Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2011, 00:49

Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
nema potpisa

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2011, 00:50

jel neko koristio LED sat, ili je upoznat sa karakteristikama istog ?? :roll: :roll:

slika
FORZA MARŠAL !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 00:50

Admir_Sa je napisao/la:Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
Ako se ne varam Benjo Filipovic ga je glumio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 00:58

Devil je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Nije nijedan od njih dvojice, a trenutno se ne mogu sjetiti tacno kako se zove sahbaz
Jeste on je bio režiser i pojavio se nekoliko puta kao misteriozni Sahbaz ,ali slika kao Sahbaza nema nigdje .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jul 2011, 01:00

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Jeste on je bio režiser i pojavio se nekoliko puta kao misteriozni Sahbaz ,ali slika kao Sahbaza nema nigdje .
Evo primjetio sam :roll: Šteta baš mi treba :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2011, 01:03

slika

slika

:roll:
nema potpisa

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2011, 01:05

hodža je napisao/la:jel neko koristio LED sat, ili je upoznat sa karakteristikama istog ?? :roll: :roll:

slika
:roll: :roll: :roll:
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 01:09

Ma bježi ba hodža i ti pitaš teška pitanje ,mi smo čuli za LED rasvjetu i znamo karakteristike iste ,ali LED sat odakle nema pare za takav sat ,nismo svi bogataši ko ti :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2011, 01:13

legenda reala je napisao/la:Ma bježi ba hodža i ti pitaš teška pitanje ,mi smo čuli za LED rasvjetu i znamo karakteristike iste ,ali LED sat odakle nema pare za takav sat ,nismo svi bogataši ko ti :P :P

joj legendo, pa nadao sam se da ćeš barem ti znati..u sve si upućen pa sam mislio da i o ovome znaš neku pametnu :roll: :roll: :D
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 01:18

hodža je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma bježi ba hodža i ti pitaš teška pitanje ,mi smo čuli za LED rasvjetu i znamo karakteristike iste ,ali LED sat odakle nema pare za takav sat ,nismo svi bogataši ko ti :P :P

joj legendo, pa nadao sam se da ćeš barem ti znati..u sve si upućen pa sam mislio da i o ovome znaš neku pametnu :roll: :roll: :D
E pa ne znam ,bogami ,satove slabo nosim ,ovo LED mi upade u oči pošto znam za rasvjetu ,ona je ekonomičnija manje troši sve više se koristi i u budućnosti će se koristiti ,pa možda i sat ima kaki sličnosti ko zna ,možda štedi bateriju :lol: :lol: duže od običnih satova :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 01:20

Nemam para da LED stavim na auto a kamoli da sat nosim. :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2011, 01:24

legenda reala je napisao/la:
E pa ne znam ,bogami ,satove slabo nosim ,ovo LED mi upade u oči pošto znam za rasvjetu ,ona je ekonomičnija manje troši sve više se koristi i u budućnosti će se koristiti ,pa možda i sat ima kaki sličnosti ko zna ,možda štedi bateriju :lol: :lol: duže od običnih satova :mrgreen:

vidiš kako si ti pametan kad hoćeš to da budeš ;)

to i jeste jedna od karakteristika...displej je ugašen, a kad se pritisne dugme pokaže koliko je sati ;)

a i šminka je :D

@ Devil :D :D
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 01:31

Pa nemam ja džaba dva fakulteta moj hodža :lol: :lol: :lol:
Ma Štefko nije taj sat toliko ni skup kolko se čini ,nego šta je to Edo opet radio ,fali mi se kako te dero ,kako nemaš pojma ,kako ne znaš ko je Zoran Primorac ,reko zamjenio ga sa Primorcem košarkašom ili sa Borom Primorcem iz Arsenala ,kaže nije ne zna on ništa :P :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 01:32

legenda reala je napisao/la:Pa nemam ja džaba dva fakulteta moj hodža :lol: :lol: :lol:
Ma Štefko nije taj sat toliko ni skup kolko se čini ,nego šta je to Edo opet radio ,fali mi se kako te dero ,kako nemaš pojma ,kako ne znaš ko je Zoran Primorac ,reko zamjenio ga sa Primorcem košarkašom ili sa Borom Primorcem iz Arsenala ,kaže nije ne zna on ništa :P :P
Hah ma pusti indijanca,pise cime se bavio Zoran Primorac,i ja odmah pljus fudbalom,otis'o totalno na Boru Primorca. :lol: :oops:

Nego @hodza jbmt sada me zainteresova da okacim led trake na auto,mog'o bi mi sad poslati pare zbog toga. :lol:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2011, 01:34

samo reci br. računa :D

nije beg cicija :mrgreen:

p.s. ako zafali, Balo će nas pogurati ;)
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 01:39

Efendija šta je u pitanju pa si mi se nešta obogatio u zadnje vrijeme :mrgreen: te izbaciš sat ,te naočale ,te ono te ovo i pitaš nas kako je bil kupovo ,a sve neki skupi orginali :roll: :roll
Zar se na sergijama tako dobre pare uzimaju i po dženazama ,a ja ne radiš ti džaba u najstabilnijoj firmi u BIH :lol: :lol: plate bogovske :lol:
Vidi sad i seminarske kupuje ,hoćeš i ovu jednu moju diplomu ako ti treba :mrgreen:

BEtov
Kontakt:

Post Postao/la BEtov » 26 jul 2011, 01:39

The one i use is YouTube MP3

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 jul 2011, 01:44

legenda reala je napisao/la:Efendija šta je u pitanju pa si mi se nešta obogatio u zadnje vrijeme :mrgreen: te izbaciš sat ,te naočale ,te ono te ovo i pitaš nas kako je bil kupovo ,a sve neki skupi orginali :roll: :roll
Zar se na sergijama tako dobre pare uzimaju i po dženazama ,a ja ne radiš ti džaba u najstabilnijoj firmi u BIH :lol: :lol: plate bogovske :lol:
Vidi sad i seminarske kupuje ,hoćeš i ovu jednu moju diplomu ako ti treba :mrgreen:

dok je ljudi bit će i dženaza ;) :lol:

ne treba mi više diploma, ne znam ni šta ću sa ovim svojim :lol:

p.s. legendo, haj mi nađi kako se zovu ove naočale što Balo nosi na mom avataru...ne mogu da skontam nikako, pa možda si ti pametniji ;)
FORZA MARŠAL !!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 jul 2011, 12:31

hodža je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Efendija šta je u pitanju pa si mi se nešta obogatio u zadnje vrijeme :mrgreen: te izbaciš sat ,te naočale ,te ono te ovo i pitaš nas kako je bil kupovo ,a sve neki skupi orginali :roll: :roll

dok je ljudi bit će i dženaza ;) :lol:

ne treba mi više diploma, ne znam ni šta ću sa ovim svojim :lol:

p.s. legendo, haj mi nađi kako se zovu ove naočale što Balo nosi na mom avataru...ne mogu da skontam nikako, pa možda si ti pametniji ;)
i mene interesuje, hajde ipak imas dva fakulteta

btw. hoce li tko kupiti sat sa AMOLED displayom ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 13:01

hodža je napisao/la:p.s. legendo, haj mi nađi kako se zovu ove naočale što Balo nosi na mom avataru...ne mogu da skontam nikako, pa možda si ti pametniji ;)
tek sad ovo vidjeh ,e nema ove naočale se samo proizvode za Maria ,i vjerovatno se i zovu nekako po njemu ,znači nema ih u slobodnoj prodaji hodža ,jedino kad Džeko dođe u Sarajevo pitaj ga da ti traži u Maria jedne i donese :mrgreen: :mrgreen: nadam se da sam ti pomogo ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []