Rome i Juventusa. On je fasciniran talijanskom ligom. U idućih nekoliko sedmica sastat ćemo se sa čelnicima Milana i vidjeti da li možemo dogovoriti transfer".
Sram Vas Bilo !

De Vito ti je levi bek.baresi#6 je napisao/la:pa dobro goal.com nije baš mjerodavan ali dosta je medija u italiji prenijelo informaciju da je milan na korak od montoliva ili je to obratno
kako god jedan je bivši igrač fiorentine u interviewu za jednu radio stanicu izjavio da se ovaj deal može smatrati već oficijelnim. šta ja znam montolivo se može ušetati u ovaj tim milana s obzirom da imamo slabo kreativaca u vezi, tačnije sem seedorfa nijednog dok de vita, merkela i ostalu djecu još ne brojimo u klasu. ima 26 godina i sa ovim timom mogao bi podići svoju igru na viši nivo i ponoviti uspjehe koje je pirlo imao ovdje ali realno to će biti jako teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.