FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Casuale
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Casuale » 20 jul 2011, 17:32

banuj strmfete :twisted:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 jul 2011, 17:32

http://www.centrotours.ba/loc/spartasarajevo.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2011, 17:33

Casuale je napisao/la:banuj strmfete :twisted:
nemoj tako ,sad ce doci i pisati da zbog takvih postova (lafo) navijaju da ispadnemo ahhahahaha :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

alibi

Post Postao/la alibi » 20 jul 2011, 17:36

Pa sta je ovo.Ne mozes ziviti od ovih strumfeta.Bjezte ba odavde,Zna se da je ljubav nasa patnja vasa...heheheheh.Oni bi kao "volili" da prodjemo zbog eto "uspjeha BH fudbala".De ne sereti maJke vam.Braco sutra svi na kosevo da mi bodrimo jedinu nam LJUBAV.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 20 jul 2011, 17:44

Casuale je napisao/la:banuj strmfete :twisted:
Tvoji mora da se ponose sa tobom.Tri posta ne zna se koji je gluplji.

A sto se tice ove prijasnje diskusije jos da kazem da se slazem da je glupo da neko navija za dva kluba iz iste lige a pogotovo za dva sarajevska kluba ali isto tako mislim da je sasvim normalno da pozelis srecu drugim u evropskim takmicenjima.Od svih klubova koji su izborili evropu ove godine jedino sam Sarajevu mogao pozeliti srecu i aBd da sljedece sezone ne bude ista prica,tj. nadam se da ce te zavrsiti negdje oko 10. mjesta :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2011, 17:50

@mma_hz
ne bih se slozio da smo napravili glup potez,pa ni matematicki,skontaj malo..
sjever i istok bi ionako bili popunjeni,e sad raja sa zapada? logicno,na jug,uglavnom,jer ne zele bas svi na jug..
sto se tice sjevera,no sikiriki...mnogi veliki klubovi bi zelili da imaju ono sto mi imamo...
ja se nakon 8 godina odsustva konacno vracam na sjever...sjever je čudo!

@sarajlija
ne znam zbog cega se pravdas,pogresno su shvatili,ali to je do njih nije do tebe,ti si regularan...
ako prate temu svog kluba,to bi do sada trebali shvatiti...jos nesto,.....te stara dama.samo rajvosa... 8-)
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2011, 17:58

@padobranac
to je to...aBd...
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2011, 18:02

molotovljev je napisao/la:@mma_hz
sjever i istok bi ionako bili popunjeni,e sad raja sa zapada? logicno,na jug,uglavnom,jer ne zele bas svi na jug..
sto se tice sjevera,no sikiriki...mnogi veliki klubovi bi zelili da imaju ono sto mi imamo...

@sarajlija
ne znam zbog cega se pravdas,pogresno su shvatili,ali to je do njih nije do tebe,ti si regularan...
ako prate temu svog kluba,to bi do sada trebali shvatiti...jos nesto,.....te stara dama.samo rajvosa... 8-)
moj brate ,ajmo realno mi sjever nismo popunili odavno ,od besiktasa ja mislim ,isto tako i istok tako da su te dvije tribine i vise nego dovoljne za ovog protivnika ,ovako ce ti faliti sigurno raje na istoku(vise od svega se nadam da grijesim ) ,isto tako mislim da ni sjever nece biti ispunjen (bas zbog juga izmedzu ostalog),al isto tako znam da ce biti ludilo i da ce navijanje biti standardn0 SPICAAAAAAA :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 20 jul 2011, 18:10

mislim da bi sutra mogla biti odlicna posjeta ljudi su se zazelili utakmica

ultra.apg
Kontakt:

Post Postao/la ultra.apg » 20 jul 2011, 18:11

pasoš spreman, novcanik spreman :)

sad je samo na moldavcima da urade svoje :P

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2011, 18:14

mma_hz je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:@mma_hz

@sarajlija
moj brate ,ajmo realno mi sjever nismo popunili odavno ,od besiktasa ja mislim ,isto tako i istok tako da su te dvije tribine i vise nego dovoljne za ovog protivnika ,ovako ce ti faliti sigurno raje na istoku(vise od svega se nadam da grijesim ) ,isto tako mislim da ni sjever nece biti ispunjen (bas zbog juga izmedzu ostalog),al isto tako znam da ce biti ludilo i da ce navijanje biti standardn0 SPICAAAAAAA :D :D
bold,to je najbolje @Dirk objasnio,sjever nije za manekene...
sto se tice istoka,izgleda 'pukle' karte..al' dobro vidjecemo..aBd...PRAG.
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2011, 18:55

Znaci Torlak potpisao na dvije godine,tj godina plus godina valjda,prava stvar 8-)

I jos jedna stvar koju sad procitah na forumu,dogovoreno je sa Kiseljakom da ce sutra na ulazima biti frizideri-standovi Kiseljaka,prodavat ce se sokovi i te stvari,sva lova od toga ide u klupsku kasu...

Znaci majice,i ovi sokovi,sto kazu nek se uzme i stoja za uhar je nesto probati i raditi,maknuti se sa mrtve tacke,pa bolje i zaradit marku nego ostati na nuli

Sutko radi ozbiljan posao nema sta ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Casuale
Kontakt:

Post Postao/la Casuale » 20 jul 2011, 19:10

Je li 100% sigurno da nema prenosa?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 19:16

Silkoni je napisao/la:100% Provjerena info iz kluba za alena su papiri stigli prije 15 dana ali stvar je u tome sto se nemoze dogovoriti sa upravom...Kako kaze jedan od ljudi iz uprave alen ceka da vidi sa kojim ce f.k.sarajevo kadrom raspolagati i nezeli da bori za 6 mjesto vec za prvo...Za torlaka lovu dao irfan jer klub nije imao...i citav istok planu nema vise karata pozdrav
Zasto lazes na ovaj nacin, sve nas koji licno znamo Alena i koji nam svaki dan preko telefona ili na kafi priznaje kako jedva ceka da zaigra za nas i da je sve dogovoreno. Papire nije dobio, i ne lazi za karte jer iste nisu rasprodane istina da idu ko lude , pogotovo sjever i istok, dok jug izgleda nema funkciju kako se ocekivalo za 3 km.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 19:19

mma_hz je napisao/la:ma uticace itekako zivi bili pa vidjeli.. ;) ;) nbt neka ti dodze 3 500 dusha na jug bice ti pun,al hajde bitno je da ce se moci sarajevo gledati za 3 km ...u komsiluku 3 porodice dijasporaca su me pitale za cjene i rekli su da ce ici na jug ,a da nema juga kazu da bi isli na istok ....podvlacim GLUP potez nase uprave :x
Zasto imas ovako grubo misljenje, danas sam jako upucen u prodaju karti i vjeruj mi svi oni pozeri koji geldaju tekme uzimaju za sjever ulaznice, i sta ako bude jug pun(ni 1000 ljudi nece tamo u to racunam 500 podjeljenih ulaznica), cudi me za tebe da ne shvatas da nama na sjeveru trebaju navijaci a ne masa.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 jul 2011, 19:22

Kakav je sad ovaj dres na Torlaku,iskreno ovaj mi se i vise djasvi od onog konacno da imamo dres na bordo-bijele pruge ,ovaj se mora imat :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 19:22

Ipak necu sutra na utakmicu,jbg najavljuju mogucu kisu pa ne bih da rizikujem radi jedne bar za mene ne toliko bitne utakmice.Tako da cu sutra ipak ostati uz TV i pogledati Zelju,a nadam se da ce i Sarajevo biti prenos i navijati za prolaz za koji verujem da je i vise nego realna opcija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 19:25

Devil je napisao/la:Ipak necu sutra na utakmicu,jbg najavljuju mogucu kisu pa ne bih da rizikujem radi jedne bar za mene ne toliko bitne utakmice.Tako da cu sutra ipak ostati uz TV i pogledati Zelju,a nadam se da ce i Sarajevo biti prenos i navijati za prolaz za koji verujem da je i vise nego realna opcija.
Ma nista od kise sutra, ujedno zbog tvojih razloga ne bi bilo lose da ipak ostanes uz TV :P

@adnanhz

Vjerovatno gostujuci :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 jul 2011, 19:35

Dirk je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ipak necu sutra na utakmicu,jbg najavljuju mogucu kisu pa ne bih da rizikujem radi jedne bar za mene ne toliko bitne utakmice.Tako da cu sutra ipak ostati uz TV i pogledati Zelju,a nadam se da ce i Sarajevo biti prenos i navijati za prolaz za koji verujem da je i vise nego realna opcija.
Ma nista od kise sutra, ujedno zbog tvojih razloga ne bi bilo lose da ipak ostanes uz TV :P

@adnanhz

Vjerovatno gostujuci :D
Ma gostojuci ili ne ovaj se mora uzet :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2011, 19:36

Dobra i ova majica na Dini

slika

Nisam upratio kolko rekose para da ce biti 15 ili?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], johntravolta123, Lavcina i 55 gostiju.