Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
nema potpisa
Ako se ne varam Benjo Filipovic ga je glumio.Admir_Sa je napisao/la:Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Jeste on je bio režiser i pojavio se nekoliko puta kao misteriozni Sahbaz ,ali slika kao Sahbaza nema nigdje .Devil je napisao/la:Ako se ne varam Benjo Filipovic ga je glumio.Admir_Sa je napisao/la:Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo primjetio samlegenda reala je napisao/la:Jeste on je bio režiser i pojavio se nekoliko puta kao misteriozni Sahbaz ,ali slika kao Sahbaza nema nigdje .Devil je napisao/la:Ako se ne varam Benjo Filipovic ga je glumio.Admir_Sa je napisao/la:Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hodža je napisao/la:jel neko koristio LED sat, ili je upoznat sa karakteristikama istog ??![]()
![]()
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi ba hodža i ti pitaš teška pitanje ,mi smo čuli za LED rasvjetu i znamo karakteristike iste ,ali LED sat odakle nema pare za takav sat ,nismo svi bogataši ko ti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Ma bježi ba hodža i ti pitaš teška pitanje ,mi smo čuli za LED rasvjetu i znamo karakteristike iste ,ali LED sat odakle nema pare za takav sat ,nismo svi bogataši ko ti![]()
joj legendo, pa nadao sam se da ćeš barem ti znati..u sve si upućen pa sam mislio da i o ovome znaš neku pametnu
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
E pa ne znam ,bogami ,satove slabo nosim ,ovo LED mi upade u oči pošto znam za rasvjetu ,ona je ekonomičnija manje troši sve više se koristi i u budućnosti će se koristiti ,pa možda i sat ima kaki sličnosti ko zna ,možda štedi baterijuhodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma bježi ba hodža i ti pitaš teška pitanje ,mi smo čuli za LED rasvjetu i znamo karakteristike iste ,ali LED sat odakle nema pare za takav sat ,nismo svi bogataši ko ti![]()
joj legendo, pa nadao sam se da ćeš barem ti znati..u sve si upućen pa sam mislio da i o ovome znaš neku pametnu![]()
![]()
Nemam para da LED stavim na auto a kamoli da sat nosim. 
legenda reala je napisao/la:
E pa ne znam ,bogami ,satove slabo nosim ,ovo LED mi upade u oči pošto znam za rasvjetu ,ona je ekonomičnija manje troši sve više se koristi i u budućnosti će se koristiti ,pa možda i sat ima kaki sličnosti ko zna ,možda štedi bateriju![]()
duže od običnih satova
vidiš kako si ti pametan kad hoćeš to da budeš
to i jeste jedna od karakteristika...displej je ugašen, a kad se pritisne dugme pokaže koliko je sati
a i šminka je
@ Devil
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nemam ja džaba dva fakulteta moj hodža
Ma Štefko nije taj sat toliko ni skup kolko se čini ,nego šta je to Edo opet radio ,fali mi se kako te dero ,kako nemaš pojma ,kako ne znaš ko je Zoran Primorac ,reko zamjenio ga sa Primorcem košarkašom ili sa Borom Primorcem iz Arsenala ,kaže nije ne zna on ništa

Ma Štefko nije taj sat toliko ni skup kolko se čini ,nego šta je to Edo opet radio ,fali mi se kako te dero ,kako nemaš pojma ,kako ne znaš ko je Zoran Primorac ,reko zamjenio ga sa Primorcem košarkašom ili sa Borom Primorcem iz Arsenala ,kaže nije ne zna on ništa
Hah ma pusti indijanca,pise cime se bavio Zoran Primorac,i ja odmah pljus fudbalom,otis'o totalno na Boru Primorca.legenda reala je napisao/la:Pa nemam ja džaba dva fakulteta moj hodža![]()
![]()
![]()
Ma Štefko nije taj sat toliko ni skup kolko se čini ,nego šta je to Edo opet radio ,fali mi se kako te dero ,kako nemaš pojma ,kako ne znaš ko je Zoran Primorac ,reko zamjenio ga sa Primorcem košarkašom ili sa Borom Primorcem iz Arsenala ,kaže nije ne zna on ništa![]()
Nego @hodza jbmt sada me zainteresova da okacim led trake na auto,mog'o bi mi sad poslati pare zbog toga.
samo reci br. računa 
nije beg cicija
p.s. ako zafali, Balo će nas pogurati
nije beg cicija
p.s. ako zafali, Balo će nas pogurati
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Efendija šta je u pitanju pa si mi se nešta obogatio u zadnje vrijeme
te izbaciš sat ,te naočale ,te ono te ovo i pitaš nas kako je bil kupovo ,a sve neki skupi orginali
:roll
Zar se na sergijama tako dobre pare uzimaju i po dženazama ,a ja ne radiš ti džaba u najstabilnijoj firmi u BIH
plate bogovske
Vidi sad i seminarske kupuje ,hoćeš i ovu jednu moju diplomu ako ti treba
Zar se na sergijama tako dobre pare uzimaju i po dženazama ,a ja ne radiš ti džaba u najstabilnijoj firmi u BIH
The one i use is YouTube MP3
legenda reala je napisao/la:Efendija šta je u pitanju pa si mi se nešta obogatio u zadnje vrijemete izbaciš sat ,te naočale ,te ono te ovo i pitaš nas kako je bil kupovo ,a sve neki skupi orginali
Zar se na sergijama tako dobre pare uzimaju i po dženazama ,a ja ne radiš ti džaba u najstabilnijoj firmi u BIH![]()
plate bogovske
![]()
dok je ljudi bit će i dženaza
ne treba mi više diploma, ne znam ni šta ću sa ovim svojim
p.s. legendo, haj mi nađi kako se zovu ove naočale što Balo nosi na mom avataru...ne mogu da skontam nikako, pa možda si ti pametniji
FORZA MARŠAL !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i mene interesuje, hajde ipak imas dva fakultetahodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Efendija šta je u pitanju pa si mi se nešta obogatio u zadnje vrijemete izbaciš sat ,te naočale ,te ono te ovo i pitaš nas kako je bil kupovo ,a sve neki skupi orginali
Zar se na sergijama tako dobre pare uzimaju i po dženazama ,a ja ne radiš ti džaba u najstabilnijoj firmi u BIH![]()
plate bogovske
![]()
dok je ljudi bit će i dženaza![]()
![]()
ne treba mi više diploma, ne znam ni šta ću sa ovim svojim
p.s. legendo, haj mi nađi kako se zovu ove naočale što Balo nosi na mom avataru...ne mogu da skontam nikako, pa možda si ti pametniji
btw. hoce li tko kupiti sat sa AMOLED displayom ?
- legenda reala
- Kontakt:
tek sad ovo vidjeh ,e nema ove naočale se samo proizvode za Maria ,i vjerovatno se i zovu nekako po njemu ,znači nema ih u slobodnoj prodaji hodža ,jedino kad Džeko dođe u Sarajevo pitaj ga da ti traži u Maria jedne i donesehodža je napisao/la:p.s. legendo, haj mi nađi kako se zovu ove naočale što Balo nosi na mom avataru...ne mogu da skontam nikako, pa možda si ti pametniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.