Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Virtu4l
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2011, 21:10

juznjak> je napisao/la:Kako je dobar igrac bio . Gotivio sam ga jer je izabrao Valenciu ispred Barce i Juventusa .
Zato je i propao. Škoro je između Barce, Juventusa, Reala i Olimpija Ljubljana izabrao ove zadnje :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 jul 2011, 15:09

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973" onclick="window.open(this.href);return false;

ih sjećate se ovoga čovjeka :D ko god je igrao PES u ta doba zna o čemu govorim :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 20 jul 2011, 15:18

mighty_reds je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973

ih sjećate se ovoga čovjeka :D ko god je igrao PES u ta doba zna o čemu govorim :mrgreen:
Još uzmem njemačku, po krilu probija ko vjetar 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 jul 2011, 15:41

mighty_reds je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/odo ... ligi/60973

I dan danas ga kupujem na pesu,nenormalno je brz
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jul 2011, 15:44

Spomenuo sam ja Odonkora ;)
juznjak> je napisao/la:
Ne znam jel ko spomenuo Davida Odonkora :o iz Borussie gdje je bio odlican i proglasen za najbrzeg igraca Bundes lige ,presao u Betis kao veliko pojacanje ali povrede su ga sprijecile da napravi nesto vise . Relativno je mlad ima 27 god i kako sam citao vraca se u Njemacku...mnogo je obecavao .

Virtual @Valencia je tada bila jaca od Barce i Juventusa.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 jul 2011, 15:45

hahaha bravo,odonkor i martins ubojiti tandem :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 jul 2011, 15:49

jel ono asistiro onaj go na sp06 protiv poljske u zadnjoj minuti?
Thomas Müller - Fußballgott

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 26 jul 2011, 23:38

Kad vidim ovu temu meni odmah u glavi Amer Osmanagić.Vjerujem većini je poznat,igrao u Veležu,dobio titulu ss.ba za najboljeg igrača lige itd..

Ali ovaj dečko kad je igrao u Partizanu važio je za velikog talenta,barem po pričama koje sam slušao o njemu.Ja ga iskreno nisam gledao tad,ali čitao sam samo pozitivne stvari o ovom momku.Par stvari ide tome u korist,igrajući za juniore i kadete Partizana bio je kapiten, i to kapiten superjakoj generaciji 89' gdje je još igrao Jovetić,Gulan,Ademović ... i znam da je ta generacija imala dosta jake rezultate.
Dva igrača iz te generacije su igrala u timu evrope protiv afrike.
Čak su i srbi jedno vrijeme lobirali Amera da zaigra za njihovu reprezentaciju.

Možda @Devil koji prati zbivanja tamo može napisati nešto više,ono što je poznato nakon toga je igrao u Teleoptiku jedno vrijeme,kasnije otišao u OFK,pa imao kratke epizode u Mostaru i Poljskoj...mislim da je još u OFK-u.
it's football day

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 01:02

Vratio se on opet u "Romanticare" ove sezone ocekuju od njega opet puno,jer im nedostaje jedan klasicni spic koji ce da menja Milica kada se ovaj povredi(sto je jako cesto),ali nista od njega sto je najavljivano,bas kao ni od Aganovica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jul 2011, 02:41

don_burza je napisao/la:jel ono asistiro onaj go na sp06 protiv poljske u zadnjoj minuti?
Jeste ,prodro po strani po običaju ,ubacio a čini mi se Oliver Neuville pogodio za 1:0 u 90+ ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 27 jul 2011, 16:00

BH Patriot je napisao/la:Ima ih mnogo, a evo ljestvice;

- Giovani dos Santos
- Javier Portillo
- Jonathan Woodgate
- Alan Smith
- Pablo Aimar
- Julio Baptista
- Ricardo Oliveira
- Ricardo Quaresma
- Alvaro Recoba
Zasto bas Smith? Momak je igrao za Leeds kad su igrali u LS i za Man Utd, gdje je bio jedan od boljih igraca par sezona, a sada igra za Newcastle Utd... Sta fali?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 27 jul 2011, 23:46

slika

http://en.wikipedia.org/wiki/Francis_Jeffers" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj je bio najjaci :lol: :lol:
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jul 2011, 00:06

Ricardo Vaz Te

slika

te naravno neponovljivi Freddy Adu

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2011, 00:11

Baboon je napisao/la:Kad vidim ovu temu meni odmah u glavi Amer Osmanagić.Vjerujem većini je poznat,igrao u Veležu,dobio titulu ss.ba za najboljeg igrača lige itd..

Ali ovaj dečko kad je igrao u Partizanu važio je za velikog talenta,barem po pričama koje sam slušao o njemu.Ja ga iskreno nisam gledao tad,ali čitao sam samo pozitivne stvari o ovom momku.Par stvari ide tome u korist,igrajući za juniore i kadete Partizana bio je kapiten, i to kapiten superjakoj generaciji 89' gdje je još igrao Jovetić,Gulan,Ademović ... i znam da je ta generacija imala dosta jake rezultate.

Možda @Devil koji prati zbivanja tamo može napisati nešto više,ono što je poznato nakon toga je igrao u Teleoptiku jedno vrijeme,kasnije otišao u OFK,pa imao kratke epizode u Mostaru i Poljskoj...mislim da je još u OFK-u.
ja sam bas htio napisat za osmanagica :D znam ga jer sam navijac veleza, odlican je igrac. bio kapiten partizana onih mladjih, onda posudba teleoptik, pa ofk beograd, pa posudba velez, pa posudba zaglebie lubin i mislim da se sad vratio u ofk

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 28 jul 2011, 10:08

Baboon je napisao/la:Kad vidim ovu temu meni odmah u glavi Amer Osmanagić.Vjerujem većini je poznat,igrao u Veležu,dobio titulu ss.ba za najboljeg igrača lige itd..

sjecam se Osmanagica, dok smo djeca bili, on je tad trenirao u Slobodi a ja u Zelji..uglavnom igrali smo neku utakmicu u Zetri, ubio nas sam :lol: :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 jul 2011, 05:04

[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 jul 2011, 16:23

juznjak> je napisao/la:Jel iko spomenuo Edua bivseg igraca Arsenala i Valencie ,znam da je u Arsenalu zadnju sezonu odigrao jako dobro, trazili su ga Barca,Juve, Valencie gde je na kraju i zavrsio ali zbog povreda vise je bio na tribinama nego li je igrao .:cry:

Kako je dobar igrac bio . Gotivio sam ga jer je izabrao Valenciu ispred Barce i Juventusa .
slika

:( :( odlican igrac bio....malo je utakmica odigrao u valenciji zbog povreda...ali sve sto je odigrao, bio je zapazen..asistencije, pasovi...odlican igrac...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2011, 18:16

Vaz Te ! Al su tom liku predvidjali karijeru posle nekoliko utakmica u boltonu

eto ga danas uziva u blagodatima Barnsleya
Thomas Müller - Fußballgott

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 04 sep 2011, 00:38

Dosta je ovdje igrača spomenuto,al meni lično je Owen najviše propao.
Bio je u Liverpolu 5-6 sezona konstantno dobar,da ne kažem odličan.Kao tinejdžer debitovao,bio prvi strijelac onako brz,prodoran...još se sjetim utakmica prije 10-tak godina.I onda pređe u Real s..ba karijeru,malo u Newcastleu igrao više bio po bolnicama i sad u Unitedu grije klupu i tribine.Žao mi je momka,mislim da je sa njim gotovo,al bar je došao u Man,United gdje je osvojio dosta i imaće trofeja u karijeri-volio bih da griješim.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.