FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

MaGiCa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la MaGiCa » 22 jul 2011, 00:29

effe_sa je napisao/la:@Magica: ti ako si i malo pametan znat češ cijenit moje postove...al vrlo si nekad uzak i plitak...a što se buniš ak si s romarioom u shemi???pa zar sebe smatraš i od njega pametnijim :D :D ti si pjesnik i romantik, tvoja ljubav prema talijanskom fudbalu je neprevaziđena....
Kasno je, Effenberze, za verbalne vratolomije. De predji na stvar. Sta te vise boli: to sto ne umes da uzvratis meni ili sto te @Romario gazi gde te vidi :?:
ta hrvatska braća što spominješ jesu namještali u bundesligi utakmice al su oni i uhičeni....u italiji stalno namještanja al nikako nikad nikom stat u kraj.....znamo da se mafija raširila i u fudbalu, pogotovo kladioničarska mafija i mnogo se utakmica namješta.....
Pa ne bih rekao da se ne bore u Italiji sa tim: Totonero 1 i 2, Calciopoli, Calcioscommese...
i zar ti nisi isto tako primijetio da su sve južnoevropske države prezadužene??baš sve kod njih uređeno jel???baš se po toj prezaduženosti vidi da jest uređeno :D tu dođemo do plaćanja poreza i slično....dok u njemačkoj se ni ocu steffi graf il nekim drugim važnim ličnostima ne oprosti neplaćanje poreza, to sve u italiji pa i španiji prolazi....
Kome to prolazi u Italiji? Jesi li cuo za Rossija, Maradonu i ine, koji morahu da plate do zadnjeg centa porez.
i zato onda nijemci moraju iz govana sve te države poslije da izvlače....
Koliko vidim: Spanija, Portugalija i Grcka =/Italija. Mozda gresim :?:
a s obzirom kako ti razmišjaš ja sam siguran da si na čelu bilo kojeg fudbalskog kluba da bi ti poslovao s minusom, jer vidim na to se ložiš ;)
Bas naprotiv. Ja sam zagovornik self sustain modela, samo za razliku od vas prihvatam realnost, a ona je surova: Real, Barca, City, Chelsea vladaju u njoj, jer ne biraju sredstava da kupe ono sto im se svidi. Dokle tako :?:
Pa, videcemo.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 jul 2011, 00:33

@Magični de nam definiši pojmove "superklub" i "jaki klub",to je podjela timova za koju prvi put čujem,wow unosiš nešto neviđeno u svjetski fussball . :o ,a taj kvaziargument sa cijenama ti je presmješan kad se suočiš s činjenicom da SeriaA ima 2 kluba i dvesta :D i kusur igrača više,a da je razlika u nekih 500 miliona.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jul 2011, 00:34

Zar ja nisam realan @Geronimo :mrgreen: :?:

Opet ista prica....

Hajmo vako...BL ima razvijeniju infastrukturu,najvecu posjetu, tendenciju rasta u svakom segmentu, onoga sto fudbal danas predstavlja(biznis), dok Italija stagnira po tome pitanju, ali sa historijsog aspekta, BL je nemjerljiva sa Seria A i to je jos uvijek ona razlika, koja ce uvijek i biti i koja ce biti privlacnija svim boljim igracima. U Italiji imas 3 velika kluba, bez obzira kakvo stanje bilo, oni su uvijek iznad realne slike Italijnskog trzista, sto zbog rezultatske strane, sto zbog finansijske, jer su to institucije, bas kao i Bayern..ali u Njemackoj je to samo Bayern...

To je realno, bez obzira na sve, Italijanska liga je jos uvijek na cijeni i zanimljiva je fudbalerima koji nesto znace. Medjutim i to je relativno, jer novac sve diktira, pa ukoliko nesto ne promjene, desit ce se da City i slicni klubovi, sa finansijskom moci kupuju sve sto valja, na "stetu" velikih klubova...

Italija mora po tome pitanju nesto vise uraditi, a neosprno je da je sa historijskog aspekta NO 1 liga u svijetu, sto je prednost u odnosu na sve lige...

Medjutim, pare diktiraju sve, pa danas imamo situaciju da se igraci odlucuju i za manje klubove, samo zbog vecih finansija. BlL je u prednosti zbog infrastrukture i pravilnog rada sa mladima( u Italiji je to znatno palo posljednjih godina) i jedan od razloga zasto liga stagnira...Od 2004. kad su bili prvaci Evrope do 21 godine(tad nekad) Italija skoro da nije izbacila mladog igraca koji se afirmisao....kod Nijemaca se mahom u svakom klubu pridaje paznja mladim igracima i to je veliki plus. Medjutim, njima je problem sto ih ne mogu zadrzat, zbog nekonkurentnosti osatlih klubova. To je taj monopl o kojem @Magica govori, gdje sve sto valja, ide u Bayern. Bez prave konkurencije, ni ostali timovi ne mogu jacati, jer to je uzrocno-posljedicna reakcija....(ako Milan, Inter, dovedu neke dobre igrace, odmah mora i Juventus, da bi bio konkurentan). U Njemackoj toga nema....imas samo Bayern..te se ponekad desi da neka ekipa izbaci dobru generaciju mladih fudbalera (Dortmund ove sezone) ili da se neke stvari poklope(Wolfsburg sa Dzekom i Graffiteom koji su igrali u zivotnoj formi)...jedino je to "konkurencija" Bayernu..

Trenutno je BL u prednosti u pogledu finansija i rada sa mladim fudbalerima, sto je cini stabilnijom i dugorocno perpektivnijom, ali opet tesko da je kvalitenija, jer u Italiji imas historijske klubove kao nigdje u Evropii, koji su jos uvijek sposbni privuci najbolje igrace i jos da se sistem rada promjeni, vrlo lako bi opet bila najjaca liga...

Trenutno je BL u prednosti, ma sta to znacilo...ali nije kvalitetnija. Sigurno da talijani moraju mnogo bolje i progresivnije ideje razvoja prezentovati i koristiti, jer ovaj industrijski fudbal je nemilosrdan i nece cekati...bez obzira sto imaju dobru osnovu.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2011, 00:39

@Magica: ne muči mene ništa, vidiš da sam nasmijan :D :D i da me stvarno znaš znao bi da ti se smijem, jer vidim da si očajan zbog propadanja serie A...a vidi se da čak i ti nemaš više argumenata
ja sam te jednom pitao, a postavit ću ti još jednom to pitanje, ak sad ne odgovoriš onda ti je romarioo velika ljubav :D
kako me može gazit čovjek koji slabo koju utakmicu barce pogleda, a ja sve bayernove, izuzev izuzetnih prilika???e sad hajd to objasni....a samo je trebalo malo moći opažanja da dođem do zaključka da čovjek ne prati klub za koji navija, ne prati ga u mjeri u kojoj bi trebao :D a vi se ubiste obojica ganjajući moje postove, pomislit ću da se ne skidate s compa...radite ko kakva obavještajna služba....samo morate skontat obojica gdje griješite...romarioo doduše sam proliječe, ti ne proliječeš al nemaš više argumenata, jer braniš nešto od čega su svi ljudi digli ruke :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 jul 2011, 00:42

MaGiCa je napisao/la:

5 jakih klubova> 1 + 1 jak klub
3 superkluba>1 superklub
2.3 milijarde evra>1.8 milijardi evra
310 miliona evra u transferima>120 miliona evra u transferima
3 jaka kluba - 4 jaka klubova
Milan,Inter,Juve - Bayern, BvB, Leverkusen,Schalke ( je vec potvrdio)( ne racunamo HSV, Werder, Wolfsburg, Stuttgart bez problema da se nose....)

3 superkluba - 2 superkluba
Milan, Juve, Inter - Bayern i Borussija Dortmund (imamo sve moguce titule koje su se mogle ikad osvojit, to nam ne mozes osporit i prvi smo njemacki klub koji je osvojio neku evropsku titulu i to 66.)

Roma i Napoli po imenima da a po historiji su od njih jaci i HSV i Bor. M"Gladbach u domacim ligama i evropi...

Koliko klubova je u minusu, koliko je u stecaju? :D Koliko klubova posluje pozitivno? Koliko od ovih 320 miliona su krediti do guse? :D
MaGiCa je napisao/la:
Pa svake godine odlaze ponajbolji igraci BL u top3 lige Evrope. Pogledaj samo u poslednjih 5 sezona (VDV, Rosicky, Diego, Dzeko, Lucio, Sahin, Oezil, Ballack...)
Italija nije vise Top 3 liga. Sad se ubrajate u Top 4 lige. Od svih ovih navedenih jedino je Lucio otisao u mafijasku ligu. Diego se odmah vratio kao i Rafinha. U Mafija ligi samo su sebi unazadili karijere.... :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2011, 00:45

@semir_bvb: ne moraš se opšte zamarat da Magici i sličnima objasniš ovo jer oni to znaju al neče da priznaju :D :D Magica nije glup pa da nije skontao da je italijanska serija A u opadanju, al što je najgore ja sam bio po pitanju usporedbi liga često realan, jer svi koji su pratili i moje postove na stranicama talijanski klubova znaju da nemam ništa protiv tih klubova...al naravno da mi je drago što ih je bundesliga prestigla na Uefinoj rang listi i što u BuLI ima te euforije, pravog fudbala
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2011, 00:47

MaGiCa je napisao/la: 5 jakih klubova> 1 + 1 jak klub
3 superkluba>1 superklub
Stvarno ne znam kako ti odredjujes ta pravila/jake klubove?
Po imenima vjerovatno, jer ja ne vidim tih 5 jakih klubova koji mogu nesto ozbiljno napraviti u samoj ligi, a da ne govorim u Evropi.
Ako u ta 3 super kluba ubrajas Juventus, koji bi, usudio bih se reci, Schalke raskomad´o, onda moja teorija ima itekako smisla.
---------------
Pocinjes o novcima. Dobro, da vidimo gdje stojimo.
U prosloj sezoni Seria A je investirala 435 miliona. Od same prodaje je izvukla 367 miliona. Minus od nekih 68 miliona.
BuLi je ulozila 214 mio, dobila je 213 mio, tako da je jedina liga koja je poslovala u minimalnom gubitku.

Englezi su ulozili gotovo 700 mio, vratili 350, tako da su u debelom minusu.
Spanci su ulozili 317 mio, izvukli 310, ostaju u minusu od 7 miliona.

Bjezimo od same teme, bez obzira sto si ti pozvan da branis sve ono sto mirise na Bolonjeze. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 jul 2011, 00:50

MaGiCa je napisao/la:Niko ovde ne poteze ta "velicanstvena izdanja Serie A", koja su nedostizna bilo kojoj ligi. Samo govorim na temelju sadasnjosti:
3 superkluba>1 superklub
Ovo je tvoja definicija kvaliteta!!! :shock: Samo mi jedna stvar nije jasna, gdje su ovdje rezultati kao temeljna stavka kvaliteta? :? (odnosi se sa prošlosezonske, jer kako se sjećam tako se dogovorišmo u decembru) Vjerovatno su s namjerom izostavljeni.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 22 jul 2011, 00:53

effe_sa je napisao/la:@semir_bvb: ne moraš se opšte zamarat da Magici i sličnima objasniš ovo jer oni to znaju al neče da priznaju :D :D Magica nije glup pa da nije skontao da je italijanska serija A u opadanju, al što je najgore ja sam bio po pitanju usporedbi liga često realan, jer svi koji su pratili i moje postove na stranicama talijanski klubova znaju da nemam ništa protiv tih klubova...al naravno da mi je drago što ih je bundesliga prestigla na Uefinoj rang listi i što u BuLI ima te euforije, pravog fudbala
Ma ne treba se obazirat na ove mafijase italijane... :D

Bolje mi da vidimo sta cemo Titelkampf BVB - FCB :D :D :D

http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Auch die Bayern sind beeindruckt. Präsident Uli Hoeneß: „Was ich von Dortmund gesehen habe, zeigt mir, dass sie ein sehr ernst zu nehmender Gegner sind. Ich sehe Borussia als größten Titelkonkurrenten in der nächsten Saison.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jul 2011, 00:58

@roy_makaay

Superklub je Bayern. Superklubovi su i Inter i Milan i Juve, ali i Manchester i Real i Barcelona. Prvi razred fussballa.
Jak klub je Dortmund. Takodje, jaki klubovi su npr. Roma, Lyon, Atletico, Porto... Drugi razred fussballa.
Ovo ostalo podvodim pod dobre i stabilne klubove ili pod manje i male klubove.

A izvoli, pa napisi ti cene. Mogao bi da napravis novu listu, sa dodatim vrednostima. Otkini dva najjeftinija Serie A kluba i uporedi 25 najskupljih igraca svakog kluba Serie A sa adekvatnim u BL. Pa da vidimo. Garantujem razliku od 300mE+. Zna se u ciju korist. ;)

@Sarajlija

Dazba prijatelju. Sve im to ja objasnjavao, ali nece da shvate. Neki ovde pisu, kao da je Vidal otisao u razvojnu ligu a la grcka A1 (kakogod), a ne u Serie A. 8-)

@effe

Neka bolan. Nemrem se sada s tobom cimati ovde oko tih pubertetlijskih ispada.

@semir bvb

Ma sigurno je to tako. Neka, mogao si da budes jos darezljiviji prema BL. Hoffenheim, Mainz i Koeln si zaboravio. Gre'ota je da se tamo neki Wolfsburzi i Stuttgarti nose, a da ovakve gigante zaboravljas.
A Diego i Rafinha su krunski dokaz (jedan flopina na kvadrat, a drugi dobio ponudu zivota pa otisao iz Genoe u BM). Cudi me da nisi naveo i Camoranesija i Molinara.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 22 jul 2011, 01:06

MaGiCa je napisao/la:@roy_makaay

Superklub je Bayern. Superklubovi su i Inter i Milan i Juve, ali i Manchester i Real i Barcelona. Prvi razred fussballa.
Jak klub je Dortmund. Takodje, jaki klubovi su npr. Roma, Lyon, Atletico, Porto... Drugi razred fussballa.
Ovo ostalo podvodim pod dobre i stabilne klubove ili pod manje i male klubove.
Juventus je titulu "superkluba" dobio na osnovu historije a ne na osnovu TRENUTNE kvalitete,a mi govorimo o TRENUTNOJ kvaliteti liga.Kažeš da je SerijaA TRENUTNO jača liga,ok tvoje mišljenje, ja mislim drugačije,svako svog konja hvali :lol:.
Zadnja izmjena: roy_makaay, dana/u 22 jul 2011, 01:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2011, 01:07

@Magica: ti si pravi pubertetlija....a znao sam da nečeš odgovorit....izvlakuša ti je uvijek ista...a ne dobivaš prvi put pismene, verbalne šamare od mene ;) večinom si diskusije sa mnom završavao tipa: ma upravu si, sve si ti upravu, nemamo se šta više raspravljat....a sad spominješ pubertetlijske fazone :D al hebi ga tebi izgleda ide više romantika, kancone i slično nego fudbal...da stilski znaš pisat to znaš, međutim previše si zadrt i hvataš se za slabe argumente :D vidiš ja sam ipak i čovjek znao sam te i pohvalit za po koju jaču stranu :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jul 2011, 01:10

geronimo je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: 5 jakih klubova> 1 + 1 jak klub
3 superkluba>1 superklub
Stvarno ne znam kako ti odredjujes ta pravila/jake klubove?
Po imenima vjerovatno, jer ja ne vidim tih 5 jakih klubova koji mogu nesto ozbiljno napraviti u samoj ligi, a da ne govorim u Evropi.
Ako u ta 3 super kluba ubrajas Juventus, koji bi, usudio bih se reci, Schalke raskomad´o, onda moja teorija ima itekako smisla.
---------------
Pocinjes o novcima. Dobro, da vidimo gdje stojimo.
U prosloj sezoni Seria A je investirala 435 miliona. Od same prodaje je izvukla 367 miliona. Minus od nekih 68 miliona.
BuLi je ulozila 214 mio, dobila je 213 mio, tako da je jedina liga koja je poslovala u minimalnom gubitku.

Englezi su ulozili gotovo 700 mio, vratili 350, tako da su u debelom minusu.
Spanci su ulozili 317 mio, izvukli 310, ostaju u minusu od 7 miliona.

Bjezimo od same teme, bez obzira sto si ti pozvan da branis sve ono sto mirise na Bolonjeze. :lol:
I sta si zakljucio: da je 214>435 ili ne :?:

Brojke su tu, jer vam to izgleda jedino vrsi posao, posto se pozivate na brojke sa UEFA rankinga kao na Sveto pismo.

Znas ti dobro koji su to jaki klubovi. To su oni koji ne pojacavaju suparnike. Oni sto ulazu ozbiljno u kadar. Ciji glavni igraci ne navijaju za strane klubove ili za suparnicke klubove. Sto ne sluze kao filijale 1om klubu i oni sto prvenstva zavrsavaju visoko rangirani.

A videces tih 5 jakih klubova, ali samo ako budes upratio malo vise Calcia, ove sezone.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2011, 01:14

liga prvaka iz prošle sezone pokazala da italija više nema super jakih klubova
a juve u evropskoj ligi gubio od lecha...naš magični neuspjeh talijanski klubova često pravda nezainteresovanošču tih klubova za to takmičenje..... :D :D sad će na kraju reci kako su talijani sami ispustili tu 3. poziciju na Uefinoj rang listi ....i još će dodat da su "korumpirani" nijemci to sve potplatili :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jul 2011, 01:16

effe_sa je napisao/la:@Magica: ti si pravi pubertetlija....a znao sam da nečeš odgovorit....izvlakuša ti je uvijek ista...a ne dobivaš prvi put pismene, verbalne šamare od mene ;) večinom si diskusije sa mnom završavao tipa: ma upravu si, sve si ti upravu, nemamo se šta više raspravljat....a sad spominješ pubertetlijske fazone :D al hebi ga tebi izgleda ide više romantika, kancone i slično nego fudbal...da stilski znaš pisat to znaš, međutim previše si zadrt i hvataš se za slabe argumente :D vidiš ja sam ipak i čovjek znao sam te i pohvalit za po koju jaču stranu :D :D
Da ne odoh sad na spavanje, slatko bih ti napunio usta tim tvojim postovima, sto se temelje na "argumentima".
Vidimo se sutra, a onda necu biti tako korektan kao veceras. Nisko udaras Effenberze, a nisko cu te i oboriti - kad te dokacim.

Evo ti malo tvog plavusana, u nekim veselim bojama:

[youtube][/youtube]

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2011, 01:17

MaGiCa je napisao/la:
A videces tih 5 jakih klubova, ali samo ako budes upratio malo vise Calcia, ove sezone.
5 klubova a samo ce 3 imati sansu da igraju u najelitnijem takmicenju, koja steta. :lol:
Ako si gigant, treb'o si ostati gigant.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2011, 01:22

Magica: nemoj se nikad s rogatim bost...možeš samo djecu nakačit, al zato sam tu da ti podijelim uvijek par šamara :D :D a znamo ko je vrijedjao ljude po forumu i koga su trebali davno nogirat odavde, neg si ko kakav pobunjenik prikupio malo ljudi oko sebe koji te gotive :D :D sreća pa su ljudi željni na balkanu hljeba i igara zato ti ovde samo opstaješ ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 jul 2011, 01:26

MaGiCa je napisao/la: Niko ovde ne poteze ta "velicanstvena izdanja Serie A", koja su nedostizna bilo kojoj ligi. Samo govorim na temelju sadasnjosti:
3 superkluba>1 superklub

Nemoj ici logikom da je druga polovina jaca od ove prve, jer si onda neko ko na "peni" gradi stav. 8-)

Kad pises nebuloze,pazi kad te neko ispravlja ;
schweinsteiger je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la: Bitte :lol:
http://www.transfermarkt.de/de/europa/e ... werbe.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Und :?:
Svaka cast,imate 2 kluba vise u prvoj ligi,plus jos imate 248 igraca vise u ligi ,a razlika u eurima je SAMO 546.500.000.

Ovako slaba liga,kao sto je BL,vas,imucne velikane i Bogove fudbala,prestigla po UEFA-inom oficijelnom ranku,pa to je namjestaljka neka sigurno.NEMOGUCE je da toliki FUDBALSKI VELIKANI I SUPER KLUBOVI budu ispod Njemackih nizerazrednih klubova i jednog super kluba.Ovo je necuveno da Calcio bude ispod Fußballa.

Jarane,sledece godine,kad Bundesliga bude imala 4 CL mjesta u narednih 5 godina,ti opet listaj te vrijednosne liste,pa se tjesi :D

@centreforward
dobro si ono rekao,da je Bayernu trebao Vidal,on bi i dosao :D
nego je uprava znala da ima igraca za njegovu poziciju,pa je poslala ponudu,ako prodje,prodje :)
ja se sad nadam jednom stoperu,posto im je ostalo para :D
#miasanmia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jul 2011, 01:35

MaGiCa je napisao/la: I sta si zakljucio: da je 214>435 ili ne :?:
Sta sam ja zakljucio je savim jasno, ali ti se drzi ovog sto mislis da je jace.
U novcu je spas. :D
MaGiCa je napisao/la: Vidimo se sutra, a onda necu biti tako korektan kao veceras.

Iako ovo nisi meni uputio, mogu zamisliti kakav ces biti kada ne budes korektan. :D
Tipicno za jednog Spaghettifressera :mrgreen:
----------------------

@Sarajlija, dosta si ti realan, ljubav prema zebrama je ocigledna. Tebe i jos neke mogu razumiti, ali "total" zaljubljenike u talijanski fudbal, nikako.
Ne znam sta jos treba da se desi, da neki primjeti vrtoglavi pad, katastrofu od lige, manjak kvaliteta, gdje i sami gledaoci bjeze od svega toga.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 jul 2011, 01:38

ma što se vidala tiče tu smo isp... foru....više bi volio da smo realizovali taj transfer..to se mora priznat...al pojačali smo se tamo gdje smo trebali...kod transfera neuera i boatenga smo se dobro kockali, kod vidala izvisili, a opet bolje da smo kod njega neg kod ove dvojice prvih...a leverkusen se ovaj put zainatio da nam ga šukne, nisu mogli u brojnim prvenstvima pa su sad na ovom transferu, a mi čemo njih razbit na terenu :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []