FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzDv95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzDv95 » 26 jul 2011, 22:12

Naravno da tamo nije lahko zabiti gol , odigrati mec ali sve se moze kad se hoce i kad se bori . Naravno potrebno je malo i srece ali to prati borbene i hrabre !

PS : 1100 Karti za nase tamo ;)

@Robija haj ganci eno ti ga celik ispada u 2 ligu .

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jul 2011, 22:17

Kako god da bilo mora se izgarati na terenu i kako neko reče iskoristiti brzinu nekoliko naših igrača. Opet i pored svega mislim da bi suljic trebao ući u igru tokom utakmice a nikako zapocinjati jer on nije dorastao jakoj duel igri svih 90 min. Početi sa njim je prilično otvorena varijanta a svi će moratii pokrivati SVE. On na takvu agresivnu koncepciju može odgovoriti cirka 50 min.iz razloga fiz predispozicija. A kad već pominjete Modrica sjetite se da je u prvoj godini igranja u Engleskoj isto tako igrao po 50-60 min, dok nije definitivno ocvrsnuo i pokazao šta može. Prilično je glupo i naivno porediti Suljica sa njim jer ovaj radi u extra uslovom sa vrhunskim trenerima svih referata. ..Opet kažem , zadnja je Plisekova ali bi se zakleo da će biti zamjenjen ako bude starter...i to oko 60 -70 min. Maxumic koji nije igro 6-7 mjeseci znaci prilično nespreman..će vise pretrcati i biti jači u djelu od Suljica iza kojeg je sigurno 20-tak odigranih tekmi( nevažno jel starter ili je ulazio sa klupe). A ono sto nam treba u ovoj tekmi je JAKA DUEL igra i TRKA svih 90 min.
Uostalom , vidjecemo zamisao našeg Ceha

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:18

izvini onda drug :(
ma pusti djecu da malo se igraju ba...
neka oni su mnogo jaki :D jesu oni ikada u europi bili xD
-.-"

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 jul 2011, 22:19

Sve je ovo super, i Dinamo pobjedio i vi u zanosu...al za vas prolaz treba idealna partija svakog pojedinca u obje utakmice UZ VELIKU DOZU SREĆE! Što je još gore ni mi nismo u boljoj situaciji! Vrlo je moguće da Bosna ostane bez predstavnika u Evropi poslije 3.pretkola! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jul 2011, 22:21

Velika je vjerovatnoca da ce samo FKS ostati predstavnik BiH u evropi 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:22

fcs...
Zar ne smatras da ako on ude eto ne na pocetku nego nekoj tamo 50-60 da nasi nece onda biti umorni i nece mu ko imati doduriti pravu loptu ? vidis ima tu mnogo varijanti...
Msm da je rizicno na obadvije ici i ako jeste rizicnija ova prva ali opet je vise isplativija...
zavisi koga bi stavio na mjesto suljica ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jul 2011, 22:26

FCS-FCS je napisao/la:Kako god da bilo mora se izgarati na terenu i kako neko reče iskoristiti brzinu nekoliko naših igrača. Opet i pored svega mislim da bi suljic trebao ući u igru tokom utakmice a nikako zapocinjati jer on nije dorastao jakoj duel igri svih 90 min. Početi sa njim je prilično otvorena varijanta a svi će moratii pokrivati SVE. On na takvu agresivnu koncepciju može odgovoriti cirka 50 min.iz razloga fiz predispozicija. A kad već pominjete Modrica sjetite se da je u prvoj godini igranja u Engleskoj isto tako igrao po 50-60 min, dok nije definitivno ocvrsnuo i pokazao šta može. Prilično je glupo i naivno porediti Suljica sa njim jer ovaj radi u extra uslovom sa vrhunskim trenerima svih referata. ..Opet kažem , zadnja je Plisekova ali bi se zakleo da će biti zamjenjen ako bude starter...i to oko 60 -70 min. Maxumic koji nije igro 6-7 mjeseci znaci prilično nespreman..će vise pretrcati i biti jači u djelu od Suljica iza kojeg je sigurno 20-tak odigranih tekmi( nevažno jel starter ili je ulazio sa klupe). A ono sto nam treba u ovoj tekmi je JAKA DUEL igra i TRKA svih 90 min.
Uostalom , vidjecemo zamisao našeg Ceha
Ko ce bolan vise pretrcati od Suljica :o

Kakva duel igra, necemo se tuci tamo, valjda nam treba brzi igrac pa da pokusamo sta napraviti, a Suljic je jedna od prilika da imamo bar 10 prekida i da iz istih pokusamo zaprijetiti.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jul 2011, 22:27

Babilon
vi imate iskustva sa zidovima pa ako ga sad glabnete znaci definitivno niste ništa naučili pogotovo sto tvrdite da imate bolju ekipu od one prošle god. Sparta je puno teži protivnik i to je klub koji ima kakav-takav ugled u evropi i ne pripada novokomponovanim klubovima tipa sherif ili cluj( na stranu njihovi uspjesi ali tradicija 0)...od sparte nije sramota izgubiti.

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:28

jedan od isjecaka sa njihovih stranica fudbalskoga tima...
We start with Sarajevo at home because both ceded Bosnian team - Railroad and FK. These matches are always hard. It will be a prestigious duel with Jiri Pliska, who worked in our league and at Sparta.
Vjerujte oni nas mnogo respektuju nesmijemo tu da padnemo mozda jeste pametno krenuti sa suljicem...!
Ipak dati go tamo to je neprocijenjivo?.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 jul 2011, 22:35

Sta ste se bola uka.kili od ovih Ceha? Ma poderat cete ih isto kao i mi Sosoa sutra. Okle njih u fudbalu ?? :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 26 jul 2011, 22:38

Hahahahaha Railroad
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:48

poderat ih xD ? o.O

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 jul 2011, 22:49

FCS-FCS je napisao/la:Babilon
vi imate iskustva sa zidovima pa ako ga sad glabnete znaci definitivno niste ništa naučili pogotovo sto tvrdite da imate bolju ekipu od one prošle god. Sparta je puno teži protivnik i to je klub koji ima kakav-takav ugled u evropi i ne pripada novokomponovanim klubovima tipa sherif ili cluj( na stranu njihovi uspjesi ali tradicija 0)...od sparte nije sramota izgubiti.
Nema više klubova sa tradicijom ,ima samo klubova sa parama najbolji primjer je juventus koji nemože proći leha iz poljske u Evropskoj ligi a kada bi gledali tradiciju možda su među pet klubova u svijetu,pa river iz argentine preko 20 titula sad druga liga.Šahtjor iz ukrajine ili rubin iz kazana su sada giganti i za ajax,spartu,PSG itd

BRUTALFANS
Kontakt:

Post Postao/la BRUTALFANS » 26 jul 2011, 22:50

Dolazi karavan nakrcan od zla 8-)

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 26 jul 2011, 22:52

BRUTALFANS je napisao/la:Dolazi karavan nakrcan od zla 8-)
Pise li na njemu CENTROTRANS :?:

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:54

ma ne pise ZLAJATRANS -.-"

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 26 jul 2011, 22:54

Čuj nema više klubova sa tradicijom, ima naravno da ima. Činjenica je da su pare malo obezvrjedile autentičnost klubova ali tradicija je bila i ostala lična karta svakog kluba. Tako da malaga može pokupovati sve i svašta ali će biti i ostati malaga a real real.

Mrkva_i_Cevapi
Kontakt:

Post Postao/la Mrkva_i_Cevapi » 26 jul 2011, 23:12

Cocin Bubanj je napisao/la:ma ne pise ZLAJATRANS -.-"
:lol: :lol: :lol: :lol:

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 23:22

osim ako malaga ne pobjedi jedno 5 puta Real pa ce se i na nju baciti oko...
Vjerujte i Sarajevo da je proslo Cluj bilo bi puno bolje jer bi bili sada puno jaci i bolji...da je to europski tim... vamo kod nas od 150.000 KM koje daje organizator ide mozda 50.000 za igracki kadar... :( jadno !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jul 2011, 23:57

Dirk je napisao/la:Nemoj samo ako kojim slucajem izgubimo, da ospete paljbu po igracima pa da vam odjednom niko ne valja 8-)
Tako je.

Sparta je klub sa 17 kupova,35 titula te bruku grupnih faza i El i LS i KUP EUFA. Ja cu biti zadovoljan samo da se ne obrukamo ni u Pragu ni na Kosevu, svaka pobjeda ili prolaz je PREMIJA!
Upamitte ovo da nebi bilo psovanja ili necega poslje tekme. Naravno kao i svi nadam se prolazu,imamo bar 30% sansi sto nije malo.Trenera strucnjaka koji poznaje Spartu, igrace koji nisu losi a plus se bore ko lavovi. Mozemo ih proci ali ako i ne prodjemo nema zaljenja vec da punimo stadion u ovoj bjednoj PLBIH

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”