FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Virtu4l
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2009, 16:29

JameS je napisao/la:bolje bi im bilo da su sami sebe tuzili,zbog zatvorskog odnosenja prema Riberyu :mrgreen:
Nema sa švabom zayebancije, oštro il' nikako ;) zato ih cijenim...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 jul 2009, 19:47

Ko će kome, nego (bivši) svoj (bivšem) svome! Trochowsky '55, 0:1.
Izgleda da se nastavlja njihova tradicija neugodnosti Bayernu...
Sent from my Philips Smart TV.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2009, 19:48

Ovaj turnir se igra 2x30 jeli tako?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 18 jul 2009, 19:53

Devil je napisao/la:Ovaj turnir se igra 2x30 jeli tako?
da, 2x30 min... i evo nazalost poraz... slabo izdanje... ako se nesto drasticno ne promijeni... tesko se moze ista ocekivati ove sezone... Demichelis naravno ponovo kriv za gol... losa intervencija i lopta dolazi do trochovskog...
blijedo izdanje u svakom slucaju...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jul 2009, 20:11

Za veliki Bayern ovo je sramota. Igraci koji nisu dokazani igraju u ovom klubu. Ne mogu da vjerujem da jedan KAIZER ovo moze dozvoliti.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jul 2009, 20:17

Ma nisu nekako bas uigrani, ima tu dosta supljina.... Vidjelo se da je Gomez bio jedan od najagilnijih na terenu, momak se pravo borio, barem ono drugo poluvrijeme... Sto se tice Tymoschuka, igrao je na poziciji na kojoj uopste ne igra, tako da se nije moglo puno od njega ocekivati... Altintop nemam rijeci, neke finte, neka sranja, prodat pod hitno.... Butt se iskazao sa onom intervencijim poslije suta Ze-a i sut prije toga.... Pranjic slabo, odbrana nikakva, Demichelis rupa, bez Lucia Bog zna kako ce to izgledati... Van Bommel tradicionalno, karinas slab i on.... Klose, jedna osrednja partija, moze on puno bolje.... Vjerovatno kad se vrate svi ostali igraci da ce to izgledati puno bolje, uigranije i ljepse... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2009, 20:37

Ne sjecam se kad je Bayern imo goru ekipu,,ovo je stvarno preslabo,,sumnjam da mozete i Bundesligu s ovim sastavom osvojit,,Lucia prodat :roll: ,,a igraci tipa Pranjic,Bradhfield il kako li vec,onda Rensing,,Sosa,Lell,Demichelis,onda Baumjohan,Ottl itd.,,najzalosnije je sto Borowski stalno grije klupu,,prije Ottl dobije sansu nego on,,a za Van Bommela samo mogu rec da je mozda i najprgaviji igrac danas,,lik svaku tekmu zavrsi s minimalno zutim,a da ne spominjem kolko laktova uvali :roll:

Ne znam stvarno sta ocekujete od iduce sezone,,tesko cete s ovim timom i do 1/8 finala lp :shock:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 18 jul 2009, 20:40

Phill Jackson je napisao/la:Ne sjecam se kad je Bayern imo goru ekipu,,ovo je stvarno preslabo,,sumnjam da mozete i Bundesligu s ovim sastavom osvojit,,Lucia prodat :roll: ,,a igraci tipa Pranjic,Bradhfield il kako li vec,onda Rensing,,Sosa,Lell,Demichelis,onda Baumjohan,Ottl itd.,,najzalosnije je sto Borowski stalno grije klupu,,prije Ottl dobije sansu nego on,,a za Van Bommela samo mogu rec da je mozda i najprgaviji igrac danas,,lik svaku tekmu zavrsi s minimalno zutim,a da ne spominjem kolko laktova uvali :roll:

Ne znam stvarno sta ocekujete od iduce sezone,,tesko cete s ovim timom i do 1/8 finala lp :shock:
ma pusti ba to cim imaju Van Gaala necemu se i mogu nadati,ipak je on pravi sturcnjak a ne onaj debil Klinsman...
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2009, 20:43

Minche je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Ne sjecam se kad je Bayern imo goru ekipu,,ovo je stvarno preslabo,,sumnjam da mozete i Bundesligu s ovim sastavom osvojit,,Lucia prodat :roll: ,,a igraci tipa Pranjic,Bradhfield il kako li vec,onda Rensing,,Sosa,Lell,Demichelis,onda Baumjohan,Ottl itd.,,najzalosnije je sto Borowski stalno grije klupu,,prije Ottl dobije sansu nego on,,a za Van Bommela samo mogu rec da je mozda i najprgaviji igrac danas,,lik svaku tekmu zavrsi s minimalno zutim,a da ne spominjem kolko laktova uvali :roll:

ma pusti ba to cim imaju Van Gaala necemu se i mogu nadati,ipak je on pravi sturcnjak a ne onaj debil Klinsman...
to jest al opet mi nikako ne ide u glavu sto nisu dobrog golmana doveli,,onaj Rensing je dno dna,,lopta sebi,on sebi :roll: ,a svi znamo kolko je golman vazan mada se to uvijek podcjenjivalo al bez dobrog golmana nema ni dobre ekipe

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jul 2009, 20:44

Ma kako sada stvari stoje, Butt bi mogao biti prvi izbor, naravno ako nekoga ne dovedu...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2009, 20:46

Kako se brukaju protiv HSV-a....smiješno.

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 18 jul 2009, 20:48

Phill Jackson je napisao/la:
Minche je napisao/la:

to jest al opet mi nikako ne ide u glavu sto nisu dobrog golmana doveli,,onaj Rensing je dno dna,,lopta sebi,on sebi :roll: ,a svi znamo kolko je golman vazan mada se to uvijek podcjenjivalo al bez dobrog golmana nema ni dobre ekipe
e to da slazem se,ako nemas dobrog golmana džaba ti ba sve,nego misle oni da je Rensing pokupio malo iskustva od Kana,uhhhhhh cisto sumnjam pa bolji je i Butt od njega mada bi mu bolje bilo da ode u penziju
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 18 jul 2009, 20:51

omerbavarac je napisao/la:Ma kako sada stvari stoje, Butt bi mogao biti prvi izbor, naravno ako nekoga ne dovedu...
Bolje da ste mjesto Gomeza doveli Freya za 15-20 miliona sigurno,,lik je medju top 5 golmana na svijetu al se nepravedno zapostavlja :x

Po meni je jedna od najvecih vasih gresaka sto ste Trochowskog pustili,,meni je on puno bolji i kreativniji od Schweinsteigera,,sjecam se kad je protiv Freiburga mislim debitovo u gostima i odma dao go

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2009, 20:54

Je li ima tekma za trece mjesto i finale?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 jul 2009, 21:23

Devil je napisao/la:Je li ima tekma za trece mjesto i finale?
Ima, sutra se igra, ja mislim u istom terminu. Gledo sam samo prvo poluvrijeme, nisam vidio primljeni gol, ugl. ne izgleda dobro. Vidjet cemo sutra i u utorak, a krajem mjeseca AUDI kup. Ipak su ovo pripremne utakmice, a ni sastav nije potpun.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jul 2009, 21:59

teško vama kad počne sezona
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 18 jul 2009, 22:43

Mirza_Hordas je napisao/la:Postao/la Mirza_Hordas dana 18 jul 2009, 21:59
pazi da ne bude 11 sekunda ponovo hahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jul 2009, 22:54

bayern4ever je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:Postao/la Mirza_Hordas dana 18 jul 2009, 21:59
pazi da ne bude 11 sekunda ponovo hahaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pazite da opet ne bude 5:2 od vukova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 18 jul 2009, 23:09

Devil je napisao/la:Je li ima tekma za trece mjesto i finale?
da sutra se igraju...

za 3. mjesto: 16:45
finale: 18:35

moze se pogledati online... pronadji utakmice na http://myp2p.eu/
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2009, 23:11

Ma šta je bilo, bilo je. Ovo nije liga, ovo je j.... kup. Šta su odmah svi navalili na nas. Nećemo sada o Historiji\Istoriji\Povijesti. Zna se da je Bayern među 4 ekipe koje su sve osvojile što se može osvojiti, sada je samo red da se dodavaju titule. Polako nije još sezona počela.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.