Fernando Miera.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

joj kako im ga je garo zabiberio na Grbavici a oni jos poveli i nadali se necemuPuma je napisao/la:Nermin Vazda, Nouken, Amir Japaur, Omer Joldic, Dzemo Smjecanin, Hadis Zubanovic, Almedin Hota, to su neke od zvijezda nase lige sa kraja 90-ih

Meni jedan od dražih Engleskih reprezentativaca. Jako dobar pregled igre, šut,pasove i centaršuteve je im'o.dubrava je napisao/la:Ovdje svoje mjesto mora imati i on, iako ga ja nisam volio, bio mi je previše drzak i bahat...Gascoigne (baš mu paše prezime)Više mi je ličio na mesara nego na nogometaša...

Vazda je bio jedan od najvecih balvana koje sam gledao.Megamon je napisao/la:joj kako im ga je garo zabiberio na Grbavici a oni jos poveli i nadali se necemuPuma je napisao/la:Nermin Vazda, Nouken, Amir Japaur, Omer Joldic, Dzemo Smjecanin, Hadis Zubanovic, Almedin Hota, to su neke od zvijezda nase lige sa kraja 90-ih![]()
A evo jednog od najvecih kloceva

E to, taj, Abel Xaviereliminator je napisao/la:taj drugi je song, a taj portugalc je abel xavier
A prvi je Dirk Kuyt, ne?dubrava je napisao/la:E to, taj, Abel Xaviereliminator je napisao/la:taj drugi je song, a taj portugalc je abel xavier.. Nikako ga se nisam mogao sjetiti kako se zove. Hvala
Mrsko mi sad stavljati fotku, al, svi znamo kako izgleda
prvi je Iain DowieMulder je napisao/la:A prvi je Dirk Kuyt, ne?dubrava je napisao/la:E to, taj, Abel Xaviereliminator je napisao/la:taj drugi je song, a taj portugalc je abel xavier.. Nikako ga se nisam mogao sjetiti kako se zove. Hvala
Mrsko mi sad stavljati fotku, al, svi znamo kako izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.