Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 18 jul 2009, 01:12

Virtu4l je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Nevbidim razloga raspravljanju sa ovakvim likovima poput virtuala i slicnim pustite ih kraju jer i oni bi voljeli da imaju klub o kojem je vrijedno pisati ili pricati kako god..Uglavnom dok je virtuala i slicnih ubjedjen sam da se LIVERPOOL voli a za druge se "navija"
Već je Virtu4l pisao o tome. Virtu4l navija za Željezničar, a ostale simpatiše, između ostalih i Chelsea. To ti se nekako poklopi u životu, ali ja sa razlogom simpatišem Chelsea. Bio jednom jedan Mario Stanić, dijete Željezničara, koji je 'igrom slučaja' napravio sjajnu karijeru, pa neke davne 2000. godine (kada je većina onih koji ovo čitaju imala 7-8 godina i išli su prvi ili drugi razred osnovne škole) taj isti Stanić prelazi u Chelsea, pa onda u svojoj prvoj utakmici West Hamu zabija jedan strašan gol (sorry kapitenu, hehe). Šta ti onda preostaje, da sabereš 2+2, u mojoj matematici to iznosi 4. Sasvim dovoljno da se počnu gajiti osjećaji prema jednom stranom klubu, zar ne? Ali 'voljeti' neki klub zato jer je osvojio Ligu prvaka 2005. godine ili zato jer ima dobru 'formaciju' na PES-u? Ma dajj...

Zato ste mi vi šega... Volite vi Liverpool, ali ćete čitav život uživati uz 'sjajne' komentare Kemala Ahmetovića ili Igora Kristića i to će biti najbliže što ste prišli voljenom klubu...
e pitacu te par stvari:
Kad se vec furas na tu ozbiljnost i to zasto onda ti kao najvece dijete provociras na ovoj temi stalno? Ja ne citam temu Chelsea pa ne znam da li neko od navijaca Liverpoola ide na tu temu da provocira ali sumnjam da to radi u tolikoj mjeri kao ti.
Kako mozes simpatisati igraca koji je iz Sarajeva a igra za hrvatsku? ja ne mogu nikako uvijek ce mi biti drazi npr Baljic ali ni zbog njega nisam navijao ni za fener a ni za real jer ne volim turke i real madrid.
zasto se osjecas uvrijeđeno kad dobijes odgovore kakve si zasluzio radi svojih provokacija.
kemal ahmetovic ne prenosi englesku ligu. zasto mislis da si ti npr. stariji od mene i da ja npr pratim fudbal od finala 2005 a ne mozda i dosta prije nego sto si ti poceo.
ako dobijem zreo i razuman odgovor na ova pitanja za mene ces tek onda biti na tolikom nivou da ti dam razuman odgovor na tvoje provokacije.
You are someone else I am still right here

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 18 jul 2009, 01:26

Ako je istina da perez nudi 22mil eura + sneijder i Negredo za Xabija(tako pisu neki mediji ) to bi trebalo oberucke prihvatiti...

Sto se tice provokacija cska london navijaca, uvjeren sam da 99% njih navija za CSKA London otkako je Abram dos'o, pa tako i ovaj sto stavlja gol HRVATSKOG igraca(jos fora nesto pise ponik'o u dresu zelje ovo ono...sine ti nisi cuo za njeg dok abram nije dos'o pa dok nisi poceo navijati za klub koji je "in") u dresu chelsea, koji je vjerovatno i vidio tek poslije dolaska abrama, tako da njih treba samo ignorisati...dovoljno je bilo procitati da se dice s tim sto je njihov klub prvi nosio dresove s brojevima ili sto je prvi letio avionom na neku tekmu u premiershipu da shvatimo njihov intelektualni nivo :mrgreen: :mrgreen:

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 18 jul 2009, 01:39

fanatic je napisao/la:Ako je istina da perez nudi 22mil eura + sneijder i Negredo za Xabija(tako pisu neki mediji ) to bi trebalo oberucke prihvatiti...

Sto se tice provokacija cska london navijaca, uvjeren sam da 99% njih navija za CSKA London otkako je Abram dos'o, pa tako i ovaj sto stavlja gol HRVATSKOG igraca(jos fora nesto pise ponik'o u dresu zelje ovo ono...sine ti nisi cuo za njeg dok abram nije dos'o pa dok nisi poceo navijati za klub koji je "in") u dresu chelsea, koji je vjerovatno i vidio tek poslije dolaska abrama, tako da njih treba samo ignorisati...dovoljno je bilo procitati da se dice s tim sto je njihov klub prvi nosio dresove s brojevima ili sto je prvi letio avionom na neku tekmu u premiershipu da shvatimo njihov intelektualni nivo :mrgreen: :mrgreen:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Swaka cast jarane za post!Mogu da se kladim da su prije abramovica navijali za Real ili nisu znali sta je fudbal uopste,al et jbg jarane engleska liga postade popularna pa pređose na neki engleski tim a bas cska tih god osvojio dvije mizerne titule!ccchahah :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2009, 02:41

fera je napisao/la: e pitacu te par stvari:
Kad se vec furas na tu ozbiljnost i to zasto onda ti kao najvece dijete provociras na ovoj temi stalno? Ja ne citam temu Chelsea pa ne znam da li neko od navijaca Liverpoola ide na tu temu da provocira ali sumnjam da to radi u tolikoj mjeri kao ti.
Valjda je to tipično navijački, provociranje (ne vrijeđanje!) suparnika... Šta ima loše u tome ako vas s' vremena na vrijeme podsjetim da 19 godina niste osvojili titulu. Zato što su mi većinom ovdje komični likovi, zaluđeni nekom (za njih) iluzijom, MTV likovi kojima je draži neki Gerrard od recimo Sejada Salihovića.
fera je napisao/la:Kako mozes simpatisati igraca koji je iz Sarajeva a igra za hrvatsku? ja ne mogu nikako uvijek ce mi biti drazi npr Baljic ali ni zbog njega nisam navijao ni za fener a ni za real jer ne volim turke i real madrid.
Simpatišem ga jer je igrao za Željezničar, klub za koji navijam. Ko ti kaže da i meni Baljić nije draži od Stanića? Zar bih trebao da ga mrzim? Odluka je njegova, bio je sjajan igrač i nikada nije pljuvao po nama. Zar bih trebao mrziti i Ibrahimovića i sve ostale koji ne igraju za BiH?
fera je napisao/la:zasto se osjecas uvrijeđeno kad dobijes odgovore kakve si zasluzio radi svojih provokacija.
Uopšte se ne osjećam uvrijeđeno, ali tvoji 'ađutanti' su mi pokušali prikačiti neke stvari koje nisam rekao i kada sam ih poklopio, onda su opet pronašli neka primitivna rješenja. (Pogledaj prvi odgovor).
fera je napisao/la:kemal ahmetovic ne prenosi englesku ligu.
Pa šta? Ja mislim da je svako sa bar malo inteligencije shvatio zašto sam spomenuo ovu dvojicu komentatora. Siguran sam da si ti shvatio.
fera je napisao/la:zasto mislis da si ti npr. stariji od mene i da ja npr pratim fudbal od finala 2005 a ne mozda i dosta prije nego sto si ti poceo.
Upravo iz tog razloga sam napisao "većina", da ne bih uvrijedio one koji možda već duže vremena prate Liverpool i sjećaju se neke od Liverpoolovih titula, bar onih krajem osamdesetih, jer ti garantujem da 80% onih koji su redovni u ovoj temi nisu bili rođeni kada je Liverpool osvojio svoj posljednji Premiership.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 18 jul 2009, 08:46

Virtu4l je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Nevbidim razloga raspravljanju sa ovakvim likovima poput virtuala i slicnim pustite ih kraju jer i oni bi voljeli da imaju klub o kojem je vrijedno pisati ili pricati kako god..Uglavnom dok je virtuala i slicnih ubjedjen sam da se LIVERPOOL voli a za druge se "navija"
Već je Virtu4l pisao o tome. Virtu4l navija za Željezničar, a ostale simpatiše, između ostalih i Chelsea. To ti se nekako poklopi u životu, ali ja sa razlogom simpatišem Chelsea. Bio jednom jedan Mario Stanić, dijete Željezničara, koji je 'igrom slučaja' napravio sjajnu karijeru, pa neke davne 2000. godine (kada je većina onih koji ovo čitaju imala 7-8 godina i išli su prvi ili drugi razred osnovne škole) taj isti Stanić prelazi u Chelsea, pa onda u svojoj prvoj utakmici West Hamu zabija jedan strašan gol (sorry kapitenu, hehe). Šta ti onda preostaje, da sabereš 2+2, u mojoj matematici to iznosi 4. Sasvim dovoljno da se počnu gajiti osjećaji prema jednom stranom klubu, zar ne? Ali 'voljeti' neki klub zato jer je osvojio Ligu prvaka 2005. godine ili zato jer ima dobru 'formaciju' na PES-u? Ma dajj...

Zato ste mi vi šega... Volite vi Liverpool, ali ćete čitav život uživati uz 'sjajne' komentare Kemala Ahmetovića ili Igora Kristića i to će biti najbliže što ste prišli voljenom klubu...

vjerovao ili ne, ja se Stanića sjećam.....a što se Liverpoola tiče, ne navijam za njih zbog jedne utakmice ili zbog igrica....VOLIM IH
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2009, 10:14

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 jul 2009, 10:25

fanatic je napisao/la:Ako je istina da perez nudi 22mil eura + sneijder i Negredo za Xabija(tako pisu neki mediji ) to bi trebalo oberucke prihvatiti...
bilo bi lijepo da je to istina ali nazalost nije,jer nije ni perez toliko lud
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jul 2009, 10:29

Znam da ima puno onih koji navijaju za liverpool od 2005.,hvala Bogu nisam medju tim navijacima,za mene bi to bio licni poraz da za neki klub navijam zbog neke titule,ali isto tako ima i previse onih koji za cska navijaju otkako je abramovich dosao 2004. sto znaci da ni navijaci cska nisu drugaciji od onih koji za liverpool navijaju od 2005....Sjecam se do prije 2 godine malo ko je znao za salihovica,ili ibisevica,u novinama bi nekad na onim sitnim krajevima objavili poneku informaciju o ibisevicu i salihovicu kako dobro suradjuju u nekom malom klubu hofenhajmu u 2. ligi njemacke koji je vlasnistvo nekog milijardera,a danas im pola bosne zna citav zivot napamet otkako su se rodili pa do danasnjeg dana,novinari ih ne popustaju i za njih su rezervisani samo oni veliki naslovi....gerrard je svoju karijeru poceo graditi sa 8 godina,kada je usao na akademiju liverpoola i sve do danasnjih dana,usao je u prvi tim 1998 i nakon toga pitati kako moze neko voljeti gerrarda od salihovica je apsurdno,za salihovica se nije ni moglo znati kad je ovaj dovodio liverpoolove navijace do ostvarenja snova... Ipak,nijedan igrac liverpoola,ukljucujuci i gerrarda i carrarghera nikada nece biti vazniji od samog kluba i njegove tradicije...Ok,mozda nikad necu otici na utakmicu liverpoola,iako to jednog dana ABD planiram,stvar Bozije sudbine,ali ja cu navijati za taj klub sta god se desilo,pa i ako mi i najblize mjesto liverpoolu bude TV.... sto opet ne znaci da ja ne navijam ni za jedan klub iz bh. lige,jer sarajevo pratim otkad znam za sebe,ali danas , sto se tice situacije kakva je danas opcenito u sportu,kako ocekivati da djeca od 6-7 godina (koja prate ono sto se zove fudbal ne manekenstvo od fudbala) prate nekih bh. klub kada je roditelje strah povesti ih na utakmicu (ili iz slicnih razloga) a na TVu izmedju stranih liga i bh. lige prioritet imaju ove prve navedene :?: Pa cak i na BH radiju 1 i na radiju federacije veci prioritet ima dnevnik u 5 nego drugo poluvrijeme utakmica :!: :!: :!: :!: Sad pola BiH navija za wolfsburg zbog misimovica i dzeke,nista vise o tom klubu ne znaju,ako jednog dana odu iz tog kluba u npr. milan,svi ce glumiti istinske navijace rossonera itd..Naravno,igraci koji igraju za reprezentaciju su trenutnu svijetla tacka naseg fudbala,ali daleko od toga da ce oni svojim igrama i potezima utjecati na klubove koje cu simpatisati,mogu mi biti dragi kao bh. igraci koji su u vrhu svjetskog fudbala i koji promovisu ovu drzavu na jedan lijep nacin :D

Vjerujem da je moguce da sneijder i negredo dodju u zamjenu za alonsa + 22 miliona eura,jeste da su oni kvalitetni igraci,ali za kakve ih je cijene real stavio na prodaju prije otprilike mjesec dana,mozda se i uklapaju u onih 35 miliona koliko trazi benitez,sto dodje sasvim dobro za obje strane,oni se otarase igraca koji im ne trebaju,mi dobijemo igrace koji nam trebaju + jos novca za silvu...ne moze bolje :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2009, 10:50

Taj isti Salihović je sa 20. godina igrao za prvi tim Herthe, Marcelinho mu je davao da izvodi slobodnjake i kornere prije njega. Odigrao je 5-6 utakmica, da bi kasnije zbog toga što je bio u nemilosti trenera otišao u Hoffenheim. Tako da popularnost Salihovića datira mnogo prije Hoffenheima, a da ne pričam da je bio nosioc igre u našoj U21 selekciji, prije svega u famoznom dvomeču baraža protiv Češke Republike, kada je postigao sjajne golove Česima. Dakle, ko prati naš fudbal upoznao je Salihovića mnogo ranije, a i Ibišević je bio dio te sjajne generacije, koja danas nosi naš fudbal (Džeko, Ibričić, Salihović, Ibišević, Pandža).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jul 2009, 11:10

Virtu4l je napisao/la:Taj isti Salihović je sa 20. godina igrao za prvi tim Herthe, Marcelinho mu je davao da izvodi slobodnjake i kornere prije njega. Odigrao je 5-6 utakmica, da bi kasnije zbog toga što je bio u nemilosti trenera otišao u Hoffenheim. Tako da popularnost Salihovića datira mnogo prije Hoffenheima, a da ne pričam da je bio nosioc igre u našoj U21 selekciji, prije svega u famoznom dvomeču baraža protiv Češke Republike, kada je postigao sjajne golove Česima.
Sjecam se utakmice na Kosevu protiv Ceske i sudac nas je dosta "potkrao "steta sto nismo prosli a ako je salihovic sa 20 godina igrao za prvi tim herthe to je bila 2005. godina,a u toj famoznoj 2005. liverpool je na krilima gerrarda osvojio LP
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 jul 2009, 11:21

Roma are ready to cash in on Alberto Aquilani by selling him to Premier League side Liverpool, according to Il Corriere Dello Sport.

Despite the denials coming from Trigoria over the last few days, today's report is convinced the Italian club will sell their man to the Reds. In the event that Real Madrid push through a move for Xabi Alonso, the English side would need to fill the void. In addition, it is suggested the Giallorossi need to balance their books and require around €30 million in order to do so.

Roma coach Luciano Spalletti has already revealed the club would consider a big offer for Aquilani if it arrived. Giallorossi directors Bruno Conti and Daniele Prade, as well as agent Franco Zavaglia, have denied the player will be sold, but the feeling around Trigoria is that the club are ready to trade for the right money.

It is said the move depends on Alonso. If the Spaniard moves from Anfield, Liverpool are expected to strengthen their relationship with the Lupi in order to land 'Il Principino'.

Ne bi ni Aquilani bio los umjesto Xabija
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2009, 11:23

Ne bi ni Aquilani bio los umjesto Xabija
Ja ne volim te igrace koji dolaze iz Italijanske lige :S Nemoj da bude kao i sa Dossenom ...

:mrgreen: Liverpool umjesto Xabija dovodi Silvu :mrgreen:

Sve je izglednije da će Liverpool pustiti Xabija Alonsa (27) u madridski Real, a kao zamjenu će pokušati dovesti još jednog španjolskog nogometaša, Valencijina Davida Silvu...

Engleski Times piše da su "redsi" sve voljniji pustiti Alonsa u Madrid za 32 milijuna funti, a veliku ulogu u vjerojatnoj realizaciji transfera ima i činjenica da u subotu istječe rok u kojem je i Real Sociedad mogao "omastiti brk" od Xabijeve prodaje.

Naime, prema dogovoru iz 2004., baskijski klub, koji je prodao svog veznjaka Liverpoolu, imao je pravo na 20 posto od sljedećeg Alonsova transfera, ali rok za tu opciju u subotu istječe. Liverpoolu bi tako sada pripao sav novac od transfera, pa Rafael Benitez više nije toliko krut kad je u pitanju posao s Madriđanima.

Times zato pretpostavlja da Alonso neće ni otputovati s Liverpoolom na azijsku turneju. Umjesto toga, već bi se sljedeći tjedan mogao naći pod zapovjedništvom Realova trenera Manuela Pellegrinija. Postoji mogućnost i da bi "kraljevski klub" kao dio odštete za Alonsa mogao na Otok poslati i Nizozemca Wesleyja Sneijdera.

Što se, pak, tiče Davida Silve (23), on je nedavno izjavio kako bi volio ostati u Španjolskoj, ali činjenica da je Rafa Benitez njegov veliki obožavatelj, mogla bi promijeniti mišljenje mladog veznjaka.

ZNACI : Danas ili sutra treba ocekivati prelaz Xabija u ReaL Madrid ;)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 18 jul 2009, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 18 jul 2009, 11:25

Virtu4l je napisao/la:

Ta tvoja prica vec je zastarjela mada ima u tome dosta istine..
Licno ja niti sam neki napuhani slinavac niti (volim)navijam za FCL od 2005 nego mnogo mnogo ranije sam poceo simpatisati FCL iz mnogo mnogo razloga tacnije negdje od 97-98 sam poceo pomalo pratiti FCL u onoj mjeri u kolikoj su tadasnji uslovi dozvoljavali...
Druga stvar kacis se tih titula pa covjece mi ih bar imamo osvojenih vise nego ce ih CSKA ikad vidjeti na kraju krajeva gdje je bio CSKA prije dolazka Avramovica ?Znam sad ce biti komentari tipa zivis u proslosti itd.. ali fudbal nije u engleskoj nastao dolazkom avramovica ili sta znam koga neego mnogo mnogo prije prema tome uspjeh se neracuna kako kome odgovara nego na jedan sasvim drugi nacin koji ocito tvoj mali mozak nemoze razumjeti..
Spominjes Salihovica i ostale igrace a ja cu te pitati samo na koliko tekmi reprezentacije si otisao ?
Meni je repka BiH ispred svega i ne propustam nijednu domacu utakmicu bez obzira u kom se djelu bih igrala na gostovanja nazalost neidem iz takodje mnogo razloga ali bar ih pratim koliko mogu...
I nemoj vise bolan zalazit na ovu temu predstavljas se kao stariji a ponasas se kao dijete od 10 godina i dobro ti je neko rekao voljeti igraca koji je porijeklom iz BiH a igra za neku drugu reprezentaciju je cista glupost prema tome razguli brate i saraj tamo na temi cska ...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 jul 2009, 11:52

Liverpool pušta Alonsa, a dovodi Davida Silvu?

Sve je izglednije da će Liverpool pustiti Xabija Alonsa (27) u madridski Real, a kao zamjenu će pokušati dovesti još jednog španjolskog nogometaša, Valencijina Davida Silvu...

Engleski Times piše da su "redsi" sve voljniji pustiti Alonsa u Madrid za 32 milijuna funti, a veliku ulogu u vjerojatnoj realizaciji transfera ima i činjenica da u subotu istječe rok u kojem je i Real Sociedad mogao "omastiti brk" od Xabijeve prodaje.

Naime, prema dogovoru iz 2004., baskijski klub, koji je prodao svog veznjaka Liverpoolu, imao je pravo na 20 posto od sljedećeg Alonsova transfera, ali rok za tu opciju u subotu istječe. Liverpoolu bi tako sada pripao sav novac od transfera, pa Rafael Benitez više nije toliko krut kad je u pitanju posao s Madriđanima.

Times zato pretpostavlja da Alonso neće ni otputovati s Liverpoolom na azijsku turneju. Umjesto toga, već bi se sljedeći tjedan mogao naći pod zapovjedništvom Realova trenera Manuela Pellegrinija. Postoji mogućnost i da bi "kraljevski klub" kao dio odštete za Alonsa mogao na Otok poslati i Nizozemca Wesleyja Sneijdera.

Što se, pak, tiče Davida Silve (23), on je nedavno izjavio kako bi volio ostati u Španjolskoj, ali činjenica da je Rafa Benitez njegov veliki obožavatelj, mogla bi promijeniti mišljenje mladog veznjaka.
:D :D :D joj da hoce biti ovako ...daj boze
FK Pjetlovi

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jul 2009, 12:31

Joj da se hoće ovo oko Slive rješit rodit ću se ponovo. Silva bi vam legao kao kec na desetku. Alonsa ste dobro utopili.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jul 2009, 12:41

Dobro je da smo se vratili na temu :S , ovakve ljude kao sto je virtu4l treba ignorisati, dolazi ovdje i iznosi nam neka svoja misljenja koja nikog ne zanimaju.. Mi smo budale ako padnemo na ovakve prvorazredne provokacije..
<< Ova varijanta da nam dodje Snajder i 22 miliona uopste nije losha,, A Silva bu nam sjeo ko budali shamar xP

YNWA <3
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 18 jul 2009, 13:25

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93382.aspx zanimljivo :D mislim da je ovo pogodno samo za vas
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2009, 13:36

nesto se suska da bi douglas costa mogo bit ono pojacanje koje je rafa reko da ce uznemirit staog alkoholicara,,to je nekako najlogicnije kad tevez nije doso,,znamo da SCUM vec duze vrijeme pokusava dovest costa,,a i izgleda da smo u dobrim odnosima s gremiom zbog prodaje lucasa nama :lol:

ovo je samo trac al gdje ima vatre ima i dima :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jul 2009, 13:47

Phill Jackson je napisao/la:nesto se suska da bi douglas costa mogo bit ono pojacanje koje je rafa reko da ce uznemirit staog alkoholicara,,to je nekako najlogicnije kad tevez nije doso,,znamo da SCUM vec duze vrijeme pokusava dovest costa,,a i izgleda da smo u dobrim odnosima s gremiom zbog prodaje lucasa nama :lol:

Bog zna sta se rafi mota po glavi :mrgreen: Dobro je sto se masch prikljucio ekipi u svicarskoj :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2009, 13:52

reds_forever je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:nesto se suska da bi douglas costa mogo bit ono pojacanje koje je rafa reko da ce uznemirit staog alkoholicara,,to je nekako najlogicnije kad tevez nije doso,,znamo da SCUM vec duze vrijeme pokusava dovest costa,,a i izgleda da smo u dobrim odnosima s gremiom zbog prodaje lucasa nama :lol:

Bog zna sta se rafi mota po glavi :mrgreen: Dobro je sto se masch prikljucio ekipi u svicarskoj :D
aha,,i on kcerku dobio,,joj svi cerke imaju,i on i torres i gerrard,,kad ce vise sina dobit da nam osiguraju buducnost :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.