Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jul 2011, 17:15

ne bih da se mjesam al moram reci, povecanje kvaliteta BL je evidentno, ali pojedinci dizu tu ligu i njen kvalitet tako ofirno i pretjerano da stvarno i ja moram se zabrinut za njihovo zdravlje, a sto je jos bitnije prilikom isticanja rasta kvaliteta BL lige opasno, nezdravo pljuju po Italiji, kao da je Italija bila jedini razlog sto BL je decenijama bila na marginama, tako da... ne znam za cije zdravlje bi se mi svi morali vise brinuti :mrgreen:

p.s. procice decenije dok BL dostigne nivo Serie A koja je ista imala dva stoljeca, ako ga ikad dostigne, al necete nikad vidjet ili niste nikad vidjeli da su "zabari" se toliko nafurali na uspjeh svoje lige i pri tome pljuvali po tamo neko ligi koja nema veze sa njima sem sto je pretekla ih u koeficijentu, tako da, malo oko svoje "baste pokosite travu" pa cemo onda o zdravlju, kad se sjetim Antona, a vidim ima i nasljednika dosta, stvarno se zabrinem za njihovo zdravlje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 jul 2011, 17:21

@juvesissoko: nisam htio dalje ovde pisat, al tebi ću reči ne dižem ja ništa ja volim da koliko toliko budemo realni...ima ljudi koji vole i njemački fudbal a i oni koji vole talijanski pa i ovih drugih da dižu one previše za koje navijaju...i meni su neke rasprave dosadile...dobro neka prepucavanja su malo i šala, tamo-vamo...neki se opet u nešto previše užive, al ja od sad ako se ovde pojavim komentarisat ću samo stvari koje se tiču talijanskog fudbala..sve ostalo je sto hiljada puta ispricana priča ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jul 2011, 17:24

effe_sa je napisao/la:@juvesissoko: nisam htio dalje ovde pisat, al tebi ću reči ne dižem ja ništa ja volim da koliko toliko budemo realni...ima ljudi koji vole i njemački fudbal a i oni koji vole talijanski pa i ovih drugih da dižu one previše za koje navijaju...i meni su neke rasprave dosadile...dobro neka prepucavanja su malo i šala, tamo-vamo...neki se opet u nešto previše užive, al ja od sad ako se ovde pojavim komentarisat ću samo stvari koje se tiču talijanskog fudbala..sve ostalo je sto hiljada puta ispricana priča ;)
naravno da je ispucana prica, al kad god vidim da neko napise "ciganski Juve", mafijaska liga, mafijaski Juve,gnoj, zabari, etc etc, priupitacu ga "sinko sta je bilo, sto ti to treba da ostale indirektno vrijedjas", a uvijek dobijem kao odgovor muk, tisinu, pa se moram bavit i psihologijom da bi to sam sebi opisao i shvatio.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2011, 19:19

Mont0 je napisao/la:Dobra fora sa ovim sajtom o Calcio-u, mislim dobar pokusaj, vidjecemo koliko ce imati odjeka u javnosti :D
dodji da aktiviramo temu o Fiorentini :mrgreen: :lol:

inace ja sam tamo daffy 8-)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jul 2011, 19:26

Italia je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Dobra fora sa ovim sajtom o Calcio-u, mislim dobar pokusaj, vidjecemo koliko ce imati odjeka u javnosti :D

ma ko bi reko :P
gdje si ti nestao, cekas da Marchisio progira pa da se javis ovdje, a kako vidim na pripremama je jedan od boljih :)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2011, 19:45

ma nisam nesto vec nemam vremena za ss.ba, a moram priznati da nema foruma na kojem sam se vise svadjao, smijao i nervirao :mrgreen: jednostavno najjaci forum, al jbga :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2011, 19:52

al nije ovaj calciobalkan novi projekat ekipe sa juvebalkana, nije nikako :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jul 2011, 20:22

Italia je napisao/la:ma nisam nesto vec nemam vremena za ss.ba, a moram priznati da nema foruma na kojem sam se vise svadjao, smijao i nervirao :mrgreen: jednostavno najjaci forum, al jbga :mrgreen:
Djes ba dafi, uzmate li ove sezone sve zivo :roll:
nema potpisa

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2011, 20:26

kad sam to ja rekao molim te :roll: samo one sezone kada je Diego dosao, ponijele me emocije :roll:

inace sta ono Roma hoce Marchisija? :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jul 2011, 20:28

Italia je napisao/la:kad sam to ja rekao molim te :roll: samo one sezone kada je Diego dosao, ponijele me emocije :roll:

koji ce nam on djavo :roll:

jedini igraci koje bi ja uzeo ako bi se trampili za Mirka su onaj Sorensen i Kvaljarela
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jul 2011, 20:32

Admir_Sa je napisao/la:
Italia je napisao/la:kad sam to ja rekao molim te :roll: samo one sezone kada je Diego dosao, ponijele me emocije :roll:

jedini igraci koje bi ja uzeo ako bi se trampili za Mirka su onaj Sorensen i Kvaljarela
odobravam!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2011, 20:37

Admir_Sa je napisao/la:

bolje ti znas od vaseg sd ili sta vec :mrgreen: al sta cu ti kad ne volis Marchu..

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 jul 2011, 21:40

Italia je napisao/la:

Vidi ga, k'o grom iz vedra neba :D

Bojim se da previse male raje ovo uredjuje, pa cemo, kad se najvise nalozimo ostati bez sajta :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jul 2011, 22:17

Mont0 je napisao/la:
Italia je napisao/la:

Vidi ga, k'o grom iz vedra neba :D

Bojim se da previse male raje ovo uredjuje, pa cemo, kad se najvise nalozimo ostati bez sajta :lol:

8-)

ma kakvi, glavni urednik je belveder inace osnivac JB portala koji je u funkciji od 2005/06 godine.. takodjer njegova ekipa drzi jos jedan portal za sve lige, ne znam kako se zove al radi vec 2 godine i solidan je.. :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 jul 2011, 00:09

Ova se Cesena pojačala sasvim solidno...

Mutu, Comotto, Guana, Candreva, Eder, sve su to solidni igrači...

Neće biti lagano protiv njih igrati ni jednoj ekipi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jul 2011, 07:03

Znam da je Hazard jedan od najvecih talenata svijeta,znam da Genoa ne pripada vrhu Italijanskoga nogometa i da im se zivo J**+ za evropa ligu,ali ne mogu da shvatim da je ovako reagirala odbrana tima koji igra u seria A,pa ovako nebi mogao proci ni kroz odbranu Vrbanjuse :lol:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 jul 2011, 13:52

Ovaj gol isti na PES 2010 :D

Ovakve sam ja davao na Become a Legend...samo ih pretrčim :D
Ž '21!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 jul 2011, 09:09

Bianconeri1988 je napisao/la:Ovaj gol isti na PES 2010 :D

Ovakve sam ja davao na Become a Legend...samo ih pretrčim :D
na regular :mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 jul 2011, 14:01

Veceras od 20h pocinje izvlacenje kuglica za raspored nadolazeceg prvenstva
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 jul 2011, 15:53

PSG pokupova sve iz Serie A otkako im je Leonardo došao...

Jučer Menez, danas Sissoko, sutra Sirigu... :D
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []