Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

marconato
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la marconato » 20 jul 2011, 11:49

Kako su ovi dinamovci samouvjereni ! :D cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako... :) ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 jul 2011, 13:32

dobra igra hajduka sinoc,ulijeva optimizam
bravo bijeli
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jul 2011, 14:24

marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni ! :D cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako... :) ;)
Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama. :)
...Život za Široki...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 jul 2011, 14:30

ŠB_Fidelis je napisao/la:
marconato je napisao/la:Kako su ovi dinamovci samouvjereni ! :D cekajte, stanite, da pocne sezona, pa da vidimo ko, sta i kako... :) ;)
Pa ljudi imaju pokrice, ubijali su ih i ubijat ce ih i u narednom razdoblju. Cista realnost utemeljena na cinjenicama. :)
Naravno ubijat ce ih Mamic jer drzi citavu Hrvatsku , HNl sudije sve , sve zato ih i ubijaju .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 14:51

CoDe je napisao/la: Naravno ubijat ce ih Mamic jer drzi citavu Hrvatsku , HNl sudije sve , sve zato ih i ubijaju .
Da da, plus što je Dinamo kvalitetom svemirski brod za Hajduk. ;)
...što je više lome to je volim jače...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jul 2011, 16:16

CoDe je napisao/la:
Naravno ubijat ce ih Mamic jer drzi citavu Hrvatsku , HNl sudije sve , sve zato ih i ubijaju .
Sta ce im suci, Hrvatska, imaju momcad da s drugom ekipom mogu biti ispred Hajduka 10 bodova. Nego eto igraju s prvom ekipom pa bude 20 bodova.
...Život za Široki...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2011, 16:34

Nista to ne mora znaciti ! Mozda je Hajduk jaci u odnosu na prethodnu sezonu, a Dinamo slabiji... ;) 'Ubija' i nas Partizan 4 god. a ja licno sam ubijedjen da ove mi uzimamo titulu... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jul 2011, 16:42

Svakoj seriji dođe jednom kraj, a tako će doći i Dinamovoj, nadam se ove godine.
Nije Hajduk ni tolko loš, a nit je Dinamo toliki svemirski brod, kako novinari pokušavaju prikazati, posebno ove godine sa tim "silnim" pojačanjima, koja se moraju dokazati kao i Hajdukova.
Hajduk već godinama prvenstvo gubi na "malim" utakmicama (Zadar, Belupo, Varteks, Osijek u par navrata), dok je s druge strane imao pozitivni skor s Dinamom.
Hajduk treba prvenstveno gledati sebe i maniti se šupljih priča oko sudaca, navlačenja za Dinamo i slično.

p.s. A ti Vjerane pripazi šta govoriš o Hajduku na ovom dijelu gdje ja ordiniram, da ne bi iz Širokog preko Kupresa završio u Banovićima :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 17:03

marconato je napisao/la:

Nista to ne mora znaciti ! Mozda je Hajduk jaci u odnosu na prethodnu sezonu, a Dinamo slabiji... ;) 'Ubija' i nas Partizan 4 god. a ja licno sam ubijedjen da ove mi uzimamo titulu... ;)
Dinamo slabiji sigurno nije. Svi su ostali u timu osim par igrača koji nikad nisu ni igrali, a došla su 3-4 igrača koji su odmah ušla u prvih 11. Što se tiče Hajduka nadam se da su jači nego prošle sezone. :mrgreen: Barem će biti ljepše slaviti titulu u 4. mjesecu nego u 11. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2011, 17:05

Nisu slabiji zbog igraca, nego prvenstveno zbog Vahe koji je Ferguson licno za ovog Jurcica ! ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jul 2011, 21:51

Bolja igra Bilih koja svakako ulijeva optimizam. Ovaj Hajduk, pokrenut mladim snagama, još se uvijek (ako ništa) može nadati tituli prvaka HNL-a. Mada, pored ovakvog Dinama će biti jako teško (da ne kažem neostvarivo).

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jul 2011, 11:08

dubrava je napisao/la:Svakoj seriji dođe jednom kraj, a tako će doći i Dinamovoj, nadam se ove godine.
Nije Hajduk ni tolko loš, a nit je Dinamo toliki svemirski brod, kako novinari pokušavaju prikazati, posebno ove godine sa tim "silnim" pojačanjima, koja se moraju dokazati kao i Hajdukova.
Hajduk već godinama prvenstvo gubi na "malim" utakmicama (Zadar, Belupo, Varteks, Osijek u par navrata), dok je s druge strane imao pozitivni skor s Dinamom.
Hajduk treba prvenstveno gledati sebe i maniti se šupljih priča oko sudaca, navlačenja za Dinamo i slično.

p.s. A ti Vjerane pripazi šta govoriš o Hajduku na ovom dijelu gdje ja ordiniram, da ne bi iz Širokog preko Kupresa završio u Banovićima :mrgreen: :mrgreen:
Pa velike momcadi i zavrsavaju posao na ''malim utakmicama'', drze konstantan rezultat bez obzira na igru, dok s druge strane ovi se napale samo na svog rivala tu jednu, dvije utakmice, u kojima dodju na max 6 bodova zaostatka, a vecinom su to nebitne utakmice za neki prikljucak, nego eto svojevrsni prestiz, pa mislim, shvatimo u cemu je problem onda. :)

Zar ja? Nisam ja nista rekao. :mrgreen:
...Život za Široki...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 jul 2011, 13:00

Igrači Barselone ne mogu sletjeti u Split zbog oluje. :lol: Čuva Bog 'Ajduka svog ! :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 23 jul 2011, 13:08

neutralan__ je napisao/la:Igrači Barselone ne mogu sletjeti u Split zbog oluje. :lol: Čuva Bog 'Ajduka svog ! :D
sletio je ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 jul 2011, 14:17

Drazi mi je Dinamo al danas sam na sjeveru Poljuda!!!Jos samo dres kakav kupit!!! :) :) ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jul 2011, 14:18

Tim Barcelone koji ce veceras istrcati na Poljudsku ljepoticu:
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 jul 2011, 14:21

Valdes, Maxwell, Abidal, Busquets, Iniesta i VIlla od ovih "imena".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jul 2011, 15:18

Veceras cu pogledati utakmicu,nadam se odlicnoj i da se Hajduk dostojno predstavi Barceloni i ne obruka,sto i ocekujem ipak je 100 godina kluba. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 jul 2011, 15:25

Dylan Dog je napisao/la:Tim Barcelone koji ce veceras istrcati na Poljudsku ljepoticu:
slika
ovi su prejaki :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 jul 2011, 15:26

Evo i sastava za današnju utakmicu. Za predviđat je da će istrčati;

HAJDUK (4-4-2): Subašić; James, Vejić, Inoha, Lima; Tomasov, Andrić, K. Ljubičić, Anas Sharbini; Vukušić, Vuković.
Znači, identičan sastav kao i protiv Šibenika. Iako, možda Vuković ostane na klupi i uđe netko u sredini, 4-5-1.

BARCELONA (4-3-3): Valdes; Dalmau, Fontás, Abidal, Maxwell; Thiago, Busquets, Iniesta; Pedro, Villa, Afellay

Balakov je najavio 6-7 izmjena tako da svaki igrač dobije priliku zaigrati protiv Barce. Ja očekujem na kraju grabljenje za dres :D

Utakmca je u 20.30h.

Očekujem minimalnu pobjedu 8-) ta će ovi tražiti na Poljudu :D
I naravno, ne sumnjam da će Torcida dostojno predstaviti i sebe i klub 8-)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.