Kasno je, Effenberze, za verbalne vratolomije. De predji na stvar. Sta te vise boli: to sto ne umes da uzvratis meni ili sto te @Romario gazi gde te vidieffe_sa je napisao/la:@Magica: ti ako si i malo pametan znat češ cijenit moje postove...al vrlo si nekad uzak i plitak...a što se buniš ak si s romarioom u shemi???pa zar sebe smatraš i od njega pametnijim![]()
ti si pjesnik i romantik, tvoja ljubav prema talijanskom fudbalu je neprevaziđena....
Pa ne bih rekao da se ne bore u Italiji sa tim: Totonero 1 i 2, Calciopoli, Calcioscommese...ta hrvatska braća što spominješ jesu namještali u bundesligi utakmice al su oni i uhičeni....u italiji stalno namještanja al nikako nikad nikom stat u kraj.....znamo da se mafija raširila i u fudbalu, pogotovo kladioničarska mafija i mnogo se utakmica namješta.....
Kome to prolazi u Italiji? Jesi li cuo za Rossija, Maradonu i ine, koji morahu da plate do zadnjeg centa porez.i zar ti nisi isto tako primijetio da su sve južnoevropske države prezadužene??baš sve kod njih uređeno jel???baš se po toj prezaduženosti vidi da jest uređenotu dođemo do plaćanja poreza i slično....dok u njemačkoj se ni ocu steffi graf il nekim drugim važnim ličnostima ne oprosti neplaćanje poreza, to sve u italiji pa i španiji prolazi....
Koliko vidim: Spanija, Portugalija i Grcka =/Italija. Mozda gresimi zato onda nijemci moraju iz govana sve te države poslije da izvlače....
Bas naprotiv. Ja sam zagovornik self sustain modela, samo za razliku od vas prihvatam realnost, a ona je surova: Real, Barca, City, Chelsea vladaju u njoj, jer ne biraju sredstava da kupe ono sto im se svidi. Dokle takoa s obzirom kako ti razmišjaš ja sam siguran da si na čelu bilo kojeg fudbalskog kluba da bi ti poslovao s minusom, jer vidim na to se ložiš
Pa, videcemo.