AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jul 2011, 18:26

@Magica i @baresi

Komentare i sugestije, vezane za forum, mozete ovdje pisati:

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1780

8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jul 2011, 23:34

izgleda da je ovo u vezi montoliva ozbiljno i da bi ubrzo mogao biti igrač milana, meni on niti smrdi nit miriše, ok je igrač, dobar je za rotaciju, pomladiće vezni red, ali nije on neka klasa koja pravi razliku na terenu, pa ako sad prodaju priču da je on mister x nek se nose u neku stvar, nek on dođe nije problem ali opet treba tu jedan kreativac ili će čekati tog gansa do januara :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 00:25

Montolivo dolazi, ali on nije Mister X :!:

http://translate.googleusercontent.com/ ... rH_rgsIoZw" onclick="window.open(this.href);return false;

Bommel : " Mi smo najjači ! "

http://translate.googleusercontent.com/ ... TIQULk3tIw" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 jul 2011, 01:51

Dzaba ovom Gansu 3 asistencije na copa americi..nije me impresionirao nimalo..

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 09:47

Ni mene Ganso nije impresionirao, Pastore iako nije bio u prvih 11 sjajno je igrao ...

E Raja volio bih da se malo više ukljucite u forum jer stvarno ovih dana osjećam se kao da sam ja jedini na ovom forumu. Meskalin,Tony i baresi dođu, napišu jedan post i ćao. Tony se većinom prepire sa maloumnim interistima.Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečno :roll: Nekako mi glupo, al hajd vaša stvar ;)

Sram Vas Bilo !
:P

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 jul 2011, 10:12

Boateng_27 je napisao/la:Ni mene Ganso nije impresionirao, Pastore iako nije bio u prvih 11 sjajno je igrao ...

E Raja volio bih da se malo više ukljucite u forum jer stvarno ovih dana osjećam se kao da sam ja jedini na ovom forumu. Meskalin,Tony i baresi dođu, napišu jedan post i ćao. Tony se većinom prepire sa maloumnim interistima.Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečno :roll: Nekako mi glupo, al hajd vaša stvar ;)
drug budem i ja na ovom forumu samo u par zadnjih dana nisam bio kod kuce pa ewo i od mene jedan post

Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa:

Paulo Henrique Ganso jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu i zainteresovan je preseliti u Evropu, a njegova želja je Milan.

Anži, PSG, Manchester United, Inter su klubovi koji žele Gansa u svojim redovima. Naravno tu je i Milan, ali on je u prednosti u odnosu na ostale klubove, jer crveno-crni dres je želja 21-godišnjeg veznjaka.

"Ne znam otkud informacije da je PSG posalo ponudu. To je čista izmišljotina. Ne zanimaju nas PSG-ovi petrodolari. Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana", rekao je Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa, dodavši:

"On želi da igra protiv Intera, Rome i Juventusa. On je fasciniran talijanskom ligom. U idućih nekoliko sedmica sastat ćemo se sa čelnicima Milana i vidjeti da li možemo dogovoriti transfer".

Sram Vas Bilo !
:P
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 19 jul 2011, 15:56

@boateng
"Upravo ovaj gore Red or Dead i još neki su se registrovali i dođu na ovaj Topic jednom mjesečno"

Samo da znas da dolazim ovdje vise vec i na jedan drugi topic,procitam sta ima i to je to,nesto mi se ne da raspravljat s printerovcima i ostalim .. 8-)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jul 2011, 21:27

vjerovao ili ne nisu svi školarci pa da im je sad raspust, neko po ovoj vrućini i radi i nije mi ni na kraj pameti još po nekim forumima visiti, dođem kad mogu, napišem nešto kad imam vremena i to je to.
evo sad baš pogledao i iznenadio se kad sam vidio da imam preko 1000 postova na milanovoj temi ;) malo li je, i to sa samo jednim jedinim nickom ;)

ništa pretjerano novo, casano i ibra se pridružili trninzima, sutra će neka prijateljska protiv nekih anonimaca, ovi s copa americe su još slobodni.
straser produžio s milanom ali ipak poslan na posudbu u lecce-nije loše nek igra, za montoliva ne daju velik keš nude neke zamjene plus nešto para, sve ide svojim tokom, krajem augusta očekujem da dovedu tog XXX
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ACMTomo
Kontakt:

Post Postao/la ACMTomo » 19 jul 2011, 21:31

sta ,oce li na kraju doci taj montolivo? Vec sam ga premjestio u PESU 8-)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 23:46

Evo ih još vruće od danas :mrgreen:

slika

slika

slika

Izgleda Ibra i Mexes sad Haveri :D

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 jul 2011, 23:55

Nema ništa od Danila, prelazi u Porto za 13 miliona ...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 20 jul 2011, 15:27

Danas prijateljska sa Solbiateseom, u vrhu napada Paloschi-Inzaghi (nasljednik i učitelj) 8-)

Ibra i Cassano ce dobiti po desetak-petnaest minuta cisto da se vidi jesu li u formi

Faraon neće igrat zbog nekog problema s koljenom ...

Igrat ćemo formacijom 4-3-1-2

Očekuje se pobijeda s dvocifrenim brojem golova u mrezi Solbiatesa
____________________________________________________________________________________________________
Molim vas pročitajte ovaj članak, tako mi je drago što se u Milanu dešavaju pozitivne stvari. Napokon imamo trenera koji može napisati Historiju uz samo malo novca ... Vjerujemo u Massimiliana - Novog Cappela 8-)

Kada je došao na "vlast" mnogi su bili protiv njega, ali čim sam ga prvi put vidio i pogledao našu prvu utakmicu snjim znao sam da će on napraviti "nešto veliko" ... Ancelotti s mnogo boljom ekipom nije mogao da skine Inter " s vlasti " a Allegri je to učinio za jednu sezonu 8-)

http://english.gazzetta.it/Football/04- ... m=referral" onclick="window.open(this.href);return false;

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 jul 2011, 17:21

Abbiati; Antonini, Nesta, Oddo, Taiwo; Flamini, van Bommel, Seedorf; Valoti; Cassano, Ibrahimovic.

Sluzbeni sastav za prijateljsku
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jul 2011, 17:33

u koliko h je prijateljska i protiv koga? da ne kopam po netu... iskreno prvo put čujem za ovog valotija. vidim oddo igra desnog beka izgleda nema od prve abatea. jedva čekam da vidim taiwa na lijevom beku, napokon milan nakon dugo godina ima kvalitetnog lijevog beka.

usput ako bude kakvih novosti za montoliva odmah objavite, izgleda moglo bi biti nešto od tog deala.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 20 jul 2011, 17:43

@baresi pogledaj post prije senadovog piše protiv koga ...

Veoma blizu smo Montolivu 5,4miliona+co-ownership s Paloschijem ...

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -montolivo" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo članak " Kako će se Milan promijeniti ukoliko dođu Pastore i Montolivo "

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... e-riccardo" onclick="window.open(this.href);return false;

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 20 jul 2011, 17:49

Evo klip sa zagrijavanja prije predstojeće utakmice

" onclick="window.open(this.href);return false;

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jul 2011, 17:58

pa dobro goal.com nije baš mjerodavan ali dosta je medija u italiji prenijelo informaciju da je milan na korak od montoliva ili je to obratno :D
kako god jedan je bivši igrač fiorentine u interviewu za jednu radio stanicu izjavio da se ovaj deal može smatrati već oficijelnim. šta ja znam montolivo se može ušetati u ovaj tim milana s obzirom da imamo slabo kreativaca u vezi, tačnije sem seedorfa nijednog dok de vita, merkela i ostalu djecu još ne brojimo u klasu. ima 26 godina i sa ovim timom mogao bi podići svoju igru na viši nivo i ponoviti uspjehe koje je pirlo imao ovdje ali realno to će biti jako teško.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 jul 2011, 18:04

baresi#6 je napisao/la:pa dobro goal.com nije baš mjerodavan ali dosta je medija u italiji prenijelo informaciju da je milan na korak od montoliva ili je to obratno :D
kako god jedan je bivši igrač fiorentine u interviewu za jednu radio stanicu izjavio da se ovaj deal može smatrati već oficijelnim. šta ja znam montolivo se može ušetati u ovaj tim milana s obzirom da imamo slabo kreativaca u vezi, tačnije sem seedorfa nijednog dok de vita, merkela i ostalu djecu još ne brojimo u klasu. ima 26 godina i sa ovim timom mogao bi podići svoju igru na viši nivo i ponoviti uspjehe koje je pirlo imao ovdje ali realno to će biti jako teško.
De Vito ti je levi bek. ;)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 jul 2011, 18:05

Jao Seedorfa :D Isto kao da je sa drugug svijeta kad gledam protiv koga igra
-RIVALDO-

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 20 jul 2011, 18:16

15 minuta 5 nula za nas :lol: :lol:

Ko je dao golove ?

EDIT : Kad vidim Taiwa s brojem 2 sve kontam Cafu :(

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []