Zato je i propao. Škoro je između Barce, Juventusa, Reala i Olimpija Ljubljana izabrao ove zadnjejuznjak> je napisao/la:Kako je dobar igrac bio . Gotivio sam ga jer je izabrao Valenciu ispred Barce i Juventusa .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Zato je i propao. Škoro je između Barce, Juventusa, Reala i Olimpija Ljubljana izabrao ove zadnjejuznjak> je napisao/la:Kako je dobar igrac bio . Gotivio sam ga jer je izabrao Valenciu ispred Barce i Juventusa .
Još uzmem njemačku, po krilu probija ko vjetarmighty_reds je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973
ih sjećate se ovoga čovjekako god je igrao PES u ta doba zna o čemu govorim
I dan danas ga kupujem na pesu,nenormalno je brzmighty_reds je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973
juznjak> je napisao/la:
Ne znam jel ko spomenuo Davida Odonkoraiz Borussie gdje je bio odlican i proglasen za najbrzeg igraca Bundes lige ,presao u Betis kao veliko pojacanje ali povrede su ga sprijecile da napravi nesto vise . Relativno je mlad ima 27 god i kako sam citao vraca se u Njemacku...mnogo je obecavao .
Virtual @Valencia je tada bila jaca od Barce i Juventusa.mighty_reds je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973
hahaha bravo,odonkor i martins ubojiti tandemmighty_reds je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973
Jeste ,prodro po strani po običaju ,ubacio a čini mi se Oliver Neuville pogodio za 1:0 u 90+don_burza je napisao/la:jel ono asistiro onaj go na sp06 protiv poljske u zadnjoj minuti?
Zasto bas Smith? Momak je igrao za Leeds kad su igrali u LS i za Man Utd, gdje je bio jedan od boljih igraca par sezona, a sada igra za Newcastle Utd... Sta fali?BH Patriot je napisao/la:Ima ih mnogo, a evo ljestvice;
- Giovani dos Santos
- Javier Portillo
- Jonathan Woodgate
- Alan Smith
- Pablo Aimar
- Julio Baptista
- Ricardo Oliveira
- Ricardo Quaresma
- Alvaro Recoba
ja sam bas htio napisat za osmanagicaBaboon je napisao/la:Kad vidim ovu temu meni odmah u glavi Amer Osmanagić.Vjerujem većini je poznat,igrao u Veležu,dobio titulu ss.ba za najboljeg igrača lige itd..
Ali ovaj dečko kad je igrao u Partizanu važio je za velikog talenta,barem po pričama koje sam slušao o njemu.Ja ga iskreno nisam gledao tad,ali čitao sam samo pozitivne stvari o ovom momku.Par stvari ide tome u korist,igrajući za juniore i kadete Partizana bio je kapiten, i to kapiten superjakoj generaciji 89' gdje je još igrao Jovetić,Gulan,Ademović ... i znam da je ta generacija imala dosta jake rezultate.
Dva igrača iz te generacije su igrala u timu evrope protiv afrike.
Čak su i srbi jedno vrijeme lobirali Amera da zaigra za njihovu reprezentaciju.
Možda @Devil koji prati zbivanja tamo može napisati nešto više,ono što je poznato nakon toga je igrao u Teleoptiku jedno vrijeme,kasnije otišao u OFK,pa imao kratke epizode u Mostaru i Poljskoj...mislim da je još u OFK-u.
sjecam se Osmanagica, dok smo djeca bili, on je tad trenirao u Slobodi a ja u Zelji..uglavnom igrali smo neku utakmicu u Zetri, ubio nas samBaboon je napisao/la:Kad vidim ovu temu meni odmah u glavi Amer Osmanagić.Vjerujem većini je poznat,igrao u Veležu,dobio titulu ss.ba za najboljeg igrača lige itd..
Ali ovaj dečko kad je igrao u Partizanu važio je za velikog talenta,barem po pričama koje sam slušao o njemu.Ja ga iskreno nisam gledao tad,ali čitao sam samo pozitivne stvari o ovom momku.Par stvari ide tome u korist,igrajući za juniore i kadete Partizana bio je kapiten, i to kapiten superjakoj generaciji 89' gdje je još igrao Jovetić,Gulan,Ademović ... i znam da je ta generacija imala dosta jake rezultate.
Dva igrača iz te generacije su igrala u timu evrope protiv afrike.
Čak su i srbi jedno vrijeme lobirali Amera da zaigra za njihovu reprezentaciju.
Možda @Devil koji prati zbivanja tamo može napisati nešto više,ono što je poznato nakon toga je igrao u Teleoptiku jedno vrijeme,kasnije otišao u OFK,pa imao kratke epizode u Mostaru i Poljskoj...mislim da je još u OFK-u.
juznjak> je napisao/la:Jel iko spomenuo Edua bivseg igraca Arsenala i Valencie ,znam da je u Arsenalu zadnju sezonu odigrao jako dobro, trazili su ga Barca,Juve, Valencie gde je na kraju i zavrsio ali zbog povreda vise je bio na tribinama nego li je igrao .
Kako je dobar igrac bio . Gotivio sam ga jer je izabrao Valenciu ispred Barce i Juventusa .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.