+juznjak> je napisao/la:Dobar je i Ottamendi .
Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: Precijenjeni igraci
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Megamon
- Kontakt:
Dodao bih jos Leivu i Downinga.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
xaviesta je napisao/la:Fabregas.
OMG
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- Nail for Real
- Kontakt:
Pastore.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
1.messi overated
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko
veze ti nemasconvict321 je napisao/la:1.messi overated
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko

convict321 je napisao/la:1.messi overated
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko

Visca el Barça ! Mes que un club !
@emkic jesmo mi kakva rodbina ne sjećam se da sam se ikad i s kim ovako slagao u vezi fudbala
Menez,Di Maria,Neymar,Ganso su sigurno preprecijenjeni dok od Džeke očekujem da bljesne no u Cityu teško tako da i on ostaje nešto kao veliki talenat,a u Cityu propali

Izbaci Messija i sve je uredu.Al fkt je smiješno Messi overatedDesimaL je napisao/la:convict321 je napisao/la:1.messi overated
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko![]()
![]()

Menez,Di Maria,Neymar,Ganso su sigurno preprecijenjeni dok od Džeke očekujem da bljesne no u Cityu teško tako da i on ostaje nešto kao veliki talenat,a u Cityu propali

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dajte netko od moderatora zaključaj ovu temu, ovo je stvarno dno dna šta se piše.
...što je više lome to je volim jače...
Sergio Ramos,Valdes,Xabi Alonso,Mascherano,Carroll,Adam,Wallcot,Lennon,Bale,Pastore ima ih jos...
Dzeku nisam uvrstio jer ipak sam misljenja da mu treba dati jos jednu priliku da se pokaze u EPL
Dzeku nisam uvrstio jer ipak sam misljenja da mu treba dati jos jednu priliku da se pokaze u EPL
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma stvarno ovo treba zakljucat'.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Ma stvarno ovo treba zakljucat'.

Haj što se ovde pišu igrači, al' nikakvih objašnjenja i kako da se raspravljamo?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Jooj ziPa ovo overatedconvict321 je napisao/la:1.messi overated
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
- Kontakt:
Ašto messijaLBJ MVP je napisao/la:@emkic jesmo mi kakva rodbina ne sjećam se da sam se ikad i s kim ovako slagao u vezi fudbala
Izbaci Messija i sve je uredu.Al fkt je smiješno Messi overatedDesimaL je napisao/la:convict321 je napisao/la:1.messi overated
2.menez
3.di maria
4.neymar overated
5.ganso
6.dzeko![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Pastore, Hamsik, Modric, .. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Porede ga navijači Barce i to oni glupi navijači Barceconvict321 je napisao/la: Ašto messijapa proglašavaju ga najbolijm svih vremena ,a čovjeku u dresu Argentine na dva takmičenja nije pokazao ništa...ako to nije precijenjeno.neznam šta je...nemojte misliti da podcjenjujem njegovu vrijednost,ali dečka porede,ustvari neporede nego ga veličaju da je bolji od Pelea,Zidana,Del Piera,Maradone,Ronalda(el fenomeno)...ljudi koji su blistali i u klubovima i u selekcijama svojih zemalja

Glupost je reći da nije ništa uradio sa Argentinom kada su mu u ekipi još samo 3 ozbiljna igrača dedica Zanneti i Higuain i Masch

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Busquets, Macherano, Carroll, Bale...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Modric i Busquets izdominirali temu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
LBJ MVP je napisao/la:convict321 je napisao/la: najkompletniji su Ronaldo i Forlan.

BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.