Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Kako su ovi dinamovci samouvjereni !
cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
dobra igra hajduka sinoc,ulijeva optimizam
bravo bijeli
bravo bijeli
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama.marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni !cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako...
![]()
...Život za Široki...
Naravno ubijat ce ih Mamic jer drzi citavu Hrvatsku , HNl sudije sve , sve zato ih i ubijaju .ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama.marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni !cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako...
![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Da da, plus što je Dinamo kvalitetom svemirski brod za Hajduk.CoDe je napisao/la: Naravno ubijat ce ih Mamic jer drzi citavu Hrvatsku , HNl sudije sve , sve zato ih i ubijaju .
...što je više lome to je volim jače...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta ce im suci, Hrvatska, imaju momcad da s drugom ekipom mogu biti ispred Hajduka 10 bodova. Nego eto igraju s prvom ekipom pa bude 20 bodova.CoDe je napisao/la:Naravno ubijat ce ih Mamic jer drzi citavu Hrvatsku , HNl sudije sve , sve zato ih i ubijaju .ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama.marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni !cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako...
![]()
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama.marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni !cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako...
![]()
Nista to ne mora znaciti ! Mozda je Hajduk jaci u odnosu na prethodnu sezonu, a Dinamo slabiji...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svakoj seriji dođe jednom kraj, a tako će doći i Dinamovoj, nadam se ove godine.
Nije Hajduk ni tolko loš, a nit je Dinamo toliki svemirski brod, kako novinari pokušavaju prikazati, posebno ove godine sa tim "silnim" pojačanjima, koja se moraju dokazati kao i Hajdukova.
Hajduk već godinama prvenstvo gubi na "malim" utakmicama (Zadar, Belupo, Varteks, Osijek u par navrata), dok je s druge strane imao pozitivni skor s Dinamom.
Hajduk treba prvenstveno gledati sebe i maniti se šupljih priča oko sudaca, navlačenja za Dinamo i slično.
p.s. A ti Vjerane pripazi šta govoriš o Hajduku na ovom dijelu gdje ja ordiniram, da ne bi iz Širokog preko Kupresa završio u Banovićima

Nije Hajduk ni tolko loš, a nit je Dinamo toliki svemirski brod, kako novinari pokušavaju prikazati, posebno ove godine sa tim "silnim" pojačanjima, koja se moraju dokazati kao i Hajdukova.
Hajduk već godinama prvenstvo gubi na "malim" utakmicama (Zadar, Belupo, Varteks, Osijek u par navrata), dok je s druge strane imao pozitivni skor s Dinamom.
Hajduk treba prvenstveno gledati sebe i maniti se šupljih priča oko sudaca, navlačenja za Dinamo i slično.
p.s. A ti Vjerane pripazi šta govoriš o Hajduku na ovom dijelu gdje ja ordiniram, da ne bi iz Širokog preko Kupresa završio u Banovićima
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dinamo slabiji sigurno nije. Svi su ostali u timu osim par igrača koji nikad nisu ni igrali, a došla su 3-4 igrača koji su odmah ušla u prvih 11. Što se tiče Hajduka nadam se da su jači nego prošle sezone.marconato je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama.marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni !cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako...
![]()
Nista to ne mora znaciti ! Mozda je Hajduk jaci u odnosu na prethodnu sezonu, a Dinamo slabiji...'Ubija' i nas Partizan 4 god. a ja licno sam ubijedjen da ove mi uzimamo titulu...
Nisu slabiji zbog igraca, nego prvenstveno zbog Vahe koji je Ferguson licno za ovog Jurcica ! 
Bolja igra Bilih koja svakako ulijeva optimizam. Ovaj Hajduk, pokrenut mladim snagama, još se uvijek (ako ništa) može nadati tituli prvaka HNL-a. Mada, pored ovakvog Dinama će biti jako teško (da ne kažem neostvarivo).
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa velike momcadi i zavrsavaju posao na ''malim utakmicama'', drze konstantan rezultat bez obzira na igru, dok s druge strane ovi se napale samo na svog rivala tu jednu, dvije utakmice, u kojima dodju na max 6 bodova zaostatka, a vecinom su to nebitne utakmice za neki prikljucak, nego eto svojevrsni prestiz, pa mislim, shvatimo u cemu je problem onda.dubrava je napisao/la:Svakoj seriji dođe jednom kraj, a tako će doći i Dinamovoj, nadam se ove godine.
p.s. A ti Vjerane pripazi šta govoriš o Hajduku na ovom dijelu gdje ja ordiniram, da ne bi iz Širokog preko Kupresa završio u Banovićima![]()
Zar ja? Nisam ja nista rekao.
...Život za Široki...
- neutralan__
- Kontakt:
Igrači Barselone ne mogu sletjeti u Split zbog oluje.
Čuva Bog 'Ajduka svog ! 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
sletio jeneutralan__ je napisao/la:Igrači Barselone ne mogu sletjeti u Split zbog oluje.Čuva Bog 'Ajduka svog !
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Drazi mi je Dinamo al danas sam na sjeveru Poljuda!!!Jos samo dres kakav kupit!!!

Tim Barcelone koji ce veceras istrcati na Poljudsku ljepoticu:

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Valdes, Maxwell, Abidal, Busquets, Iniesta i VIlla od ovih "imena".
Veceras cu pogledati utakmicu,nadam se odlicnoj i da se Hajduk dostojno predstavi Barceloni i ne obruka,sto i ocekujem ipak je 100 godina kluba. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovi su prejakiDylan Dog je napisao/la:Tim Barcelone koji ce veceras istrcati na Poljudsku ljepoticu:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Evo i sastava za današnju utakmicu. Za predviđat je da će istrčati;
HAJDUK (4-4-2): Subašić; James, Vejić, Inoha, Lima; Tomasov, Andrić, K. Ljubičić, Anas Sharbini; Vukušić, Vuković.
Znači, identičan sastav kao i protiv Šibenika. Iako, možda Vuković ostane na klupi i uđe netko u sredini, 4-5-1.
BARCELONA (4-3-3): Valdes; Dalmau, Fontás, Abidal, Maxwell; Thiago, Busquets, Iniesta; Pedro, Villa, Afellay
Balakov je najavio 6-7 izmjena tako da svaki igrač dobije priliku zaigrati protiv Barce. Ja očekujem na kraju grabljenje za dres
Utakmca je u 20.30h.
Očekujem minimalnu pobjedu
ta će ovi tražiti na Poljudu
I naravno, ne sumnjam da će Torcida dostojno predstaviti i sebe i klub
HAJDUK (4-4-2): Subašić; James, Vejić, Inoha, Lima; Tomasov, Andrić, K. Ljubičić, Anas Sharbini; Vukušić, Vuković.
Znači, identičan sastav kao i protiv Šibenika. Iako, možda Vuković ostane na klupi i uđe netko u sredini, 4-5-1.
BARCELONA (4-3-3): Valdes; Dalmau, Fontás, Abidal, Maxwell; Thiago, Busquets, Iniesta; Pedro, Villa, Afellay
Balakov je najavio 6-7 izmjena tako da svaki igrač dobije priliku zaigrati protiv Barce. Ja očekujem na kraju grabljenje za dres
Utakmca je u 20.30h.
Očekujem minimalnu pobjedu
I naravno, ne sumnjam da će Torcida dostojno predstaviti i sebe i klub
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.