NapraviGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Eu2LBJ MVP je napisao/la:NapraviGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?
Sportsport.ba
pass: vuk
nije fazon u pravilima to je proslo ,, nego prekljucer sam bio na spisku za prvu ligu a sad nisam,,nema veze igrajte i onako se ne igra u nista cisto radi zabave !!! sretno svima,, Ja ostajem pri tome da necu da igram 2 ligu nista vi se takmicite druzine ...dobar mi je Sportsport.ba sajt tako da cu posjecivavu forum i stavljati poneki post kad mi je volja a za PES ligu cu potraziti na drugom mjestu ,,Nista jos jednom sretno svima !!! pozdrav ljudine i sretno Jasko do naslovaSenaid L.F.C je napisao/la:Ljudi stave pravila 2-3 sedmice prije kazu ako ima primjedbi da se iznesu i svi sute i onda kad se pravila pocnu provoditi ne pase
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
ne bi ni ja da se bunim protiv saveza, momci svaka vam cast za ulozeni trud, al i men je zao cospyja, nema smisla da igra drugu ligu kad je bolji od 80% ovih iz prve, al eto imam ja prijedlog izbacite jaska u drugu nek mu bude zanimljivije, nek se bori za prvu

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
*ebem te dziza...dziza_23 je napisao/la:ne bi ni ja da se bunim protiv saveza, momci svaka vam cast za ulozeni trud, al i men je zao cospyja, nema smisla da igra drugu ligu kad je bolji od 80% ovih iz prve, al eto imam ja prijedlog izbacite jaska u drugu nek mu bude zanimljivije, nek se bori za prvu![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nemoj matere ti u drugu,tamam sam mislio da imam sanse da udjem u prvu 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
..hehe,a vidi Emira,napravio novi nick i on bi vec u 2.Ligu,pa sine ima dosta prijavljenih,tako da trebas stavljati kao i svi ss-ove sa prijateljskihEmir ZENICA je napisao/la:Nemoj matere ti u drugu,tamam sam mislio da imam sanse da udjem u prvu
muhovic je napisao/la:..hehe,a vidi Emira,napravio novi nick i on bi vec u 2.Ligu,pa sine ima dosta prijavljenih,tako da trebas stavljati kao i svi ss-ove sa prijateljskihEmir ZENICA je napisao/la:Nemoj matere ti u drugu,tamam sam mislio da imam sanse da udjem u prvu![]()
..minimalno jedno 20,30
![]()
Visca el Barça ! Mes que un club !
Visca el Barça ! Mes que un club !
- majestic24
- Kontakt:
igrati cu ja drugu ligu a neka cospy igra prvu. Jel moze
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hahaha ma dobro je Jasko i majestic igrajte prvu ligu nemojte se zajebavati izbacit ce vas
!!! igra je sve ovo
)
-
jasko_juve
- Kontakt:
jest ono ovo igra prijatelju al nema smisla da neko ko dodje do finala lige i kupa mora sljedece sezone igrat u drugoj nekoj ligi..trebali smo napravit spisak onih koji su dobri ( usli u PO ) da oni igraju prvu ligu a drugu ligu nek igraju koji nisu uspjeli obezbjedit PO i neki novi igraci koji su se prijavili..ne govorim ja sad nista protiv ovih sto rade ovo sve oko lige,tabela itd..vec trebali smo MI drugacije ovo skontat..u prvoj ligi bi trebali igrat najboljih 20 igraca..eto..Cospy89 je napisao/la:hahaha ma dobro je Jasko i majestic igrajte prvu ligu nemojte se zajebavati izbacit ce vas!!! igra je sve ovo
)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jbg druze mozda je on stimao utakmice pa izbacen iz lige ? U finalu kupa ne budu samo prvoligasi,ima tu i drugoligasa
Jbg tebi je druga liga pa ti pisao uefi,fifi,ili komitetu za normalizaciju
Jasko djabe se trudis,ha ja
P.S muhovicu ja vec odradio 11 ss,al necu da postavim dok ne dodjem do 30
Jasko djabe se trudis,ha ja
P.S muhovicu ja vec odradio 11 ss,al necu da postavim dok ne dodjem do 30
Volim te Celik ! ! !
pa rekao sam ja na kraju sezone da se igra tako ko je bio u play offu nek igra prvu ligu ostali 2 ,,al et nebitno to nije podrzano,, tako da nije ni bitno hocu li igrati prvu il drugu??? sasvim nebitno sad i onako prijedlog za samu sezonu ovu mi je ocajan skroz ... pocevsi sistema takmicenja pa ostalo :PP
pa zar nije logicno da 10 ili 12 najboljih igra prvu ligu bilo bi konkurencije a i zelje za igrom ,,dok ovako sve je izmjesano aa vjerujte meni poslije 5 kola nece se znati ko pije a ko placa mislim na aktivnost !!!
bas bezze.. cospy igra ko zmaj, jaci je od mene duplo, a ja u prvoj.. prebacite mene u drugu, njega vratite u prvu, i eto, problem rijesen 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jeli ja mogu da postavim ss od bilo koje prijateljske utakmnice na pes a ne samo one koje sam igro sa forumasima
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ovdje možeš, ko ti brani.....
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jarane moj to uradio 30 ss ? Ako jesi odma upadas u ligu,samo moras jos potpisati nesto,ali to cu ja..
Volim te Celik ! ! !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Imal tko da bi igro
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.