10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Opet odgovor ti je katastrofa. Smijesan nisi, a ispadas smijesan.
Pises gluposti kao nije bilo Mravaca dok Pape nije bio tu, a jeste znaci grijesis.
I ne znam samo otkud ti to za Mravca da mu je Susicev brat menedjer znaci nula.
Djaba stavljas te smiley faces.
Pises gluposti kao nije bilo Mravaca dok Pape nije bio tu, a jeste znaci grijesis.
I ne znam samo otkud ti to za Mravca da mu je Susicev brat menedjer znaci nula.
Djaba stavljas te smiley faces.
Bio je mravac i prije susica, ali nije bio standardan. Tu je ogromna razlika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da tu je bio Nadarevic jedno vrijeme. Nadarevic koji nesto svoje gura, nije ga bilo jedno vrijeme Cire i sad zadnji par utakmica, jer na pocetku sezone imao povredu i onda nije htio doci u Meksiko, rekao povreda a onda igrao za svoj tim. Jahic koji je vecinu sezone imao povrede. Znaci ostali su Pandza i Mravac a Pandze nije bilo u Americi i ostao je Mravac. Susic je trebao pozvati Cocalica, ostali stoperi sto se ovdje spominju su tu nesto kao Mravac ili slabiji nikako bolji od Pandze.
Uostalom Pape, doveo je Lulica(sigurno jedan od najboljih nasih igraca), Mujdzu, Vranjesa ubacio u tim, malog Besica i nasao poziciju za Medu.
Nije Pape kriv sto su Miske i Dzeko u slaboj formi, rad toga mi i ne izgledamo dobro na terenu. A nemamo i Salihovica, tj nismo imali.
Sad ako se Papac jos vrati, Beg i ako se drug Dzeko kolko toliko vrati u formu to ce sve puno bolje izgledati.
Uostalom Pape, doveo je Lulica(sigurno jedan od najboljih nasih igraca), Mujdzu, Vranjesa ubacio u tim, malog Besica i nasao poziciju za Medu.
Nije Pape kriv sto su Miske i Dzeko u slaboj formi, rad toga mi i ne izgledamo dobro na terenu. A nemamo i Salihovica, tj nismo imali.
Sad ako se Papac jos vrati, Beg i ako se drug Dzeko kolko toliko vrati u formu to ce sve puno bolje izgledati.
Stvarno mi nije jasno zasto niko ne govori o ovm Zahirovicu sto igra u Rusiji, momak igra odlicno, i treba ga pozvati protiv Grcke.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
selektor je pape, upamti to dobrovendeta87 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto niko ne govori o ovm Zahirovicu sto igra u Rusiji, momak igra odlicno, i treba ga pozvati protiv Grcke.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:selektor je pape, upamti to dobrovendeta87 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto niko ne govori o ovm Zahirovicu sto igra u Rusiji, momak igra odlicno, i treba ga pozvati protiv Grcke.dok je on tu, u 8 kvalifikacionih ciklusa ce pozvati 2, eventualno ako bude raspolozen, 3 nova igraca da ih isproba....
E vj... ti takvog selektora. Bas pratim rusku ligu i ovaj Zahirovic igra pravo dobro, a i mi smo deficitarni na poziciji zadneg veznog.
Mujdza, Lulic, Besic, Vranjes, Subasic, Maletic i jos par koji su bili tu pozvani a nisu krenuli u Luksemburg ili Albaniju.. Bunoza, Visca, HandzicPapastathopoulos je napisao/la:selektor je pape, upamti to dobrovendeta87 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto niko ne govori o ovm Zahirovicu sto igra u Rusiji, momak igra odlicno, i treba ga pozvati protiv Grcke.dok je on tu, u 8 kvalifikacionih ciklusa ce pozvati 2, eventualno ako bude raspolozen, 3 nova igraca da ih isproba....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nije on jedini igrac kojeg treba pozvat i nema bolje prilike od ove...prijat. protiv grcke....al pape hoce najjaci sastav...vendeta87 je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:selektor je pape, upamti to dobrovendeta87 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto niko ne govori o ovm Zahirovicu sto igra u Rusiji, momak igra odlicno, i treba ga pozvati protiv Grcke.dok je on tu, u 8 kvalifikacionih ciklusa ce pozvati 2, eventualno ako bude raspolozen, 3 nova igraca da ih isproba....
E vj... ti takvog selektora. Bas pratim rusku ligu i ovaj Zahirovic igra pravo dobro, a i mi smo deficitarni na poziciji zadneg veznog.
[/quote]
nije on jedini igrac kojeg treba pozvat i nema bolje prilike od ove...prijat. protiv grcke....al pape hoce najjaci sastav...[/quote]
Slazem se s tobom da nije jedini. A kakv mu je najaci sastav ako mu na poziciji zadnjeg veznog igra covjek koji ima 35 godina a o desnom krilu da i ne govorim. Trebao bi on pozvati 5-6 novih igraca protiv Grrcke pa vidjeti na koga od njih se moze racunati.
nije on jedini igrac kojeg treba pozvat i nema bolje prilike od ove...prijat. protiv grcke....al pape hoce najjaci sastav...[/quote]
Slazem se s tobom da nije jedini. A kakv mu je najaci sastav ako mu na poziciji zadnjeg veznog igra covjek koji ima 35 godina a o desnom krilu da i ne govorim. Trebao bi on pozvati 5-6 novih igraca protiv Grrcke pa vidjeti na koga od njih se moze racunati.
Mislim da previse dizete Zahirovica,gledao sam ga 90% tekmi u novom klubu-potencijal jeste ali mu je mjesto jos u mladoj,tvrdim da je Ljevakovic bolji igrac trenutno od njega a i Besic makar po igrama u reprezentaciji
santos je napisao/la:Mislim da previse dizete Zahirovica,gledao sam ga 90% tekmi u novom klubu-potencijal jeste ali mu je mjesto jos u mladoj,tvrdim da je Ljevakovic bolji igrac trenutno od njega a i Besic makar po igrama u reprezentaciji
Sto puta bolji igrac od Besica, to jest hocu da kazem ako Besic moze dobiti poziv moze i on. Al nije on jedini ima ih jos nekoliko koji bi trebali dobiti sansu (tu ubrajam i Ljevakovica), makar u ovim priateljskim utakmicama.
Hoce li biti otvorena zapadna tribina za gledaoce?
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape je vec poslao pozive za utakmicu protiv Grcke.
Za jednog znam da je pozvan (citiram njemacke medije), a to je Besic
:

Za jednog znam da je pozvan (citiram njemacke medije), a to je Besic

U petak ocekujem kompletni spisak, cini mi se dosad je uvijek petkom bio objavljenMuhamed Besic hat eine Einladung für das Testspiel Bosnien-Herzegowina gegen Griechenland erhalten

poslije dzume to pape nabrzinu objaviGoalgetter je napisao/la:Pape je vec poslao pozive za utakmicu protiv Grcke.
Za jednog znam da je pozvan (citiram njemacke medije), a to je Besic:
U petak ocekujem kompletni spisak, cini mi se dosad je uvijek petkom bio objavljenMuhamed Besic hat eine Einladung für das Testspiel Bosnien-Herzegowina gegen Griechenland erhalten

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Pa uvijek se pozivi poslaju na dan dva prije objave spiska.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ovako treba protiv grcke
.........................hasagic......................
mujdza.........pandza...........spahic............papac
.......................salihovic.............................
stilic (pjanic).........medunjanin...................lulic
...................dzeko.........muslimovic.............
.........................hasagic......................
mujdza.........pandza...........spahic............papac
.......................salihovic.............................
stilic (pjanic).........medunjanin...................lulic
...................dzeko.........muslimovic.............
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 29 jul 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekivao sam danas spisak, ali izgleda da ce ga drugi dan objaviti, ocekujem do ponedjeljka.
Evo, kad sad uzmemo onaj spisak protiv Rumuna :
Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.
Dakle ovih ''crvenih'' nece biti, tako da u momentu imamo 17 igraca na raspolaganju, jos kad izostavimo jednog golmana, jer 3 golmana sigurno nece zvati za prijateljsku, imacemo 16 irgaca.
Novi igraci bi mogli biti samo Alispahic i Papac, za druge nisam bas toliko siguran. Napadaca bi isto trebali, tako da bi se i Zec mogao opet vratiti.
Evo, kad sad uzmemo onaj spisak protiv Rumuna :
Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić, Muhamed Bešić, Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Sejad Salihović i Zlatan Muslimović.
Dakle ovih ''crvenih'' nece biti, tako da u momentu imamo 17 igraca na raspolaganju, jos kad izostavimo jednog golmana, jer 3 golmana sigurno nece zvati za prijateljsku, imacemo 16 irgaca.
Novi igraci bi mogli biti samo Alispahic i Papac, za druge nisam bas toliko siguran. Napadaca bi isto trebali, tako da bi se i Zec mogao opet vratiti.
Znam da je FK Sarajevo izgubio juce 5-0 ali mislim ipak da ce Torlaka pozvati poslije one hype od orebro utakmice.
De mi reci Goalgetter sta je zadnje stanje sa Jasmin Sudic?
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da se jos oporavlja od povrede, nije ga bilo u sastavu protiv Rangersa u utorak.TKC je napisao/la:De mi reci Goalgetter sta je zadnje stanje sa Jasmin Sudic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.