NapraviGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?

Moderator/ica: Padovan
NapraviGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?
Eu2LBJ MVP je napisao/la:NapraviGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?
nije fazon u pravilima to je proslo ,, nego prekljucer sam bio na spisku za prvu ligu a sad nisam,,nema veze igrajte i onako se ne igra u nista cisto radi zabave !!! sretno svima,, Ja ostajem pri tome da necu da igram 2 ligu nista vi se takmicite druzine ...dobar mi je Sportsport.ba sajt tako da cu posjecivavu forum i stavljati poneki post kad mi je volja a za PES ligu cu potraziti na drugom mjestu ,,Nista jos jednom sretno svima !!! pozdrav ljudine i sretno Jasko do naslovaSenaid L.F.C je napisao/la:Ljudi stave pravila 2-3 sedmice prije kazu ako ima primjedbi da se iznesu i svi sute i onda kad se pravila pocnu provoditi ne pase
*ebem te dziza...dziza_23 je napisao/la:ne bi ni ja da se bunim protiv saveza, momci svaka vam cast za ulozeni trud, al i men je zao cospyja, nema smisla da igra drugu ligu kad je bolji od 80% ovih iz prve, al eto imam ja prijedlog izbacite jaska u drugu nek mu bude zanimljivije, nek se bori za prvu![]()
..hehe,a vidi Emira,napravio novi nick i on bi vec u 2.Ligu,pa sine ima dosta prijavljenih,tako da trebas stavljati kao i svi ss-ove sa prijateljskihEmir ZENICA je napisao/la:Nemoj matere ti u drugu,tamam sam mislio da imam sanse da udjem u prvu
muhovic je napisao/la:..hehe,a vidi Emira,napravio novi nick i on bi vec u 2.Ligu,pa sine ima dosta prijavljenih,tako da trebas stavljati kao i svi ss-ove sa prijateljskihEmir ZENICA je napisao/la:Nemoj matere ti u drugu,tamam sam mislio da imam sanse da udjem u prvu![]()
..minimalno jedno 20,30
![]()
jest ono ovo igra prijatelju al nema smisla da neko ko dodje do finala lige i kupa mora sljedece sezone igrat u drugoj nekoj ligi..trebali smo napravit spisak onih koji su dobri ( usli u PO ) da oni igraju prvu ligu a drugu ligu nek igraju koji nisu uspjeli obezbjedit PO i neki novi igraci koji su se prijavili..ne govorim ja sad nista protiv ovih sto rade ovo sve oko lige,tabela itd..vec trebali smo MI drugacije ovo skontat..u prvoj ligi bi trebali igrat najboljih 20 igraca..eto..Cospy89 je napisao/la:hahaha ma dobro je Jasko i majestic igrajte prvu ligu nemojte se zajebavati izbacit ce vas!!! igra je sve ovo
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.