Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
sedra
-
Kontakt:
Evo pratim utakmicu izmedju Barse i Hajduka i Baha spominje nasu repku da ce igrati protiv Grka itd...samo spominje i drugi datum,tj najavljuje 18 august.Ja trazih po netu i svugdj pise 10-8 i nesto mi nije jasno,ili ja nisam dobro cuo ili je Baha malo popio??
Zna li tko jos sta o tome ili sam ja ipak pogresno Bahu cuo?

-
Dushi_Rob
-
Kontakt:
sedra je napisao/la:Evo pratim utakmicu izmedju Barse i Hajduka i Baha spominje nasu repku da ce igrati protiv Grka itd...samo spominje i drugi datum,tj najavljuje 18 august.Ja trazih po netu i svugdj pise 10-8 i nesto mi nije jasno,ili ja nisam dobro cuo ili je Baha malo popio??
Zna li tko jos sta o tome ili sam ja ipak pogresno Bahu cuo?

ne brini , Baho je u elementu

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
-
ZEno.T.
-
Kontakt:
Nesto ovako bi za sljedeci susret fino izgledalo,naravno postoji tu jos varijanti ali mislim da bi ovo vrijedilo isprobati...Zahirovic bi trebao dobiti poziv jer Susic vise nema vremena(pripremnih utakmica ) za pozivanje vrlo persprektivnog zadnjeg veznog...
-------------------Hasagic----------------
Mujdza-----Spahic----Pandza-----Papac
-------------Besic--------Salihovic--------
Alispahic----Medunjanin-----------Lulic
------------------Dzeko----------------
Ili umjesto Medunjanina,Ibisevic kao napadac.
12.9.2009.
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 24 jul 2011, 00:57
Alispahić definitivno treba biti u prvih 11.
Momak je toliko čvrst i siguran sa loptom, baš nam takav treba u sredini!
A da dodam i da ima izvanredan centaršut.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 24 jul 2011, 00:58
Neznam da li je za prvih 11, ali eto, protiv Grcke ocekujem da dobije poziv, p vidjecemo kako ce se pokazati

.
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 24 jul 2011, 01:02
Goalgetter je napisao/la:Neznam da li je za prvih 11, ali eto, protiv Grcke ocekujem da dobije poziv, p vidjecemo kako ce se pokazati

.
S obzirom da je Pjanić ozljeđen, mislim da je idealna prilika za Alispahića da se dokaže.
Protiv Grka ćemo ionako morati igrati strpljivo i držati loptu dok se ne stvori višak, a dotični je u takvim situacijama jedan od majstora...Ali vidit ćemo, Papetu nikad ne znaš
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
-
Rodeni
-
Kontakt:
Sto se Susic izblamiro oko ovog Krstanovica stace mu 28 godisnji napadac umjesto da trazi mladje da pokusa dovesti Avdica sto igra za mladu repku Svetsku ili Mahmutovica iz Teplica
treba pozvati Zahirovica , Cocalica ,Kerlu , probati nagovoriti Matu Jajala da obuce BiH dres mislim da bi nam bio od velike koristi
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 24 jul 2011, 01:10
Rodeni je napisao/la:Sto se Susic izblamiro . . .
Što ti je ovo čudno

. . .
Smrt nacionalizmu !!
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 24 jul 2011, 01:15
Rodeni je napisao/la:
probati nagovoriti Matu Jajala da obuce BiH dres mislim da bi nam bio od velike koristi
Matu boli jajalo za BiH repkom, on se odavno odlucio za Hrvatsku.
-
harishp
-
Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Rodeni je napisao/la:Sto se Susic izblamiro . . .
Što ti je ovo čudno

. . .
Ko kaze da mu je cudno???
izgleda da je blamaza uopste doci na ove prostore i pokusati bilo sta uraditi.
inace blamaza je pozvati krstanovica koji jos ima sanse da zaigra a nece a nije za jajcanog koji je vec odavno u kockastima.
U prevodu isto sranje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 24 jul 2011, 01:29
Safet Susic o :
Papcu :
- Odluku da li ću pozvati Papca donijeću ovih dana. Ukoliko budem smatrao da mi treba, uputiću mu poziv. Ne želim više nikoga zvati i pitati da li želi ili ne želi igrati. Za one koje odlučim da su mi potrebni, poslaću im poziv u klub. Razgovarati prethodno telefonom ili uživo mogu samo s onima koje ne poznajem kako bih se upoznao da li imaju pravo nastupa za BiH
Nepozivanju igraca iz Ruske lige :
- Rekao sam da vjerovatno neću zvati Elvira Rahimića, Zvjezdana Misimovića i Senijada Ibričića, jer njima utakmice ne trebaju s obzirom na to da je sezone u toku. No, nisam siguran, odlučiću do nedjelje
O utakmici protiv Grcke :
- Nemam vremane da eksperimentišem. Biće na spisku uglavnom igrači koji su bili na zadnjoj utakamici,
Izvor: Nezavisne novine ..
-
Cartman
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
- Nemam vremane da eksperimentišem. Biće na spisku uglavnom igrači koji su bili na zadnjoj utakamici,
Pa otkad je preuzeo repku nema eksperimentisanja. Pa kukao je pola godine kako nemamo ljevog beka, a stalno je zvao iste igrace. I onda slucajno FTV prenosi Young Boys-Tottenham i on pronadje Lulica. Ali zato je Mravac igrao pored 5 boljih stopera. Tu nije imao srece da se neko pojavi u Ligi Prvaka. Ipak je za njega nemoguce upratit igre jednog Cocalica koji je standardan u Grckoj. Ali je za svaki slucaj otjerao Nadarevica i Jahica, da bi bili jos slabiji u odbrani. I onda gledamo komediju u Bukurestu, u glavnoj ulozi Adnan Mravac kao klaun.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
harry_90
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
Pa otkad je preuzeo repku nema eksperimentisanja. Pa kukao je pola godine kako nemamo ljevog beka, a stalno je zvao iste igrace. I onda slucajno FTV prenosi Young Boys-Tottenham i on pronadje Lulica.
Ali zato je Mravac igrao pored 5 boljih stopera.
Mravac mora igrati jer je njegov menadzer takticarev brat,inace nikako ne bi dogurao do bh repke,da batica nije povukao Safeta za rukav

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
storm_raider
-
Kontakt:
Postao/la storm_raider » 24 jul 2011, 16:45
Mravac je igrao i prije Susica i njegovog "batice".
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Pasodzigera
-
Kontakt:
Postao/la Pasodzigera » 24 jul 2011, 17:02
storm_raider je napisao/la:Mravac je igrao i prije Susica i njegovog "batice".
Haj ti to objasni ljudima,koji su reprezentaciju poceli pratiti od Cirkana. Nemoj se cuditi na ove Papetove pljuvace,nace oni razloga uvijek!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
harry_90
-
Kontakt:
Pasodzigera je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Mravac je igrao i prije Susica i njegovog "batice".
Haj ti to objasni ljudima,koji su reprezentaciju poceli pratiti od Cirkana. Nemoj se cuditi na ove Papetove pljuvace,nace oni razloga uvijek!
Cuti bre Panjkovitju dosadan si ko tesne gace.
Najteze je objasnit ljudima koji prate repku od kako je napredni dosao.
-
storm_raider
-
Kontakt:
Postao/la storm_raider » 24 jul 2011, 17:12
Pasodzigera je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Mravac je igrao i prije Susica i njegovog "batice".
Ma ne cudim se ja, otpocetka sam tu, samo ne komentarisem cesto

Bice pljuvaca uvijek, od Kulina bana i dobrijeh dana a

)
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Pasodzigera
-
Kontakt:
Postao/la Pasodzigera » 24 jul 2011, 17:46
harry_90 je napisao/la:Pasodzigera je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Laki nam je malo nervozan.Izvini odrasli nisam te prepoznao

koliko ti kostaju casovi,ili radis za djabaka ?
Nisi smjesan.
Kao da se trudim biti,koji je tvoj problem odrasli ? Jel ti to smeta sto ne podrzavam naprednog i njegovu taktiku ?
Ako ti ne odgovara,ne citaj moje postove i caoo .
Ne podrzavati Susica,znaci ne podrzavati i reprezentaciju,to je jasna stvar kao dan. Samo ima jedna velika razlika ,izmedju ne podrzavanja i pljuvanja. Svako ima svoje ime,pa bi bio red tako ga i nazivati.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
soko
-
Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Pasodzigera je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Mravac je igrao i prije Susica i njegovog "batice".
Cuti bre Panjkovitju dosadan si ko tesne gace.
Najteze je objasnit ljudima koji prate repku od kako je napredni dosao.
Pa da je ti pratis od prije znao bi da je Mravac tu bio i prije Susica. I njegov batica nije menedjer Mravca. Koliko se to puta ovdje pisalo i ti opet isto guras. Jebga nemere svako svatiti neke stvari.
-
harry_90
-
Kontakt:
@Dzigera
Ma sta mi naprica,cuj ne podrzavastakticara,ne podrzavas ni repku

tjaoo.
@tica (soko)
Kako on sve zna,u tebi cuci genije,kako to dosad nisi shvatio ? Rasiri krila i poleti sokole nas,saznaj nam jos koju informaciju,pa nas obavijesti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.