Interista di cuore je napisao/la:Atraktivna ili ne ta Europa Liga je kostala Seriu A 4. predstavnika u LP...Smijesan odnos prema tom prestiznom takmicenju mi nikad nece biti jasan,ali eto neka se sad Inter,Milan,Juve,Roma,Lazio,Napoli bore za prva 3. mjesta pa cemo vidjet da li ce se u EL igrati sa rezervama
MaGiCa je napisao/la:Nemci ginu po Evropi, a klubovi im se bore za opstanak (Stuttgart, Wolfsburg, Hertha).
A bolje i to nego sta su napravili Palermo i Sampdoria.Palermo je tankirao europu ali je imao i veoma losu sezonu u Serie A a o ovim drugim da i ne pricam,ljudi su ispali iz lige...cemu onda sve to,ima li uopste svrhe to sto su radili...izgubili su neki dinar i jedno iskustvo igranja van Italije...nista pozitivno nisu dobili.
Na kraju krajeva ako taj isti Palermo vec hoce da izbori ligu prvaka onda su trebali biti svjesni da ce im to biti mnogo lakse ako Italija bude imala 4 predstavnika...ovako su velikim dijelom sami sebe stavili u dosta tesku situaciju.
Sampa je ispala zato sto je mutavi Garrone oterao Cassana i Pazzinija, koji su mu drzali ekipu.
Palermo, jednostavno, nije dovoljno dobar bio da bi usao u LS.
Ako je Hannover dovoljno dobar da izbori l.prvaka dobar je onda i Palermo
U postavi Sirigu-Cassani-Munoz-Bovo-Balzareti-Bacinovic-Migliaco-Pastore-Ilicic-Miccoli-Hernandez ja vidim ekipu koja je kvalitetnija od ucesnika l.prvaka koji ce doci iz lige koja je zvanicno bolja od njihove,no tome su sami krivi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Ako je Hannover dovoljno dobar da izbori l.prvaka dobar je onda i Palermo
U postavi Sirigu-Cassani-Munoz-Bovo-Balzareti-Bacinovic-Migliaco-Pastore-Ilicic-Miccoli-Hernandez ja vidim ekipu koja je kvalitetnija od ucesnika l.prvaka koji ce doci iz lige koja je zvanicno bolja od njihove,no tome su sami krivi.
Pa Hanofer nije izboksovao Champions. A Palermo nije ni bio blizu iste, iako moze da zgazi razne Hannovere i Mainzeve. To je dokaz da je konkurencija neuporedivo jaca u Italiji, no u Nemackoj. Ali, avaj, kobasicarski zombiji ni da cuju o tome.
Dylan Dog je napisao/la:Ako je Hannover dovoljno dobar da izbori l.prvaka dobar je onda i Palermo
Pa Hanofer nije izboksovao Champions. A Palermo nije ni bio blizu iste, iako moze da zgazi razne Hannovere i Mainzeve. To je dokaz da je konkurencija neuporedivo jaca u Italiji, no u Nemackoj. Ali, avaj, kobasicarski zombiji ni da cuju o tome.
Neznam uopste sto se peglas sa kobajama, ja ne bih imao zivaca
@Tribalian
jeste, Vidal je zvanicno igrac Juventusa
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
@Magica: opet sanjaš da si nekog izgazio....samo znaš šta drugi put povedi sa sobom pismenije ljude da te tamo podržavaju, nemoj vodit one koji ne znaju rečenicu jednu kako valja sastavit...jednu argumentovanu...ima ovde pismeniji ljudi (mislim na podforumu serie A) jer bolje se sa pismenijima borit kako treba...a i nemoj mi podlih udaraca, inače ću i ja igrat podlo...doduše moderator @sarajlija je bio tamo, čovjek s kojim se može raspravljat...a s tobom manje-više
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:@Magica: opet sanjaš da si nekog izgazio....samo znaš šta drugi put povedi sa sobom pismenije ljude da te tamo podržavaju, nemoj vodit one koji ne znaju rečenicu jednu kako valja sastavit...jednu argumentovanu...ima ovde pismeniji ljudi (mislim na podforumu serie A) jer bolje se sa pismenijima borit kako treba...a i nemoj mi podlih udaraca, inače ću i ja igrat podlo...doduše moderator @sarajlija je bio tamo, čovjek s kojim se može raspravljat...a s tobom manje-više
...A s tobom nikako. Tebi bi odgovarala teska sumetina i kamen - jer tako bi usled eho efekta, cuo samo samog sebe.
Dodji nam ovde, o Effenberze, pa nas prosvetli malo "kobasicarskom argumentacijom". Ne mozemo mi, "cigani, mafijasi i ostala gamad", da shvatimo svu prefinjenost bavarskijeh kobasica i piva iz Hitlerovih birtija. Jbga, mi smo naviknuti na klasican takticki fudbal i na prevare u istom. To je nama nasa Serie A dala...
effe_sa je napisao/la:@Magica: opet sanjaš da si nekog izgazio....samo znaš šta drugi put povedi sa sobom pismenije ljude da te tamo podržavaju, nemoj vodit one koji ne znaju rečenicu jednu kako valja sastavit...jednu argumentovanu...ima ovde pismeniji ljudi (mislim na podforumu serie A) jer bolje se sa pismenijima borit kako treba...a i nemoj mi podlih udaraca, inače ću i ja igrat podlo...doduše moderator @sarajlija je bio tamo, čovjek s kojim se može raspravljat...a s tobom manje-više
Kada nemaš protu-argumente ...
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
MaGiCa je napisao/la:
Tom logikom i Schalke bi izgazio razne Hannovere ili Mainze...kao i Hamburg ili Werder.Stvari na terenu su ipak "malo" drugacije
Puma je napisao/la:
Neznam uopste sto se peglas sa kobajama, ja ne bih imao zivaca
Idi na temu o Bayernu. Izgazio sam ih ko Totti Ramelowa.
[youtube][/youtube]
moram reci, dojmili su me tvoji postovi na BM temi, kud ima smisla kud argumenti stoje iza tebe, i onda nema zime
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@Magica: ti znaš dobro da ja u svojim postovima nisam mnogo protezao tu priču mafija i slično...drugi jesu...najgore što se u ovakvim diskusijama neko uključi koji bi samo da nekom šukne, da nešto potkuha a uopšte nije u stanju da razvije konstruktivnu diskusiju..primijetio sam da ljudi nisu u stanju opšte ni postove da pročitaju u potpunosti, a da tek ne govorimo o tome koliko su u stanju da ih shvate....a i ti si se samo tih kobasica uhvatio poslat čemo ti koju kobasicu, kad ih već toliko žarko želiš
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Zna li neko kako se zove ona pjesma što je otprilike 2004-5-6 bila ono glavna tema Serije A ono kad počinje utakmica uvijek buda ta pjesma prije ... predobra pjesma, znao sam je i pjevat a sad se ne mogu sjetit kako se zove
Sjećam se budu oni snimci sa utakmica a ta pjesma pjeva, ono kad je Totti uzeo kameru kamermanu i snimao on
Pomoć ?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Jel ti to kazes da konkurencija u Italiji nije jaca no u Njemackoj, mozda
Nista ja ne kazem ...samo sto je "vama" cetvrto mjesto Hannovera pokazatelj kako je Bundesliga losa kad jedan takav klub moze biti cetvrti...a s druge strane nema veze sto je jedan polufinalista LP-a zavrsio na 14.-om mjestu ili sto je jedan Stuttgart na 12.om a Werder na 13.-om mjestu...
@Magica: ja priznajem da volim talijansku picu i sladoled..tu su talijani majstori...a ti se ne pravi lud da ne voliš kobasicu, najeo si se ti njih sigurno ne bunim se ja na primjer da ti častiš picom, samo dodaj još kakvo dobro piće , bolje će da legne sve
i sve lafo talijani nezavisni od nijemaca a koliko ih u deutschlandu rinta i novac zaradjuje, još sad kad deutschland bude morao i italiju čupat iz dugova , isto kao grke....pa dokle više, dokle...s ovim južnoevropejcima
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Boateng_27 je napisao/la:Zna li neko kako se zove ona pjesma što je otprilike 2004-5-6 bila ono glavna tema Serije A ono kad počinje utakmica uvijek buda ta pjesma prije ... predobra pjesma, znao sam je i pjevat a sad se ne mogu sjetit kako se zove
Sjećam se budu oni snimci sa utakmica a ta pjesma pjeva, ono kad je Totti uzeo kameru kamermanu i snimao on
Pomoć ?
Zna @Magica, a znao sam i ja kako se zove, al sam zaboravio
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'