[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
stavio ja segijaValencia je napisao/la:
Sa Pinto
Zoao Pinto
Ne zna se koji je bio bolji.
Soni Anderson
Sergi. Tesko da bi se njega neko sjetio.
I za kraj. Najbolji golman svih vremena. I to ni manje ni vise nego nas golman.
http://www.youtube.com/watch?v=QsU_0jCemsc
http://www.youtube.com/watch?v=CI-mlxONTWk&NR=1
smajlikojiseklanja.
jel to onaj sto je umro na kupu konfederacija ?kelner je napisao/la:....................................Ed de Goy............................................................
Babayaro..............................Anderson(Bayern)................................Angloma
Karpin.............Oliseh.............Aron Vinter.....................Marc Vivien Foe
..........Bebeto...........Paulo Sergio..............Mostovoi
Puma je napisao/la:@Devile
kako da postujem tako k'o ti, tj. da mi ime i prezime igraca budu direktan link na sliku igraca![]()
tako mi se cini mnogo preglednije
To je tajThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel to onaj sto je umro na kupu konfederacija ?kelner je napisao/la:....................................Ed de Goy............................................................
Babayaro..............................Anderson(Bayern)................................Angloma
Karpin.............Oliseh.............Aron Vinter.....................Marc Vivien Foe
..........Bebeto...........Paulo Sergio..............Mostovoi
Onda ja i ti nismo normalniThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:stavio ja segija![]()
mislim da je Edmundo, zlatne godine FiorentineDa li neko zna ko je momak sa Batistutom!??
Kao sto ti rece @legenda najlaske je da udjes da me citiras pa da vidis.Uglavnom ubacis u ovu prvu zagradu posle URL stavis= i onda link slike,a izmedju ove dve zagrade upises tekst.Puma je napisao/la:@Devile
kako da postujem tako k'o ti, tj. da mi ime i prezime igraca budu direktan link na sliku igraca![]()
tako mi se cini mnogo preglednije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.