e pitacu te par stvari:Virtu4l je napisao/la:Već je Virtu4l pisao o tome. Virtu4l navija za Željezničar, a ostale simpatiše, između ostalih i Chelsea. To ti se nekako poklopi u životu, ali ja sa razlogom simpatišem Chelsea. Bio jednom jedan Mario Stanić, dijete Željezničara, koji je 'igrom slučaja' napravio sjajnu karijeru, pa neke davne 2000. godine (kada je većina onih koji ovo čitaju imala 7-8 godina i išli su prvi ili drugi razred osnovne škole) taj isti Stanić prelazi u Chelsea, pa onda u svojoj prvoj utakmici West Hamu zabija jedan strašan gol (sorry kapitenu, hehe). Šta ti onda preostaje, da sabereš 2+2, u mojoj matematici to iznosi 4. Sasvim dovoljno da se počnu gajiti osjećaji prema jednom stranom klubu, zar ne? Ali 'voljeti' neki klub zato jer je osvojio Ligu prvaka 2005. godine ili zato jer ima dobru 'formaciju' na PES-u? Ma dajj...LFCBiH je napisao/la:Nevbidim razloga raspravljanju sa ovakvim likovima poput virtuala i slicnim pustite ih kraju jer i oni bi voljeli da imaju klub o kojem je vrijedno pisati ili pricati kako god..Uglavnom dok je virtuala i slicnih ubjedjen sam da se LIVERPOOL voli a za druge se "navija"
Zato ste mi vi šega... Volite vi Liverpool, ali ćete čitav život uživati uz 'sjajne' komentare Kemala Ahmetovića ili Igora Kristića i to će biti najbliže što ste prišli voljenom klubu...
Kad se vec furas na tu ozbiljnost i to zasto onda ti kao najvece dijete provociras na ovoj temi stalno? Ja ne citam temu Chelsea pa ne znam da li neko od navijaca Liverpoola ide na tu temu da provocira ali sumnjam da to radi u tolikoj mjeri kao ti.
Kako mozes simpatisati igraca koji je iz Sarajeva a igra za hrvatsku? ja ne mogu nikako uvijek ce mi biti drazi npr Baljic ali ni zbog njega nisam navijao ni za fener a ni za real jer ne volim turke i real madrid.
zasto se osjecas uvrijeđeno kad dobijes odgovore kakve si zasluzio radi svojih provokacija.
kemal ahmetovic ne prenosi englesku ligu. zasto mislis da si ti npr. stariji od mene i da ja npr pratim fudbal od finala 2005 a ne mozda i dosta prije nego sto si ti poceo.
ako dobijem zreo i razuman odgovor na ova pitanja za mene ces tek onda biti na tolikom nivou da ti dam razuman odgovor na tvoje provokacije.