E sad bi Udineze,kad je prodao 3 ponajbolja igraca,Sancheza,Inlera i Zapatu,mada za Bayern su dovoljni i Isla,Armero,Asamoah i Di NataleHare_BvB je napisao/la:geronimo je napisao/la:Neki likuju, jer misle da su usli u mocvaru punu krokodila. I usput ostali zivi. Za nekoga je to uspjeh.
A cuj nesto, kak´ i ne bi bio.![]()
![]()
Naučnici vele da je narcis otrovan ''cvet''.Nije se vrli Šaban zayebo ''otpevavši'' - Uvenuće narcis beli.
![]()
Očekujem Udine u PO za plasman u CL, da vidimo kako Musa dere jarca.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
@dylan dog: što li ih je prodavao kad talijanski klubovi uvijek svoje najbolje igrače mogu zadržat
ma ko god da nam dođe u kvalifikacijama ima da se dobro nameračimo....bit će nešto poput onih susreta sa obiličem
ma ko god da nam dođe u kvalifikacijama ima da se dobro nameračimo....bit će nešto poput onih susreta sa obiličem
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ja bi najvise volio da nas potrefi juventus u ovom 3 pretkolu,,hahaha
p) 
VOLIM BAYERN
RUMMENIGGE :"Vidal je odabrao klub za koji misli da mu najviše odgovora i mi tu nismo mogli ništa učiniti. Sa Usamijem, Rafinhom, Neuerom i Boatengom zaključili smo prelazni rok".
@effe_sa
Zato sto Udinese zivi od prodaje igraca. Ali, Udinese nije reper. To su ovi veci i jaci klubovi.
@isakovich
Ja bih voleo da vidim Bayerna kako se bije u 1/8 sa AC Mailandom. Vec vidim ovu sliku, tamo negde u 87-88. minutu na AAreni u revans mecu:

Tacno bih platio, samo da vidim Tunovu facu u tom momentu.

Zato sto Udinese zivi od prodaje igraca. Ali, Udinese nije reper. To su ovi veci i jaci klubovi.
@isakovich
Ja bih voleo da vidim Bayerna kako se bije u 1/8 sa AC Mailandom. Vec vidim ovu sliku, tamo negde u 87-88. minutu na AAreni u revans mecu:
Tacno bih platio, samo da vidim Tunovu facu u tom momentu.
milan nam ruku na srce ne leži...uvijek se nađe i takav klub, al možda bi milan ovaj put prošao kao na audi cupu prije 2 godine, tad su rastureniMaGiCa je napisao/la:@effe_sa
@isakovich
Tacno bih platio, samo da vidim Tunovu facu u tom momentu.![]()
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kuman_@mel
- Kontakt:
Samo kada se sjetim predprosle sezone,Bayern-Juve 0-0 , Bayern u velikim goovnima skoro pa otpisan plasman u osminu finala lp,pa kad BAVARSKA MAŠINERIJA u Torinu zabi 4 komadaeffe_sa je napisao/la:milan nam ruku na srce ne leži...uvijek se nađe i takav klub, al možda bi milan ovaj put prošao kao na audi cupu prije 2 godine, tad su rastureniMaGiCa je napisao/la:@effe_sa
@isakovich
Tacno bih platio, samo da vidim Tunovu facu u tom momentu.![]()
![]()
![]()
al dosta smo drugih talijanski ekipa znali pobijedit, izbacit, pa i ostavit iza sebe u grupnoj fazi...posebno ove zadnje 2-3 godine(fiorentina, roma, juve)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ma cijela LP-a je bila nezaboravnakuman_@mel je napisao/la: Samo kada se sjetim predprosle sezone,Bayern-Juve 0-0 , Bayern u velikim goovnima skoro pa otpisan plasman u osminu finala lp,pa kad BAVARSKA MAŠINERIJA u Torinu zabi 4 komadato je nezaboravno
![]()
Kad se sjetim osjecaja kad Olic zabi Macabiju za 1:0,a Juve gubi od Bordeauxa
I onda ih u sledecoj demolirali
Bayern je danas u Traumspiel pobijedio fanove 16:2 ;
Gomez 5
Müller 4
Petersen 2
Kroos 2
Schweinsteiger 1
van Buyten 1
Robben 1
Robben letio po terenu,a i Boateng je konacno zaigrao
Mene samo brine kako nam fanovi dadose 2 gola
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 24 jul 2011, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia
@svajni
pa znas da fanovi znaju za jedan vise od boga
pa znas da fanovi znaju za jedan vise od boga
Thomas Müller - Fußballgott
Prvo Udine, pa onda u grupnoj fazi Napulj
onda moze i veliki Milan doci. Vrijeme je da popravimo skor.
Otom´ potom´, ali ako cu biti iskren, ovo prizeljkujem.
Bayo se razgoropadao protiv nekih fanova
, gdje je prisustovalo oko 20 tisuca gledatelja.
Pravi i posljednji test ce uslijediti narednu sedmicu.
Otom´ potom´, ali ako cu biti iskren, ovo prizeljkujem.
Bayo se razgoropadao protiv nekih fanova
Pravi i posljednji test ce uslijediti narednu sedmicu.
Vom Jäger zum Gejagten
@gero: strah me za talijane ako ovako bude ko što ti priželjkuješ
šta ako ih onda i rusi prestignu na Uefinoj rang listi, valja im onda s 2 ekipe gurat u Lp
inače bayernu će ozbiljniji testovi biti predsoječe sedmice na audi cupu...milan mislim da će doći u priličnno jakom sastavu, barca u nekom solidnom , u najjačem ne
predstoji nam sad uigravanje i odbrane, jer boateng tek kreče sa svojim nastupima...pa do početka prvenstva bi mogli posložit večinu kockica
inače bayernu će ozbiljniji testovi biti predsoječe sedmice na audi cupu...milan mislim da će doći u priličnno jakom sastavu, barca u nekom solidnom , u najjačem ne
predstoji nam sad uigravanje i odbrane, jer boateng tek kreče sa svojim nastupima...pa do početka prvenstva bi mogli posložit večinu kockica
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nisam zadovoljan prvim utakmicama i mogao se jos jedan stoper dovesti ali eto sta je tu je . Mozda je nekad bolje i da se krpi neko mjesto nego da je sve pokriveno pa misle da su najbolji i da im niko nista nemoze . Volim kad u utakmice ulazimo kao klub koji nije favorit u jacim utakmicama i u LP kad nismo favoroti za osvajanje to nam najbolje lezi . Mislim da prosle godine nam se vratila nesreca , zbog one male srece u pretprosloj godini mada za onu godinu mogu reci samo : Sreća je tu jednom , pa i dva puta ali nemoze uvijek biti mada
! Nažalost nije nas posluzila kad je bilo najbitnije ali eto jos i danas , dan zalim za tim 5 trofejom bas zbog toga sto nas je famozna Barsa stigla u Kupu Šampiona
. Ali evo ima ova sezona nadam se da ce naša mašina uspjeti proci prepreke sve mada ne bi volio rano vidjetili Milana jer nam ne lezi iskreno loši smo protiv njih ili nemamo srece ili haj mu znaj .
Volio bih Intera rano da mu vratimo za sve ovo ali eto .
Volio bih Intera rano da mu vratimo za sve ovo ali eto .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
effe i Gero, izgleda vama nije dosta ovih Talijana
, ne prizivajte vraga
, umorio se ja dok sam ovo sve pročitao.
Eto effe stvarno mi je žao što nisam bio tu da ti pripomognem u ovoj marisani
, joj šta bi im uradili
, a Gero tu nešto sa strane posmatrao
, a mi se uzdali imamo najjačeg čovjeka, a pravo da tako mislimo nam daje njegova funkcija. Pa da vidiš ti šta su meni radili tamo oni Mod(ovi) na temi Manchestera
, ne mogu da vjerujem.
Bolje kad razmislim, Vidal nije ni trebao, u pravu je ribery što kaže da imamo Cana, ja ga zaboravio.
A uz to još i pomalo dokazani Alaba.
PS:Gero ima li secera
, javi li se tebi kad-kad 
Bolje kad razmislim, Vidal nije ni trebao, u pravu je ribery što kaže da imamo Cana, ja ga zaboravio.
PS:Gero ima li secera
ma ja i ti klare kad smo u tandemu ne može nam niko ništa
a moraš @geru razumit on ima funkciju da zavodi red, ne može on učestvovat u marisani...a uvijek navale po petorica protiv jednog u marisanu, a opet ne mogu ništa
a moraš @geru razumit on ima funkciju da zavodi red, ne može on učestvovat u marisani...a uvijek navale po petorica protiv jednog u marisanu, a opet ne mogu ništa
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bistrikboy
- Kontakt:
ZDF ce uzivo prenositi utakmice AUDI Cup-a,igraju Bayern-Milan i Porto Alegre-Barca,turnir se igra 26. i 27.-mog jula ako sam dobro upratio najavu sinoc.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ribery se ozlijedio jutros na treningu, teren nije mogao sam napustit, morala su ga pomoćna kola prebacit...kolika je težina ozljede još nije poznato
a jedna smiješna stvar, bar je meni smiješna, tottenham navodno zainteresovan za robbena..to je objavio goal.com pozivajuči se na jedan holandski list...navodno ekipa iz londona se nada da bi mogla dovest robbena ako bi bayern kiksao u kvalifikacijama za Lp....na samoj stranici več piše da je taj transfer jako nerealan, a koliko ga ja smatram nerealnim ne moram ni pisat
a jedna smiješna stvar, bar je meni smiješna, tottenham navodno zainteresovan za robbena..to je objavio goal.com pozivajuči se na jedan holandski list...navodno ekipa iz londona se nada da bi mogla dovest robbena ako bi bayern kiksao u kvalifikacijama za Lp....na samoj stranici več piše da je taj transfer jako nerealan, a koliko ga ja smatram nerealnim ne moram ni pisat
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
E jbg vise i ovi pehovi sa Riberyem i ozljedama, samo Robben fali i da bude sve "super".effe_sa je napisao/la:ribery se ozlijedio jutros na treningu, teren nije mogao sam napustit, morala su ga pomoćna kola prebacit...kolika je težina ozljede još nije poznato
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da je ponovo taj famozni zglob stradao.
Da mu barem hoce ugraditi kakve sarafe.
Contento je uzrok ove povrede.
Da mu barem hoce ugraditi kakve sarafe.
Contento je uzrok ove povrede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne mirise na dobro. A taman se radovao i ponadao da ce uci top-fit u sezonu. Rijetko mu se kad dade da odradi kompletne pripreme, ove su obecavale, ali samo do jutrosnjeg treninga.
Lanjska povreda (protiv Hoffenheima) se isto desila na zglobu. Ovaj put je u pitanju lijeva noga.
Kako prenose, vristao je od bolova, te je Heynckes prekinuo trening.
Uskoro ce se saznati tezina povrede i evt. vrijeme njegovog odsustovanja sa terena.
Da popizdis.
P.S. Klare, evo effe ti je objasnio sto sam ja suzdrzan, osim toga nisam ni bio tu kad je (pravo) grmilo.
Jasno je ko dan, da neki iznose samo ono sto njima odgovara, totalno ignorisuci sta druga strana prica. Jer, pobogu (cao Mona
) gdje ce biti vazni parametri koji njima ne odgovaraju.
Uglavnom, totalno zamarajuce. I bolje sto nisi bio.
Secera sam pozvao na "njegovoj" temi. Poceo je da pise o boksu, pa se i tu usutio.
Ne brini, vratice se Sime.
Lanjska povreda (protiv Hoffenheima) se isto desila na zglobu. Ovaj put je u pitanju lijeva noga.
Kako prenose, vristao je od bolova, te je Heynckes prekinuo trening.
Uskoro ce se saznati tezina povrede i evt. vrijeme njegovog odsustovanja sa terena.
Da popizdis.
P.S. Klare, evo effe ti je objasnio sto sam ja suzdrzan, osim toga nisam ni bio tu kad je (pravo) grmilo.
Jasno je ko dan, da neki iznose samo ono sto njima odgovara, totalno ignorisuci sta druga strana prica. Jer, pobogu (cao Mona
Uglavnom, totalno zamarajuce. I bolje sto nisi bio.
Secera sam pozvao na "njegovoj" temi. Poceo je da pise o boksu, pa se i tu usutio.
Ne brini, vratice se Sime.
Vom Jäger zum Gejagten
ne čini se dobro za sad...al et sačekat čemo još, imam nešto još optimizma da nije toliko strašno i da će možda sve proći s jednom pauzom od 2 sedmice, al vidjet čemo
ovo je za sad osječaj, pa čemo vidjet dal me vara 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.