FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 21 jul 2011, 21:57

jubitubi je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la: Kvalitet igre Borca će najbolje pokazati naredno kolo Uefa takmičenja, kada Željo igra sa Makabijem, a Sarajevo protiv ništa lošije Sparte. Ja bih bio presretan ako Željo uspije dobiti Makabi makar u Sarajevu, a vidjećemo kako će proći večeras kvalitetno Sarajevo. Sarajevo je imalo poprilično slabog protivnika, a Šerif ove godine nije šta. Imam osjećaj da ni Haifa nema snagu Hapoela, ali ne vjerujem da bi Željeo ili Sarajevo nešto bolje prošli. Što se mene tiče jako sam zadovoljan kako je Borac predstavio BiH, i definitivno je jedan od favorita za PL. Gledao sam vaših par utkamica prošle sezone, i to je tu negdje, ali nepratim toliko Borac da bih mogao reći da li ste lošiji ili bolji, prvesntvo je dugo i odlučuje puno drugih sitnih ali jako značajnih detalja.
Neke ljude jednostavno moraš ignorisati, jer sve ostalo je čisto gubljenje vremena.
Ma ne mozes to brate tako porediti.Nije ti to mjerilo snage kluba,nikad nije ni bilo,nikad nece ni biti.Borac je sinoc nadigrao i pobjedio Makabi iz Haife,Zeljeznicar igra protiv Makabija iz Tel Aviva,koji je sezonu zavrsio cak 25 bodova iza Borcevog protivnika.I ako Zeljeznicar ispadne,sta ja trebam reci,e pa mi smo znaci puno bolji od njih?Ne,to nikako nije tako,i utakmice u kvalifikacijama,bilo LE ili LS,nisu mjerilo za dalji razvoj dogadjaja u PLBiH.

Sezona pocinje za dvije sedmice,i tu cemo vidjeti kako ko igra,a nakon nekoliko pocetnih kola,izdvojice se klubovi favoriti,i izmedju njih ce se birati sampion.

Nerazumjem baš šta si htio reći, ali se slažemo da igra u Europi nema veze sa domaćom ligom. Meni Borac u ove dvije utakmice nije izgledao niti bolje niti lošije od onoga što sam ih gledao prošle sezone, ali nepratim toliko Borac da bih sad mogao reći neki svoj sud. Ono što je bila poenta mog posta je da su i Sarajevo i Željo imali puno lakši posao od Borca. Šerif baš tanak, iako plačaju milionima, a Orebro živa kriza, i shvaćeni ozbiljno samo zato što dolaze iz Švedske, inače nisu ništa bolji od nekih ekipa sa Islanda ili Malte. Sad tek treba da se vidi kako su radili i trgovali Željo i Sarajevo.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2011, 22:06

Rade Paprica 9 je napisao/la: Nerazumjem baš šta si htio reći, ali se slažemo da igra u Europi nema veze sa domaćom ligom. Meni Borac u ove dvije utakmice nije izgledao niti bolje niti lošije od onoga što sam ih gledao prošle sezone, ali nepratim toliko Borac da bih sad mogao reći neki svoj sud. Ono što je bila poenta mog posta je da su i Sarajevo i Željo imali puno lakši posao od Borca. Šerif baš tanak, iako plačaju milionima, a Orebro živa kriza, i shvaćeni ozbiljno samo zato što dolaze iz Švedske, inače nisu ništa bolji od nekih ekipa sa Islanda ili Malte. Sad tek treba da se vidi kako su radili i trgovali Željo i Sarajevo.
Okej,ma nisam ni ja tebe najbolje uhvatio,ali sad sam procitao,pa sam shvatio sta si htio reci. :mrgreen:

Borac je dobio najtezeg moguceg protivnika,mislim cak da je s najvecim koeficijentom medju nosiocima,nisam siguran.Jednostavno,Izraelci su Izraelci,puno ulazu,puno daju,naravno da ce puno i dobiti.Makabi iz Haife ove sezone cilja na grupnu fazu LS,i to je to.

Nadam se da ce Zeljeznicar uspjeti proci ovaj drugi Makabi,jer su oni dosta slabiji i od Hapoela i od ovog naseg Makabija.Samo se ne treba bojati,igrati pametno,i rezultat bi trebao doci.

Meni je samo drago da je moj Borac casno odigrao sinoc,i da smo pobjedili jednu takvu velicinu od kluba,i zato ne dopustam da iko omalovazava to.Ne govorim za tebe. :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 01:42

Razlog nešto lošije posjete možda leži i u skupim kartama...

Moje mišljenje!

Ili je jednostavno raja nezainteresovana...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 jul 2011, 08:39

Ma skupe karte, hostapleri, cuj cijene 10, 20 i 30 KM, pa otac sa dva mala sina treba min 30KM da ode na utakmicu.
Realno trebalo je da bude: 6, 12 i 20KM, bio bi pun garant. 8-)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 jul 2011, 12:00

Pa moglo bi se i reci da su poskupe bile. A Borcevoj pobjedi se nema ama bas nista prigovoriti i ona je itekako mjerodavna. Ovi sto kazu da je Maccabiju falilo motiva,sta bi tek onda rekli za Borac koji je imao minus od 4 gola?!
Neiskustvo (citaj:levatski golovi) i kratka klupa su odlucili pobjednika,nista drugo. Ovo drugo bi vas moglo dobro kostat i u prvenstvu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 jul 2011, 13:40

Ma nije da je raja nezainteresovana,ili da ne vole Borac,daleko od toga,razlog su prvenstveno skupe karte,i na kraju krajeva rezultat od 5:1,koji je malo ko vjerovao da se moze nadoknaditi,pa je mozda i to u manjoj mjeri uticalo na posjecenost.

Cijene karata su bile,ma sramotne,i ne znam kako u doba ovakve krize,kako ih nije sramota uopste objaviti takve brojke.Jbt za istok 10km,koji nije ni natkriven,niti ista,a za zapad 20km,a lafo VIP zona,(koja je inace,sredina zapada)30km...I sad vi zamislite da je padala kisa pola dana,cas hoce,cas nece,nesto oblacno,i hoce,sto kaze kolega,hoce otac sa dva sina da ode,da pogleda premijerni nastup Borca u LS,protiv velike ekipe Makabija.I mora platiti 60km,ako nece da mu pokisnu djeca,a plata mu je 500km mozda...Ma lopovluk stvarno.

Karte su ste trebale sracunati,fino,eto 6km istok,10km zapad,i eto taj VIP za guzonje 20km.Stadion bi bio krcat.Ali eto,volimo pare...A mozga nemamo.

@brajla95
Brajla sine popij lijek.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jul 2011, 13:59

Tako skupe karte poslije odrona u Izraelu su stvarno bezobrazuk... Pa tu su se trebale stavit minimalne cijene karata, da se stadion sto vise popuni i dadne podrska igračima kad im je najteže! Nama su karte bile 5KM i 10KM u prvoj utakmici protiv Šerifa!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 16:24

babilonTM je napisao/la:Tako skupe karte poslije odrona u Izraelu su stvarno bezobrazuk... Pa tu su se trebale stavit minimalne cijene karata, da se stadion sto vise popuni i dadne podrska igračima kad im je najteže! Nama su karte bile 5KM i 10KM u prvoj utakmici protiv Šerifa!
kolko su bile prosle godine na kosevu poslije ODRONA protiv Hapoela...
sto ih provociras , oni bar zabise u dvije tekme 4 gola tim izraelcima a tvoj klub u dvije tekme prosle god fasova 6 a ne zabi nijedan...STRASNO...i to 5 kom u 35 min prvog pol ...
Da ste Banjalucani imali samo jos 10 % srece na svojoj strani ...prosli bi 100%

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jul 2011, 16:40

FCS-FCS je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Tako skupe karte poslije odrona u Izraelu su stvarno bezobrazuk... Pa tu su se trebale stavit minimalne cijene karata, da se stadion sto vise popuni i dadne podrska igračima kad im je najteže! Nama su karte bile 5KM i 10KM u prvoj utakmici protiv Šerifa!
sto ih provociras , oni bar zabise u dvije tekme 4 gola tim izraelcima a tvoj klub u dvije tekme prosle god fasova 6 a ne zabi nijedan...STRASNO...i to 5 kom u 35 min prvog pol ...

Ko provocira ba... Jesam li nešto rekao protiv Borca i navijača ? Svaka im čast, bolji su bili od nas, ali nisu uspjeli jbg. Šta se ti dupelizac odmah javljaš... Za karte protiv Hapoela na Koševu ne znam, a ako su bile približe ovima i to je bezobrazluk. U takvoj tekmi naplatiti najjeftiniju kartu 10 KM sramota...i nije važno je li to Željo, Borac, Sarajevo...
A od sad ako se hoćeš lizat sa navijačima Borca, to nemoj raditi preko mojih postova i ubacivati riječi koje nisam rekao!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 16:53

Karte na Koševu protiv Hapoela bile 5 jug, istok 10 i zapad 15...Možda za istog i zapad marka gore-dole, ali je za jug bilo 5 KM jer i dan danas imam kartu... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 jul 2011, 17:04

Sead Bucan pred potpisom za Borac.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 jul 2011, 20:06

kakav je taj?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 jul 2011, 21:00

Gdje je onaj sto me je nap'o kad sam rek'o da ce doci Adin Dzafic?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jul 2011, 21:03

Bučan je odličan igrač za našu ligu. Frajer je brz, eksplozivan, malo slab na nogama al' igrač koji ima mjesto u 15 od 16 ekipa u BiH( samo nema u Želji :mrgreen: ). Šalu na stranu igra krilo, po potrebi beka! ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 jul 2011, 21:15

Kada bi dosli Dzafic i Bucan bili bi jaci nego prosle godine, igracki, naravno ovde ce svi reci da nije tako ali boze moj... ;)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 23 jul 2011, 02:44

Megamon je napisao/la:Gdje je onaj sto me je nap'o kad sam rek'o da ce doci Adin Dzafic?
Nisam te napao,ali bio je i on u igri...Izvinjavam se.Prebacili smo se. ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 jul 2011, 09:59

FCS-FCS je napisao/la:
Karta za jug bila 5 KM i kakve to veze ima sa zivotom, istok je bio 8 a zapad 10.

Sto se tice diskusije oko tezine, prosle godine je Borac imao svicarskog drugoligasa a Zeljo prvaka Izraela, pa su se busali u prsa kako smo mi katastrofa. Taj isti serif izbaci mocni i premocni Dinamo kojeg ovdje na forumu velicaju do Arsenala i slicnih timova. :roll:

Poenta je da igre u eurotakmicenjima nemaju blage sa prvenstvom, Zeljo je razbio Kilmarnocka pa ih Rudar Kakanj odera na Grbavici, zatim smo sa NUFC-om igrali bara bara, bili i bolji pa Rudar Ugljevik uze 0-0 na Grbavici.
Cuva Bog Zelju svog!

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 23 jul 2011, 16:18

Jel potpisao Sexi Bučan?
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 23 jul 2011, 16:18

Švabo je napisao/la:Jel potpisao Sexi Bučan?
Nije jos.

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 23 jul 2011, 16:20

Sejo bi vam bio odlično pojačanje,kakav Dzafic nije mu ni do koljena,po meni najprecjenjeniji igrač u ligi..uz Mujica iz Olimpica.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []