FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
banuj strmfete 

-
- Kontakt:
http://www.centrotours.ba/loc/spartasarajevo.wbsp" onclick="window.open(this.href);return false;
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
nemoj tako ,sad ce doci i pisati da zbog takvih postova (lafo) navijaju da ispadnemo ahhahahahaCasuale je napisao/la:banuj strmfete

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa sta je ovo.Ne mozes ziviti od ovih strumfeta.Bjezte ba odavde,Zna se da je ljubav nasa patnja vasa...heheheheh.Oni bi kao "volili" da prodjemo zbog eto "uspjeha BH fudbala".De ne sereti maJke vam.Braco sutra svi na kosevo da mi bodrimo jedinu nam LJUBAV.
Tvoji mora da se ponose sa tobom.Tri posta ne zna se koji je gluplji.Casuale je napisao/la:banuj strmfete
A sto se tice ove prijasnje diskusije jos da kazem da se slazem da je glupo da neko navija za dva kluba iz iste lige a pogotovo za dva sarajevska kluba ali isto tako mislim da je sasvim normalno da pozelis srecu drugim u evropskim takmicenjima.Od svih klubova koji su izborili evropu ove godine jedino sam Sarajevu mogao pozeliti srecu i aBd da sljedece sezone ne bude ista prica,tj. nadam se da ce te zavrsiti negdje oko 10. mjesta

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- molotovljev
@mma_hz
ne bih se slozio da smo napravili glup potez,pa ni matematicki,skontaj malo..
sjever i istok bi ionako bili popunjeni,e sad raja sa zapada? logicno,na jug,uglavnom,jer ne zele bas svi na jug..
sto se tice sjevera,no sikiriki...mnogi veliki klubovi bi zelili da imaju ono sto mi imamo...
ja se nakon 8 godina odsustva konacno vracam na sjever...sjever je čudo!
@sarajlija
ne znam zbog cega se pravdas,pogresno su shvatili,ali to je do njih nije do tebe,ti si regularan...
ako prate temu svog kluba,to bi do sada trebali shvatiti...jos nesto,.....te stara dama.samo rajvosa...
sjever i istok bi ionako bili popunjeni,e sad raja sa zapada? logicno,na jug,uglavnom,jer ne zele bas svi na jug..
sto se tice sjevera,no sikiriki...mnogi veliki klubovi bi zelili da imaju ono sto mi imamo...
@sarajlija
ne znam zbog cega se pravdas,pogresno su shvatili,ali to je do njih nije do tebe,ti si regularan...
ako prate temu svog kluba,to bi do sada trebali shvatiti...jos nesto,.....te stara dama.samo rajvosa...

F.K.SARAJEVO
- molotovljev
@padobranacpadobranac1978 je napisao/la:http://www.centrotours.ba/loc/spartasarajevo.wbsp
to je to...aBd...
F.K.SARAJEVO
moj brate ,ajmo realno mi sjever nismo popunili odavno ,od besiktasa ja mislim ,isto tako i istok tako da su te dvije tribine i vise nego dovoljne za ovog protivnika ,ovako ce ti faliti sigurno raje na istoku(vise od svega se nadam da grijesim ) ,isto tako mislim da ni sjever nece biti ispunjen (bas zbog juga izmedzu ostalog),al isto tako znam da ce biti ludilo i da ce navijanje biti standardn0 SPICAAAAAAAmolotovljev je napisao/la:@mma_hz
@sarajlija

FK SARAJEVO.
mislim da bi sutra mogla biti odlicna posjeta ljudi su se zazelili utakmica
padobranac1978 je napisao/la:http://www.centrotours.ba/loc/spartasarajevo.wbsp
pasoš spreman, novcanik spreman

sad je samo na moldavcima da urade svoje

- molotovljev
bold,to je najbolje @Dirk objasnio,sjever nije za manekene...mma_hz je napisao/la:moj brate ,ajmo realno mi sjever nismo popunili odavno ,od besiktasa ja mislim ,isto tako i istok tako da su te dvije tribine i vise nego dovoljne za ovog protivnika ,ovako ce ti faliti sigurno raje na istoku(vise od svega se nadam da grijesim ) ,isto tako mislim da ni sjever nece biti ispunjen (bas zbog juga izmedzu ostalog),al isto tako znam da ce biti ludilo i da ce navijanje biti standardn0 SPICAAAAAAAmolotovljev je napisao/la:@mma_hz
@sarajlija
ako prate temu svog kluba,to bi do sada trebali shvatiti...jos nesto,.....te stara dama.samo rajvosa...![]()
sto se tice istoka,izgleda 'pukle' karte..al' dobro vidjecemo..aBd...PRAG.
F.K.SARAJEVO
Znaci Torlak potpisao na dvije godine,tj godina plus godina valjda,prava stvar
I jos jedna stvar koju sad procitah na forumu,dogovoreno je sa Kiseljakom da ce sutra na ulazima biti frizideri-standovi Kiseljaka,prodavat ce se sokovi i te stvari,sva lova od toga ide u klupsku kasu...
Znaci majice,i ovi sokovi,sto kazu nek se uzme i stoja za uhar je nesto probati i raditi,maknuti se sa mrtve tacke,pa bolje i zaradit marku nego ostati na nuli
Sutko radi ozbiljan posao nema sta

I jos jedna stvar koju sad procitah na forumu,dogovoreno je sa Kiseljakom da ce sutra na ulazima biti frizideri-standovi Kiseljaka,prodavat ce se sokovi i te stvari,sva lova od toga ide u klupsku kasu...
Znaci majice,i ovi sokovi,sto kazu nek se uzme i stoja za uhar je nesto probati i raditi,maknuti se sa mrtve tacke,pa bolje i zaradit marku nego ostati na nuli
Sutko radi ozbiljan posao nema sta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li 100% sigurno da nema prenosa?
Zasto lazes na ovaj nacin, sve nas koji licno znamo Alena i koji nam svaki dan preko telefona ili na kafi priznaje kako jedva ceka da zaigra za nas i da je sve dogovoreno. Papire nije dobio, i ne lazi za karte jer iste nisu rasprodane istina da idu ko lude , pogotovo sjever i istok, dok jug izgleda nema funkciju kako se ocekivalo za 3 km.Silkoni je napisao/la:100% Provjerena info iz kluba za alena su papiri stigli prije 15 dana ali stvar je u tome sto se nemoze dogovoriti sa upravom...Kako kaze jedan od ljudi iz uprave alen ceka da vidi sa kojim ce f.k.sarajevo kadrom raspolagati i nezeli da bori za 6 mjesto vec za prvo...Za torlaka lovu dao irfan jer klub nije imao...i citav istok planu nema vise karata pozdrav
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Zasto imas ovako grubo misljenje, danas sam jako upucen u prodaju karti i vjeruj mi svi oni pozeri koji geldaju tekme uzimaju za sjever ulaznice, i sta ako bude jug pun(ni 1000 ljudi nece tamo u to racunam 500 podjeljenih ulaznica), cudi me za tebe da ne shvatas da nama na sjeveru trebaju navijaci a ne masa.mma_hz je napisao/la:ma uticace itekako zivi bili pa vidjeli..![]()
nbt neka ti dodze 3 500 dusha na jug bice ti pun,al hajde bitno je da ce se moci sarajevo gledati za 3 km ...u komsiluku 3 porodice dijasporaca su me pitale za cjene i rekli su da ce ici na jug ,a da nema juga kazu da bi isli na istok ....podvlacim GLUP potez nase uprave
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kakav je sad ovaj dres na Torlaku,iskreno ovaj mi se i vise djasvi od onog konacno da imamo dres na bordo-bijele pruge ,ovaj se mora imat 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ipak necu sutra na utakmicu,jbg najavljuju mogucu kisu pa ne bih da rizikujem radi jedne bar za mene ne toliko bitne utakmice.Tako da cu sutra ipak ostati uz TV i pogledati Zelju,a nadam se da ce i Sarajevo biti prenos i navijati za prolaz za koji verujem da je i vise nego realna opcija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma nista od kise sutra, ujedno zbog tvojih razloga ne bi bilo lose da ipak ostanes uz TVDevil je napisao/la:Ipak necu sutra na utakmicu,jbg najavljuju mogucu kisu pa ne bih da rizikujem radi jedne bar za mene ne toliko bitne utakmice.Tako da cu sutra ipak ostati uz TV i pogledati Zelju,a nadam se da ce i Sarajevo biti prenos i navijati za prolaz za koji verujem da je i vise nego realna opcija.

@adnanhz
Vjerovatno gostujuci

Ma gostojuci ili ne ovaj se mora uzetDirk je napisao/la:Ma nista od kise sutra, ujedno zbog tvojih razloga ne bi bilo lose da ipak ostanes uz TVDevil je napisao/la:Ipak necu sutra na utakmicu,jbg najavljuju mogucu kisu pa ne bih da rizikujem radi jedne bar za mene ne toliko bitne utakmice.Tako da cu sutra ipak ostati uz TV i pogledati Zelju,a nadam se da ce i Sarajevo biti prenos i navijati za prolaz za koji verujem da je i vise nego realna opcija.
@adnanhz
Vjerovatno gostujuci

Mi se ne furamo mi smo furka.
Dobra i ova majica na Dini

Nisam upratio kolko rekose para da ce biti 15 ili?

Nisam upratio kolko rekose para da ce biti 15 ili?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, johntravolta123, Lavcina, rimljanin90, Vanja8 i 49 gostiju.