Nema sa švabom zayebancije, oštro il' nikakoJameS je napisao/la:bolje bi im bilo da su sami sebe tuzili,zbog zatvorskog odnosenja prema Riberyu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nema sa švabom zayebancije, oštro il' nikakoJameS je napisao/la:bolje bi im bilo da su sami sebe tuzili,zbog zatvorskog odnosenja prema Riberyu
da, 2x30 min... i evo nazalost poraz... slabo izdanje... ako se nesto drasticno ne promijeni... tesko se moze ista ocekivati ove sezone... Demichelis naravno ponovo kriv za gol... losa intervencija i lopta dolazi do trochovskog...Devil je napisao/la:Ovaj turnir se igra 2x30 jeli tako?
ma pusti ba to cim imaju Van Gaala necemu se i mogu nadati,ipak je on pravi sturcnjak a ne onaj debil Klinsman...Phill Jackson je napisao/la:Ne sjecam se kad je Bayern imo goru ekipu,,ovo je stvarno preslabo,,sumnjam da mozete i Bundesligu s ovim sastavom osvojit,,Lucia prodat,,a igraci tipa Pranjic,Bradhfield il kako li vec,onda Rensing,,Sosa,Lell,Demichelis,onda Baumjohan,Ottl itd.,,najzalosnije je sto Borowski stalno grije klupu,,prije Ottl dobije sansu nego on,,a za Van Bommela samo mogu rec da je mozda i najprgaviji igrac danas,,lik svaku tekmu zavrsi s minimalno zutim,a da ne spominjem kolko laktova uvali
![]()
Ne znam stvarno sta ocekujete od iduce sezone,,tesko cete s ovim timom i do 1/8 finala lp
to jest al opet mi nikako ne ide u glavu sto nisu dobrog golmana doveli,,onaj Rensing je dno dna,,lopta sebi,on sebiMinche je napisao/la:ma pusti ba to cim imaju Van Gaala necemu se i mogu nadati,ipak je on pravi sturcnjak a ne onaj debil Klinsman...Phill Jackson je napisao/la:Ne sjecam se kad je Bayern imo goru ekipu,,ovo je stvarno preslabo,,sumnjam da mozete i Bundesligu s ovim sastavom osvojit,,Lucia prodat,,a igraci tipa Pranjic,Bradhfield il kako li vec,onda Rensing,,Sosa,Lell,Demichelis,onda Baumjohan,Ottl itd.,,najzalosnije je sto Borowski stalno grije klupu,,prije Ottl dobije sansu nego on,,a za Van Bommela samo mogu rec da je mozda i najprgaviji igrac danas,,lik svaku tekmu zavrsi s minimalno zutim,a da ne spominjem kolko laktova uvali
![]()
Ne znam stvarno sta ocekujete od iduce sezone,,tesko cete s ovim timom i do 1/8 finala lp
e to da slazem se,ako nemas dobrog golmana džaba ti ba sve,nego misle oni da je Rensing pokupio malo iskustva od Kana,uhhhhhh cisto sumnjam pa bolji je i Butt od njega mada bi mu bolje bilo da ode u penzijuPhill Jackson je napisao/la:to jest al opet mi nikako ne ide u glavu sto nisu dobrog golmana doveli,,onaj Rensing je dno dna,,lopta sebi,on sebiMinche je napisao/la:ma pusti ba to cim imaju Van Gaala necemu se i mogu nadati,ipak je on pravi sturcnjak a ne onaj debil Klinsman...Phill Jackson je napisao/la:Ne sjecam se kad je Bayern imo goru ekipu,,ovo je stvarno preslabo,,sumnjam da mozete i Bundesligu s ovim sastavom osvojit,,Lucia prodat,,a igraci tipa Pranjic,Bradhfield il kako li vec,onda Rensing,,Sosa,Lell,Demichelis,onda Baumjohan,Ottl itd.,,najzalosnije je sto Borowski stalno grije klupu,,prije Ottl dobije sansu nego on,,a za Van Bommela samo mogu rec da je mozda i najprgaviji igrac danas,,lik svaku tekmu zavrsi s minimalno zutim,a da ne spominjem kolko laktova uvali
![]()
Ne znam stvarno sta ocekujete od iduce sezone,,tesko cete s ovim timom i do 1/8 finala lp,a svi znamo kolko je golman vazan mada se to uvijek podcjenjivalo al bez dobrog golmana nema ni dobre ekipe
Bolje da ste mjesto Gomeza doveli Freya za 15-20 miliona sigurno,,lik je medju top 5 golmana na svijetu al se nepravedno zapostavljaomerbavarac je napisao/la:Ma kako sada stvari stoje, Butt bi mogao biti prvi izbor, naravno ako nekoga ne dovedu...
Ima, sutra se igra, ja mislim u istom terminu. Gledo sam samo prvo poluvrijeme, nisam vidio primljeni gol, ugl. ne izgleda dobro. Vidjet cemo sutra i u utorak, a krajem mjeseca AUDI kup. Ipak su ovo pripremne utakmice, a ni sastav nije potpun.Devil je napisao/la:Je li ima tekma za trece mjesto i finale?
pazi da ne bude 11 sekunda ponovo hahahaMirza_Hordas je napisao/la:Postao/la Mirza_Hordas dana 18 jul 2009, 21:59
teško vama kad počne sezona
bayern4ever je napisao/la:pazi da ne bude 11 sekunda ponovo hahahaMirza_Hordas je napisao/la:Postao/la Mirza_Hordas dana 18 jul 2009, 21:59
teško vama kad počne sezona
![]()
![]()
![]()
![]()
da sutra se igraju...Devil je napisao/la:Je li ima tekma za trece mjesto i finale?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.