Pancaro

Pedro Munitis

p.s. halalite zbog slika

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A sto bi se trebao secati Winterburna iz Nemacke.geronimo je napisao/la:Hihi, opasan si ti igrac.Arnelinho je napisao/la: btw.Rekoh da neću puno pisat, a ja razdulji.Jbg. malo po malo i ne vidjoh da je 'volki tekst.
![]()
![]()
Neka, neka, samo ti razdulji, drugacijeg te ne poznajemo.![]()
Da se malo osvrnem na tvoj sastav.Ja, kao osoba koja Bundesligu prati 20 godina, ne mogu se sjetiti ko je Winterburn.
![]()
Ostali su mi poznati, Bernd golman 1860-ke nije bio los, ali je neslavno zavrsio u tom klubu (cini mi se).
Otkud ti Herzog na mjestu halfa? Sutter, plavokosi andjeoigrao u 2 kluba, koja ja najvise volim. Kad se sjetim njega u tandemu sa Zarate-om u NBG-u.
Jedno pitanje za tebe. Zasto slabo posjecujes pdf. Bundesliga i temu BvB?
Tema moze postati hit sezone.![]()
Odoh gledati Bayu.
Bravo! Vidis, u zurbi sam slabo upratio tu "stavku"Arnelinho je napisao/la: Eto sad ,odakle Winterburn.![]()
Ti si bio sechziger? Mogu mislit` koliko mrzis Bayern.Arnelinho je napisao/la: Inače,prvi klub za kog sam navij'o.
Na Andy-ja bolan, nijednog se drugog ne sjecam.Arnelinho je napisao/la: Ne znam na kog Herzoga ti misliš
Ma nemoj mi kasti.Arnelinho je napisao/la:Al' ipak sam na pdf.Premiership "veteran", a tam sam nekak' "novajlija".![]()
geronimo je napisao/la:Ti si bio sechziger? Mogu mislit` koliko mrzis Bayern.![]()
Ma jock, evo baš sad sam se potrudio naći nj. sličicu (znao sam samo nj prezime, vjeruj bilo mi je teško)geronimo je napisao/la:Na Andy-ja bolan, nijednog se drugog ne sjecam.
Doći ću ,imaš obećanje. Samo dok pročeprkam gdje se mogu raspisat.geronimo je napisao/la:Imas i ovamo super druzinu, kojoj bi se trebao (makar) prikljuciti kada igra Dortmund.
Ovo nisi džaba pomen'o. Baš tako-gospodska djeca.geronimo je napisao/la:Shvatio sam na koje se igrace palis, mali Gotze je gospodsko dijete
To se traziHare_BvB je napisao/la:Jedan sastav iz BuLi na brzaka:
----------------------Aumann---------------------------
Kree--------Kadlec----Harry Koch--------Latal
Cherny-------Eigenrauch-----Balakov-----Borimirov
-------------------Polster---Max--------------------------
Ja im se secam jos Atherthona,desnog beka,standardnog u svim sezonama,pa onda Bromby je tu bio kako se njega ne secas.Carbone je li on ono te sezone otisao ili sezonu pre.Valencia je napisao/la:To se traziHare_BvB je napisao/la:Jedan sastav iz BuLi na brzaka:
----------------------Aumann---------------------------
Kree--------Kadlec----Harry Koch--------Latal
Cherny-------Eigenrauch-----Balakov-----Borimirov
-------------------Polster---Max--------------------------.
Pade mi na pamet Sefild Venzdej i godina kada su ispali iz lige,.. Kontam ko je tada igrao za njih i pade mi na pamet samo jedan momak,.. Nikolas Aleksanderson. Bio je dobar igrac, prodorno krilo. Sigurno je im'o nesto dok mi se jedini zadrzao u sjecanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.