FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To i ja govorim, uz podršku sa tribina i ostavljeno srce na terenu možemo se nadati dobrom rezultatu.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
-
- Kontakt:
ma jerane meni se cini da smo se mi vec predali...

-
- Kontakt:
niposto, igraci tako ne razmisljaju 10000%Cocin Bubanj je napisao/la:ma jerane meni se cini da smo se mi vec predali...
Rekao im je plisek fino da se moze, izjavio je i u Ceskoj kako FKS moze pobjedit svakog
Kakva predaje nema predaje ako bude tamo 5 : 1 pa vidjeli ste kako je Borac odigrao kuci mogao je uz vise srece da ih izbaci i nakon blamaze tamo , jos da su tamo izvukli povoljan rezultat :O !
Pa tako i mi tamo odigrati hrabrbo , srcano kako znamo bez zalijetanja naravno vise cuvati gol ali ne treba stati pokusati i zabiti jer to je velika prednost.
Pa tako i mi tamo odigrati hrabrbo , srcano kako znamo bez zalijetanja naravno vise cuvati gol ali ne treba stati pokusati i zabiti jer to je velika prednost.
-
- Kontakt:
e neznam volio bi da je tako
ali pocela su raja dramatizirati !
Sarajevo mora tamo izvuci povoljan rezultat ! Inace su nam sanse sa 50/50 smanjene na 25 !
Vjerujte 0-0,0-1,1-0,2-1 nam odgovara ostalo jok...osim ako nije nasa pobjeda

ali pocela su raja dramatizirati !
Sarajevo mora tamo izvuci povoljan rezultat ! Inace su nam sanse sa 50/50 smanjene na 25 !
Vjerujte 0-0,0-1,1-0,2-1 nam odgovara ostalo jok...osim ako nije nasa pobjeda

Nema veze ako se tam priomi i 5 komada,bitno je pobijediti kod kuce makar jer se dobijaju bodovi za pobjedu .Odma ce godini biti lakse ,dobija se laksi protivnik toga su bili svjesni i Banjalucani.
Ne znam čemu taj pesimizam,šta vam je ljudi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
kakvih pet komada bog vas vidio jeste normalni !?!?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sutra cemo mi razvaliti Sosoa lagano , Zeljo ce poderati one Izraelce a vi samo skidajte gace
... ne mogu da vjerujem citajuci ove gubitnicke komentare !!

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Sarajlijc@
- Kontakt:
prepali se **** sparte pa kad ih je onaj luzerpul prosao sto ne bi i mikimbo je napisao/la:Sutra cemo mi razvaliti Sosoa lagano , Zeljo ce poderati one Izraelce a vi samo skidajte gace... ne mogu da vjerujem citajuci ove gubitnicke komentare !!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
u kolko je utakmica i ima li ko link za stream s nasim komentarom ?
hvala
hvala
Ko se boji , mi smo samo realni necemo da se hvalimo tipa : Zgazit cemo ih i na kraju dodzu provokatori i ismijavaju nas zbog loseg rezultata i toga sto smo pisali -.
Ali eto samo za vas i provokatore :
ZGAZIT CEMO IH 0 : 3 MINIMALNO !
Ali eto samo za vas i provokatore :
ZGAZIT CEMO IH 0 : 3 MINIMALNO !
-
- Kontakt:
Sve zakljucajte djecu sklonite...............vasim selom horde prolaze
Pobijeda 0-1 torlak glavom 

Samo televizije u BiH mogu biti dovoljno nesposobne da obezbjede prenos naših klubova u Evropi. Možemo gledati od Dinama , Hajduka i sva moguća sranja od utakmica samo se sa našim klubovima stvari mogu iskomplikovati. Kome mi plaćamo TV pretplatu majko moja.
U novi boj ...
Stoke - Hajduk, neces moci gledati, jer nema prenosa. 

Ja mislim da ni HRT nije prenosio baš sve utakmice njihovih klubova u Evropi!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Varteks i Split nisu prenosili. Samo Dinamo.
Ma ni prvi ni posljednji put da nece biti prenosa neke važne utakmice, tu je live stream, nista ne brinite 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
.... Nema veze, nek ne prenose zato će i dobit RTV taksu od mene, al malo sutra
....

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a mogli su prenositi dinamo, partizan, hajduk u evropa ligi, a ne mogu se snaci za svoje domace klubove.... stvarno zalosno
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, bvsic, epidemija, Fouzi1, Hajdeee, HordasFks, JavierBosnia, jurisicduska, kanarinac, Konzerva, laki23, Lavcina, mnon46, MokraKifla, mosarajvosa83, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, senad82, soe i 120 gostiju.